234

Forever

преди 5 години

Историята доказва,че България не може да съществува и да се развива самостоятелно,винаги се е нуждаела от други държави които да я управляват,ако ЕС се разпадне,пак ще си търсим поробител .

233

Анонимен

преди 5 години

До привет от ГерманияИскате ли да знаете истината - всички балкански народи мразят окупаторите,които след Освобождението на Балканите от Русия,дойдоха и си разделиха на порции Балканите,без да питат населението към коя държава иска да е,ограбваха ги и ги вкараха във войниВ Гърция направо убиват назначения им немски владетел Отон в гърба!В България изгонват Фердинанд,в Румъния се вдигат масови възстания от болярите в края на 18 век,когато им сменят езика и азбуката и им налагат западен владетел

232

"графа на бълга

преди 5 години

Граф Николай П. Игнатиев e човекът, подписал от името на Русия Санстефанския мирен договор на 3 март 1878 г., с което се поставя началото на свободна България."Моят идеал е бил и е свободна България.За това съм мечтал още през 1862 година Моето сърце принадлежи на българите и в своите мечти аз желая на българския народ да процъфтява" от речта на граф Игнатиев на митинг в София през септември 1902 година.Думи извиращи от сърцето му и подплатени с много любов!

231

Анонимен

преди 5 години

"все още има достойни българи и българки, които живеят и се борят в България"80% се борят, за да имат храна на масата, другите се борят за нов мерцедес.... Едни 10-15% живеят що-годе добре, ама с си в тяхната България, дето не се пресича с останалата, а останалите се борят за нов мерцедес. Съжалявам, но никъде не виждам" борба" за България.

230

Анонимен

преди 5 години

Братя! Не забравяте ли Българският Национален Въпрос?

229

привет от Германия

преди 5 години

До до германецаАбе стига с тези глупави рубладжийски въпроси бе , колко германци са били оставили костите си за свободата на българите ?! Германците са нямали намерение да окупират България затова не са воювали с Османската империя ! А ти ми кажи защодокато бяхте роби на турцште цели 500 г. , руснаците нито един път не поставиха условие на турците за вашето освобождаване въпреки ,че руснаците през тези 500 г. имаха 10 спечелени войни срещу турците ?! Нали много ви обичат ,защо чакаха 500 г. ?!

228

до германеца

преди 5 години

България я има, защото все още има достойни българи и българки, които живеят и се борят в България................ако всички като теб отидат в чужбина от собствени егоистични материални стимули...............това значи край на България!!

227

Анонимен

преди 5 години

Руснаците ни освободиха не само от жестокото,варварско иго на османците,но и от фашистите и винаги народа ще им бъде признателен!Дойде Фердинанд и това костваше кръвта и трагедията на много българи+национална катастрофа и загуба на огромни територии с българско население на Балканите!

226

до германеца

преди 5 години

Колко немски войници оставиха костите си на святата БГ-земя???За България загинаха братята руснаци, освен това украинци, румънци , финландци.............но Руско-турската освободителна война беше обявена от Русия и се водеше от руски генерали!!НАЙ-МНОГО ЖЕРТВИ ДАДОХА РУСНАЦИТЕ!!Неблагодарници като теб поне днес трябва да замълчат!!

225

привет от Германия

преди 5 години

Значи казваш , Германия е арабска и турска държава ?! Е ти как мислиш , там в България по-добре ли живеете от хората в Германия ?!В руската *** руснаците по-добре ли живеят от германците ?!Слушай момче , Германия си е Германия и го е доказала , дори напълно разрушена след втората св. война се възтанови само за 10 г. и стана световна икономическа сила ! Не си мерете пишленцата с германците ! Ще ме извините ,че не пиша по темата ,но отговарям на един много глупав коментар !

224

до германеца

преди 5 години

Германците, също както французи и англичани, не си мръднаха пръста за освобождението на България!Дори Русия да е имала имперски цели на Балканите..............това не прави по-малка саможертвата на руските войници, офицери и генерали.......за да е днес свободна България и за да може такива като теб да се правят на много велики по форумите!

223

до германеца

преди 5 години

Германия е само икономическа сила, защото ЕЦБ е в Германия и са пуснали една печатница за евро, както правят американците чрез Федералния резерв.....печатат долари!!ГЕРМАНИЯ Е ГЕО-ПОЛИТИЧЕСКО И ВОЕННО ДЖУДЖЕ!!Дори една Франция има 10 пъти по-голяма тежест в гео-политиката от Германия!

222

дърт

преди 5 години

До привет от Германия 251Би ли ми обяснил какво общо имат братушките с Берлинския и Ньойския договори, благодарение на които сега граничи от всякъде със себе си?

221

до германеца

преди 5 години

В исторически план България е загубила много от съюзите си с Германия, само фамилията на Сакс-Кобуртготите е донесла много трагедии за България!!

220

до германеца

преди 5 години

6. Германия не е велика сила..............за разлика от Англия, Франция, Русия, САЩ и Китай.7. Горките германци...............величието им е в миналото, златото им- в американски банки, баба Меркел съвсем се е побъркала!8. Само турците в Германия са над 6 милиона.........да не говорим за другите африканци, ***, араби и т.н.Извод: Германия е още по-зле от България!!!

219

привет от Германия

преди 5 години

До ТатянаАко смяташ ,че Русия ви е освободила , значи си по-наивна дори и от рубладжиите !Русия ви окупират , просто ви грабна от ръцете на турците и ви направи свои роби ! Дори и църквата ви не беше независима ,а под руски диктат ! През турско поне църквата ви беше независима ! А за убийствата ,изнасилванията ,грабежите ако станем да пишем ,ще изпишем цели томове ! Те комунистите затова унищожиха историята , за да заличат доказателствата от руските издевателства над българският народ !

218

--привет от Германия

преди 5 години

До привет от Германия1. не съм ***.2. 80 % от БГ-народ обича Русия и руснаците.3. България винаги е била с Германия (виж ПСВ и ВСВ) и винаги е била на губещата страна.4. Германия скоро трябва да приема арабския и турския за официални езици.5. Българите можем и без теб.............гледай си живота в чужбина, ще си оправим държавата и без теб!

217

do Tatyana

преди 5 години

До ТатянаНАТО щяло да ни освободи от Русия..............леле, Танче, много не си наясно с материята:1.НАТО не е хомогенна организация, там има много вътрешни противоречия2.НАТО не се намесва в конфликти м/у държави - членки..........ако утре Турция окупира една част от България и ти живееш например в Хасково...........може да се събудиш в турска територия3.Политиката не я разбираш, по-добре си гледай манджите и мивката!

216

привет от Германия

преди 5 години

До ????Ти като си голям българин и патриот, ела в България да се бориш за България и да живееш тук..............аман от такива псевдо-патриоти като тебе, не ти пука нито за България, нито за Българите, които живеем тук!Говориш за родината си с презрение...............как може да не те е срам???...........Нито съм българин ,нито патриот ,а само ви казвам истината такава каквато е !А за родината не говоря с презрение ! С презрение говоря за такива рубладжии като тебе !

215

????

преди 5 години

До привет от Германия 251Ти като си голям българин и патриот, ела в България да се бориш за България и да живееш тук..............аман от такива псевдо-патриоти като тебе, не ти пука нито за България, нито за Българите, които живеем тук!Говориш за родината си с презрение...............как може да не те е срам???