107

Фен на Ангелът

преди 4 години

Жалки са всички медии,които се позволяват да изкарват пари по този начин.Съдът е казал.Жалки сте ,че не може да си измислите новини и пускате отново и отново клевети.Гадни и жълти.Защо не кажете нещо за Криси в онова сливенско село.Това там се нарича педофилия.Да се къпеш с някой и да спиш в едно легло и са ядеш сладки ,и да си играеш на сватба с пръстени не е педофилия.Аз като бях малка виках на една леля Дора ,че искам да се оженя за нея .Е..не съм хомосексуална и не си падам по възрастни жени

106

Анонимен

преди 5 години

Всички невежи, които защитават гнусния педофил, първо да изгледат филма. Няма никакво значение как е пял и какъв музикален талант е имал. Вършил е неща непростими с невръстни деца и ще бъде запомнен като една ***.

105

Анонимен

преди 5 години

Защо да лъжат? Когато е било нужно дори са го защитили в съда. Сега когато го няма вече имат нужда да говорят. Тайна пазена толкова години може да те унищожи.

104

Шокирана

преди 5 години

Шокиращо е, че тези момчетата до зряла възраст са се чувствали по- скоро богоизбрани, отколкото жертви. Тези преждевременно пораснали деца са страдали не от посегателството а от липсата на внимание от страна на Майкъл. Прелъстени и изоставени.

103

Тони

преди 5 години

, Нещастници подли" нареках всички тези в този грозен филм, които нямат притеснението да се опитват да спечелят пари за сметка на един покойник. Четете внимателно Nina. И след това излишно съм писала че не визирам никои от коментиращите тук. Благодаря за пожеланията - наистина се надявам да съм здрава - аз и всички вие. И да продължавам да си слушам този, който е най - голямата жертва в тази гадост.

102

nina

преди 5 години

#109Драга Тони,за да наричаш безпричинно коментиращите "нещастници долни" явно не те слуша главата и имаш нужда от психолог.С промити мозъци нямам никакво намерение да споря,всеки има глава и може да мисли(или не).Осъден или не,М Дж си е бил един гаден педофил.Слушайте си го със здраве.

101

Нафарфорий

преди 5 години

Странни птици са задокеанците! Онождали ги редовно от крехка възраст, но се усетили чак 20, 30 или 40 г. след това! Пък и все богати и известни люде им виновни! А забравиха като се плющяха по задните седалки на колите на автокиното или в сеновала...

100

Все тая

преди 5 години

Ако питате мен, ама знам че не ме питате, но аз пак ще ви кажа. Таз Нина май страда от остра липса на личен сексуален живот. Абе Нино, ти *** ли си или да?

99

Milovrab4e

преди 5 години

Тука вече хората се карат.Виновен ли е М.Дж., не е ли?...А за двамата хубавци нещо да кажете?Те и в двата случая са лъжци!Дали лъжат сега, или са излъгали тогава...на честна дума е всичко.А тяхната честна дума явно не струва.Ако лъжат сега е още по-грозно. Петнят един покойник и нанасят морални щети на децата му.Щом имат нещо за казване трябваше да го кажат навреме!

98

Тони

преди 5 години

Браво Силвия Танева!!!.Всеки е невинен до доказвате на противното. А беше доказано че Майкъл Джексън е НЕВИНЕН. Той беше и ще продължава да е ВЕЛИК. А Nina да чете по- малко жълта преса. И интересно защо тя реши вчера, че имам нужда от " психолог"?????

97

nina

преди 5 години

# 101А относно момчето на снимката,Сейфчук,майка му е позволила да спи в стаята на МДж ,докато останалата част на семейството е в други стаи-това е факт.Нещо по този въпрос да кажете?Ами той и Елтън Джон е много богат,Фреди Мъркюри също,как пък никой не тръгна да ги обвинява в педфилия?

96

nina

преди 5 години

#101Глупости,тоива че съдът 2005 година е изкарал МДж невинен,въобще не означава,че е невинен.Означава,че с парите,които има може да си купи най-добрите адвокати и да го изкарат невинен.Те Ал Капоне едва осъдиха за неплатени данъци и за нито едно от убийствата,които е звършил,М Дж ще осъдят за педофилия...О Дж Симпсон толкова очевидно уби бившата си жена и любовника й и го изкараха света вода ненапита.Чак толкова наивност у вас?А относно момчето на снимката,Сейфчук,майка му е позволила да спи в стаята на МДж ,докато останалата част на семейството е в други стаи-това е факт.Нещо по този в

95

nina

преди 5 години

#101 Силвия ТоневаСлед като искате да се кланяте на един педофил,изборът си е ваш.Няма човек,който може да ме убеди,че е ок един мъж да кани деца да прекарват нощите в леглото му.Това е педофилия.Но може би за вас не е.Надявам се никога да не попадате на такъв изкусен манипулатор,защото едва ли ще реагирате по-различно от родителите на тези деца.Впрочем същите родители носят не по-малко вина от МДж за това,на което са подложили децата си за слава и кинти.

94

Анонимен

преди 5 години

Абсолютни глупости и измислици, според мен. Сега всякакви с психични отклонения ще се изявяват обществено по въпроса. Нормален човек не би повярвал на такива долни лъжи.

93

Коньо

преди 5 години

Майкъл ще живее вечно в сърцата на нас истинските фенове.

92

Силвия Танева

преди 5 години

До ninaБащата, Евън Чандлър, дори е бил записан на касета да казва: Ако всичко мине успешно, много ще забогатея. Няма начин да изгубя, а и това ще го унищожи завинаги. Джордан Чандлър казва още Сега за първи път не мога да си позволя да лъжа. Майкъл Джексън не ми е направил нищо, всичко това бяха лъжи на баща ми, който по всякакъв начин искаше да се измъкне от бедността. А Маколи Кълкин казва "Майкъл Джексън НИКОГА НЕ ме е докосвал."

91

Силвия Танева

преди 5 години

До ninaМайкъл е 100% НЕВИНЕН. През 2005 съдът го обяви за НЕВИНЕН. Нямаше никакви доказателства, че е извършил тези неща. ФБР са го разследвали цели 10 години и не са намерили НИКАКВИ доказателства за вината му. Джордън Чандлър признава пред всички: Никога не съм искал да лъжа и по този начин да унищожа, Майкъл Джексън, но баща ми ме накара. Сега вече не мога да кажа на Майкъл, колко много съжалявам и се надявам да ми прости.

90

-10

преди 5 години

Не разбрахме - имало ли е секс или не?

89

Аз

преди 5 години

ДО NinaМожеш да потърсиш в Ютуб концерта на М. Джексън в Мюнхен например. Или в Лондон. Или да прочетеш за колко часа са били продадени билетите за 50-те концерта, които не се състояха. И тогава ще разбереш че е " кефил" милиони . А такива гнусотии около името му ще се появяват периодично за съжаление. За 2018 г. той е донесъл 400 милиона долара печалба на наследниците си. Никога няма да ги оставят на спокойствие. И нека не забравяме, че през 2005 г. той беше напълно оправдан.

88

Анонимен

преди 5 години

До АнонименТози со роспийски сайт си има специфична ЛГБТ аудитория, затова и мнението не е представително за страната, това са покварените от западната антицивилизация, избила хиляди племена и народи по света. Вечна слава на славянските народи, че не им позволихме да ни завладеят, а Дмитрий Донски и Цар Калоян им резаха тик вите по бойните полета на Чудското езеро и Адрианопол.