47

Анонимен

преди 5 години

#53Колко педофили познавате,за да знаете как гледат?МДж е бил абсолютен манипулатор,но и родителите на тези деца са виновни,че са позволили това да се случва с години.И не са били само тези 2 момчета.

46

АнонимеН

преди 5 години

До - 47ДА ДА ПОГЛЕДА МУ СИ Е НА ХИЩЕН ПЕДОФИЛ :D

45

nina

преди 5 години

# 49Не знам кои са нещастниците долни,но вие, Тони май имате крещяща нужда от психолог.

44

nina

преди 5 години

#30"Харесвал" е жени за камуфлаж,така и със сватбата с Лиса Мари Пресли...С генетичен материал и сурогатна майка всеки може да има деца,като Рики Мартин например.Възрастен човек да се обгражда с деца и да ги кани да спят заедно-чиста педофилия си е,няма какво да се опитвате да го оневинявате.Никога не съм му била фен и си имах съмненията още тогава,като плъзнаха слуховете.И на слепците им е ясно,какво се е случвало зад вратите в Невърленд.

43

SJJ

преди 5 години

Майкъл Джексън беше оправдан по всички обвинения в съда. Това, че сега някой иска да натрупа пари или да даде рестарт на своята кариера не прави Джаксън виновен.

42

Тони

преди 5 години

Как не се умориха 10 години след смъртта му да продължават да си измислят такива гнусни истории. Да вярно - все пак това е най-печелившия покойник. НЕ могат да оставят него и децата му на спокойствие. Само, че нещастници подли той ЩЕ продължава да е легенда и да бъде боготворен от милиони хора по света, а вие след няколко месеца отново ще се скриете в дупките от които изпълзяхте.

41

Анонимен

преди 5 години

Га яди кифтетата ни Рива!

40

-

преди 5 години

Само болен мозък би измислил подобна история. Погледа на Майкъл на снимката е на чист и морален човек.

39

дедо Ташунко

преди 5 години

Не само идолите им, цялата "държава" с 200 годишна история са 300 милиона извра.теня.ци. Анатема за тях. Родителите са знаели всичко, но са продали детето си като овца на нещастника Джексън, сам насилван като дете от баща си и братята си. Грозна история. Не се съмнявам, че е вярна. Сега я раздухват, за да изкатат още милиарди от човешкото стадо - медиите, филмовата индустрия и т.н.

38

Анонимен

преди 5 години

Няма какво да се усуква. Джако е бил изпечен педoфил! Той не е бил изключение, а поредното показнО каква гнилоч стои зад т.нар. успех в шоу бизнеса. Най-интересното е обаче, че хората приемат тоя абсурд. Това се знаеше отдавна, но всички му казваха "кралят". Така всички ставаха съучастници в тая отврат.

37

Бау

преди 5 години

Ситуацията е много спорна. От една страна говорим за човек, който е решил да се избели и да си направи 101 пластични операции, което показва, че не е много бил наред с главата. От друга говорим за един много талантлив човек. Дали е бил педофил е спорно. Някой хора отхвърлят възможността само, защото е много талантлив и са му фенове. Това, че някой е талантлив не го прави прекрасен и добър човек... Имаше слухове за това даже и докато беше жив. Слухове, които други милионери не ги спохождат ...

36

Тъпанар

преди 5 години

Дори и да е вярна историята, две неща са ясни - едно 9 г. дете, няма как да знае какво се крие зад подобни подаръци и няма как да скрие от родителите си тези неща. Да позволяваш на детето си, да обикаля с някой магазините, да получава скъпи подаръци от него и да го посещава често за часове в дома му (пък бил той и Майкъл Джексън) си е чиста проба неписана сделка от страна на родителите и певеца. Ако пък не са знаели какво се случва, значи е трябвало да са в специализирани лечебни заведения...

35

До Bobo!

преди 5 години

Прости на неграмотните журналисти - те не са учили граматика и не познават езика!!!

34

Анонимен

преди 5 години

Майкъл,прости им!Те не знаят какво вършат!

33

Bobo

преди 5 години

Показва пръстенА,не пръстенЪТ

32

Анонимен

преди 5 години

Баси скалъпената история за пари.

31

АнонимеН

преди 5 години

До Турски ятаганБЕЛИ НЯМА ДА СТАНЕТE КОЛКОТО И ДА ВИ СЕ ИСКА :D

30

Анонимен

преди 5 години

Защо този хубостник не е казал нищо докато Майкъл Джаксън е бил жив ? А сега години след смъртта му ...

29

Турски ятаган

преди 5 години

А ти явно не си учил достатъчно и незнаеш какво е генотип и "Решетка на Пънет"!Знаеш ли какво е дихибридно кръстосване?

28

АнонимеН

преди 5 години

До Турски ятаганИМАШ НУЖДА ОТ МЕДИЦИНСКИ ПРЕГЛЕД НА ГЛАВАТА!!НА АФРИКАНЦИТЕ НЕ ИМ СЕ РАЖДАТ БЕЛИ КАТО СНЯГ ДЕЦА ! ТОВА, ЧЕ ВЪНШНО Е БЯЛ АБСОЛЮТНО НИЩО НЕ ЗНАЧИ !! ГЕНЕТИЧНИЯ МУ МАТЕРИАЛ НЕ СЕ Е ПРОМЕНИЛ ОТ ТОВА, ЧЕ СТАНА БЯЛ! АКО МОЖЕШЕ ДА ИМА ДЕЦА ТЕ ЩЯХА ДА СА МУЛАТЧЕТА В НАЙ-ДОБРИЯ СЛУЧАЙ А НЕ БЕЛИ КАТО СНЯГ ОТ БЕБЕТА!