87

Анонимен

преди 5 години

В обръщението си за Трети март ОНЯ ДЕН бб НЕ СПОМЕНА ИМЕТО НА РУСИЯ. С това повтори подвига на Росен Плевнелиев. Обаче след подвига си на оня рейтинга му стана 7 процента, та не знам...

86

историк

преди 5 години

Който ограничава медийната свобода, с припечеленото да си купи свещи за най-милото си за детето си, а ако няма дете и господ го е лишил от дете, да не се чуди защо е. Българин който еничарства, това заслужава, вечна памет на ОТЕЦ ПАИСИЙ, написал История Славянобългарская и позор на запдните слуги на османците, клали въстанници като унгарския граф Емерих Тьокьоли, и западните офицери и паши в турската армия, като Сен Клер, поляка Чайка Чайковски-Съдък паша и другата И З М Е Т самопотурчила се.

85

:-)

преди 5 години

Ама тук модасоросоиден яко тие всички мнения. ДЕМОКРАЦИЯ ПО СОРОСОИДНОМУ. Всеки може свободно да си изказва мнението, обаче се трие всяко мнение което не величае западната педофилия и разврат. Спокойно иде ви края, скоро ще учите китайски и руски до побъркване. Ако не сте на ръба на фалита, нямаше да се опитвате да ни пренаписвате историята, нямаше да сте толкова злобни, дребнави и отмъстителни. МЕДИИТЕ В БЪЛГАРИЯ СА ПО-ДИКТАТОРСКИ ОТКОЛКОТО ПРИ ТОДОР ЖИВКОВ И ЦАР БОРИС ВЗЕТИ ЗАЕДНО ПО 100.

84

Анонимен

преди 5 години

Идолите на западната култура са такива античовеци, наркомани, пияници, повечето не могат и да пеят а крещат някакви вулгаризми. Западната култура почти изключително е от дявола. Целта е постигната, българската младеж не прави разлика между истинска култура и западния кич.

83

Анонимен

преди 5 години

"Представете си какъв е морала на запада, след като се опитва да прикрива такива изродщини!"----Ти виж какъв е нашия морал, след като 95% от коментиращите оправдават гей педофилията и все някой друг бил виновен.

82

nina

преди 5 години

#АлооооооФилмът е дълъг 3 часа,HBO го излъчва в 2 части.Никъде не съм писала,че вече съм го гледала.Може би е добре да се чете,преди да се коментира?А М Дж сигурно не е бил гаден педофил,само е имал неиживяно детство и за това е искал да се гушка с малки момченца...Слушайте си го,щом ви кефи.

81

Анонимен

преди 5 години

Алчен американецБез никакви принципи

80

Анонимен

преди 5 години

Майкъл !!! Бог да те прости !!!

79

kenef

преди 5 години

Диамантената халка носил, а лай.нята халка как е? За един преател питам!

78

АнонимеН

преди 5 години

МАЛКИЯ ПРИЗНАВА , ЧЕ НЕ СА КОНСУМИРАЛИ БРАКА НО ЩЕ ПРЕТЕНДИРА ЗА ПОЛОВИНАТА ИМУЩЕСТВО ТЪЙ КАТО НЕГОВИЯ БРАК С МАЙКЪЛ ДЖЕКСЪН Е СКЛЮЧЕН ПРЕДИ ДРУГИТЕ МУ БРАКОВЕ!

77

ПроСоТо

преди 5 години

истината е ,че Майкъл си беше музикален гений!Сега,а и "во веки веков", ще се намират ***,които да се се опитват да ЧОПНАТ НЕЩО от наследството му...по всякакъв начин..а снимката с хлапето е монтаж!..Който има подходящата техника, ще го установи веднага..

76

ИСТИНАТА

преди 5 години

Хахаха, 'Причинява ми дискоморт'. Това трябва да е някакво ново психическо разстройство хахахаха

75

Lina

преди 5 години

Не зависимо какво се говореше и какво все още се говори за Майкъл Джексън той беше запомнен и ще продължи да бъде помнен само с музиката си!

74

Анонимен

преди 5 години

Хич не ни дреме с кой си е лягал и кой е извличал изгоди от него!Малкият взимал пръстените и ги носил, а къде са били майка му и баща му, щом е толкова фрапантно към днешна дата???? Те не са ли виждали тези пръстени, с които синчето им се е кичело.Артистът си е артист и не бива да се смесва с битовото и човешкото поведение.

73

nina

преди 5 години

#77И двамата мъже,които участват в документалния филм,имат семейства и деца.Това не са предположения,а факти. Филмът е 3 часа и е много травмиращ.Хайде да го изгледаме и след това да коментираме?А който иска да се кланя на М Дж и да си заравя главата в пясъка-негов проблем.Това няма да направи певецът по-малко гаден педофил.

72

Анонимен

преди 5 години

гледам,че има халка,за кой ли е женен(омъжен)сега,явно са го закъсали за пари щом е решил да си осребри старата любов

71

Все тая

преди 5 години

Ей ама това ли е най-важната новина? Тоя къде е бил 30 години, че чак сега решил да разкаже пикантната си историйка? Че чак и се е омъжил когато бил на 9г.абе вие нас за зеленчуци ли ни взехте? Майките ни и бащите ни в саксии ли са ни гледали? Как не ви е срам бе журналистически *** долнопробни? Няма ли за какво да пишете бе ващо семе куцо и неграмотно?

70

Juls

преди 5 години

Когато си стигнал върхът и от там няма на къде, когато си презадоволен от всичко и вече малките човешки неща не ти доставят удоволствие, едно напълно логично продължение на пътя ти може да се окаже извращението.Естествено може да намериш удоволствие в това да помагаш на другите, но ако цял живот си бил възвеличаван и твоето "аз" е издигнато в култ, това е малко вероятно. Да си спомним за Нерон, Калигула, Наполеон, Сталин, Химлер и други извратеняци - свръхчовеци в историята.

69

Анонимен

преди 5 години

Ей, непрекъснато плюете по хората.Сега и Майкъл погнахте отново.Чудете се какво да измислите.И това ми било журналисти....пу

68

До Нина

преди 5 години

Не знаеш защо го разказва всичко това, а само предполагаш.Дори и това, че има деца го предполагаш,не го знаеш.Мотиви много може да има човекът.Не се вълнувай толкова много!Хората си пазят децата и без този да им дава пример със себе си !