67

АнонимеН

преди 5 години

СВАТБА БЕЗ ПЪРВА БРАЧНА НОЩ НЕ МОЖЕ ;DАКО НЕ Е ИМАЛО КОНСУМИРАНЕ НА БРАКА ТОЗИ БРАК Е НЕВАЛИДЕН :D

66

nina

преди 5 години

#73Сетил се е чак сега,защото е баща,има деца и иска да предупреди останалите родители,че педофилите са навсякъде и трябва да си пазят децата.Защото не е лесно да излезеш пред света и да разкажеш за такова преживяване.Защото хора,минали през подобни гадости като деца,нормално имат сериозни психични проблеми след това,наркотици,алкохол,депресия.Солистът на Линкин парк се самоуби,защото не можа да пребори депресията.Той също е бил жертва като дете.

65

Хм

преди 5 години

Бе, к'во знайте вие?!Тоя пръстен на ръката ми, отде мислите, че го имам!Ще разкажа всичко, *** първо да ми се плати!

64

Защо

преди 5 години

Този се сети чак сега ?!

63

Анна

преди 5 години

За мъртвия или добро или нищо. Тази помия залива всички.

62

bongo

преди 5 години

мама и татко къде са били докато това "дете" е било използвано... за един приятел питам. и джексън е жертва на мк ултра, коя знае какво са му правили още като малък, просто е бил едно разбито човешко същество. за петофилията на брикселските зелки некой нема ли да драсне неколко реда? пак за един приятел

61

Milovrab4e

преди 5 години

Да разбираме т.е.,че този любител на бижута е бил булка и вече е вдовица!Ама явно още таи любов към парите, щом дрънка тия небивалици с надеждата да припечели нещо.

60

Анонимен

преди 5 години

Не ви ли е срам, бе ***, човекът умря отдавна, а вие продължавате с простотиите!Я се спрете малко и се вижте себе си...

59

Анонимен

преди 5 години

Представете си какъв е морала на запада, след като се опитва да прикрива такива изродщини! Та дори турците не се женят за малолетни момчета! Такъв им е морала - никакъв го няма. Освен когато им отърва.

58

Ъ

преди 5 години

Продавал се е за пари ,родителите му къде са били и защо са мълчали,сега съжалява.И проститутките така викат като одъртеят и вече не ги търсят.

57

1

преди 5 години

Самолет с деца и Майкъл Джексън на борда получава повреда, пилотите решават да напуснат, но имали само още един парашут. Викнали Майкъл Джексън:- Г-н Джексън, самолетът пада и имаме само един парашут. Тъй като вие сте световна знаменитост, не може човечеството да ви губи. Ето ви парашутът!- Ама как?! Ами децата? - попитал разтревожено кралят на попа.- Ебu ги в *** децата!(хващайки се за ципа на панталона)- Ама има ли време?

56

0

преди 5 години

Ще повърна.

55

Цвете

преди 5 години

До ТъпанарСъгласна съм напълно, когато са имали облаги - са оставили нещата да св случват, ако е имало нещо изобщо, а сега , колко удобно... животът им е бил разбит.Когато искаш да използваш някого- с цел лична облага - сам си определяш границите. А ако всичко това са измислили, е страшно грозно.

54

Анонимен

преди 5 години

Като му гледам кутийката няколко брака има май.

53

Беше

преди 5 години

м неприятен още от дете. Като гледах с детския си акъл виждах нещо отблъскващо и гмусно в тоя. Като попорастнах и почнаха да му изпадат частите от тялото и разбрах че е правил дудуци на малки момченца съвсем ми се затвърди мнението. И музиката му е неприятна.

52

Анонимен

преди 5 години

# ТониЖертвите са много.Когато започна процесът срещу М Дж,тези момчета отрекоха обвиненията.Заради "специалната" любов между тях и певеца.И подаръците,предполагам.След това М Дж се скри в Залива,където тази му "специална " любов няма да се набива толкова на очи.Не е първият,нито последният известен педофил.Имаше и огромен скандал преди години във Великобритания с известен комик,Джими Савил...

51

Анонимен

преди 5 години

И след повече от 200 години ще се слушат песните на краля ,а на този внуците му /ако има такива /отдавна ще са продали и проиграли подарените пръстени!

50

До тони

преди 5 години

Абе...педофил бе човек...И то хомосексуален...Милиони...това онова...Педофил...

49

Тони

преди 5 години

Моля да НЕ бъда грешно разбрана. НЕ визирам никой от коментиращите тук. Но не мога да разбера как периодично някой почва да обяснява, че е жертва на Майкър Джексън. Защо не направят филм за милионите които е дарил за прехрана, лечение и образование на бедни деца. Това не е интересно може би. Само скандалното е интересно. ..

48

До 47

преди 5 години

Хахахахаха...."Чист и морален" като бял човек нали....питай хирурга му...!!!На девет и аз го харесвах страшно много...особено след "Лунен пътешественик"...Макар че още тогава ми се струваше супер странно - имидж на хулиган психопат и малолетни деца "ангелчета"За откровената му хомосексуална педофилия знаеше цяла "Америка" и май че нищо никой не направи...Грозна работа...като цяло в образа на един безспорен сценичен талант...