254

Анонимен

преди 5 години

До читателКой Стамболов? Оня, ръководителя, ужким, на Търновския революционен окръг, който незнайно къде е изчезнал по време на Априлското възстание? За него ли говориш?Разбирам...Е, другите са воювали с Османската империя за свободата, а този Стамболов се е наместил и е доунищожил борците за свободата на България и е ритал срещу освободителите на България!... не е лесно, разбирам те, не ти е лесно...

253

„Листопад”

преди 5 години

Али Реза е пич.

252

Анонимен

преди 5 години

Искам Турция пак да ни превземе и да сме на 13-то място по икономика в света.Искам да живея като турците.Искам да се пенсионирам като тях на 45 години.Искам и моята страна да има най-голямото летище в света.Искам средната възраст на нацията ми да е 31 години,като тях.Искам страната ми да е военна сила и да се съобразяват с нея,както с Турция.Искам да не срамувам,че съм българин.Искам...

251

Анонимен

преди 5 години

Като Генерал Гурко ...наближил Хасково и турците извели пред църквата всичките първенци и чорбаджии и ги обесили , пред града и жените им.....ей така за джамбъзлък,,,маса българи...,на това му викам турско присъствие в българските земи и мирно съжителстване,...нали...всичко е 6 ,а....

250

читател

преди 5 години

Едва Стамболов после ни освободи от руската армия.Много му се е искало на руския император да има и Задунайска губерния.

249

Анонимен

преди 5 години

Не разбиран...500 години кланета и изнасилвания,еничерсво,Вазов пише -Под игото, а пък ми говорите турско присъствие в българските земи....Русия ни спаси -пък някой пишат простотии,,,кво става тука....

248

Анонимен

преди 5 години

До ForeverТи нещо си се объркал(а),България е била втората империя в Европа,след Византия.Именно османците пропиляват и унищожават най-високата култура и образованост в света,развивала се именно на Балканите,като свежда нивото до първобитно състояние!А за грозните кланета и издевателства от турците над балканското население няма да говорим,че е празник.

247

Тенчо

преди 5 години

,,..Преди 141 г. България възкръсва.....................'' Възскръства разполовена и окупирана. А такива ,,българолюбци'' като руският патриарх,идват да ни намекват че въпреки нарушеният договор от Сан Стефано на 3ти Март,да внимаваме много,че никога не е късно да се върнат руснаците и да ни унищожата пак.Върнаха се и ни нападнаха вероломно заедно със сърбите,и ядоха коравия. Генерал Иван Колев е най-голямият герой,светла памет на героите.

246

Анонимен

преди 5 години

"Всичките велики събития подир Освобождението бледнеят по отношение на дълбокото значение пред оня чуден час, когато руският император,като въплъщение на лучезарния блян на цяла върволица поколения, стъпи на българския бряг, обиколен с обаянието иславата на едно божество, и изрече думите: Да бъде свободна тая земя!" , думите са от мемоарите на Иван Вазов,публикувани през 1900 г. За нашите прадеди, Русия е била името на надеждата.

245

Анонимен

преди 5 години

До лекар 287За нещастие българските родолюбиви оправници го доказаха век и нещо по късно! Сега фразата е подобна откъм долар/евро и живота на един българин.

244

лекар

преди 5 години

До привет от ГерманияНавремето Бисмарк е издумал-,,животът дори на 1 немски войник ,е по ценен от свободата на българите ,,...това твоята Германия,....ха ..ха ...

243

привет от Германия

преди 5 години

Пожелавам ви да обичате повече себе си и тези които живеят в България без значение от етнос ! А не да ми обичате американци ,руснаци и разни чужди нации ! Пожелавам ви да станете като хората от Германия , уважаваме се всички взаимно понеже живеем в Германия , няма значение дали сме германци ,турци ,араби ,роми и др. ! Всички работим за благото на нашата страна Германия и затова сме добре както икономически ,така и политически ! Не забравяме историята ,но и не живеем само с историята !

242

Анонимен

преди 5 години

Честит национален празник, българи!Много барабани за нищо чак толкова съществено като вземем в предвид че в момента България е много зле и много назад! Здравеопазване, съдебна система, образователна и социална система - пълна скръб. Замърсена природа, сериозно назлобели изцедени и изпити български граждани (мнозинството) и корумпирани оправници уж български родолюбци - провалЪТ бие на очи!

241

привет от Германия

преди 5 години

До 123Тебе кога ще те заболи повече , когато непознат човек ти бие два ритника или когато някой близък или собственият ти брат ти бие два ритника ?!Бедна ти е фантазията колко извращения са правили руснаците над българите , дори е имало българи набучени на кол ! Затова казвам ,няма по-лошо от това брат ти да ти еббе майката ! А с вас точно това се случи , братушката ви ебба майката и не става дума само за изнасилените български и избитите българи ,а дори и територията си загубихте !

240

привет от Германия

преди 5 години

До 123Еничари са взимани и от турски семейства и изобщо от всички граждани на империята , а не само от българи ! За съжаление такива са били законите тогава , еничари са всичани от всички семейства които имат повече от 1 момче !

239

123

преди 5 години

До привет от Германия500 години кланета и изнасилвания, за времето на робството това е ....а и вземане на първородното момче за еничарин,.....*** в Батак, да видиш извръщения, *** в Стара планина да видиш чешмата , дето са измили отсечената глава на Бенковски,това е .....

238

привет от Германия

преди 5 години

Не е българин онзи ,който вижда само турските или немските извращения над българите ,а си затваря очите пред руските извращения над българите ! Истинският българин трябва да вижда всички извращения които са извършвани над народа му , а не да селектира извращенията и дори да си затваря очите пред някои извращения защото са правени от братушката ! Ако сте истински българи трябва да ви боли повече от извращенията на братушката защото няма по-голямо зло от това брат ти да ти еббе майката !

237

Анонимен

преди 5 години

До привет от ГерманияАбсолютно правилно ! Иво Инджев е най-независимият журналист патриот !Никога няма да забравя едно негово предаване в което каза - никой не отрича турските издевателства над българите и никой не оправдава тези издевателства ! Но защо трябва да се крият руските издевателства над българите ?!

236

Анонимен

преди 5 години

Балканските народи не са видяли нищо лошо от руснаците,стига с тези русофили,русофоби, нека бъдем българи преди всичко и нека почетем този голям празник за Балканите и България - Сан Стефанския мирен договор!

235

привет от Германия

преди 5 години

Сега в момента за рубладжиите най-неудобните са хора като Иво Инджев - разследващ журналист и доста други учени които намират доказателства за руските издевателства над българския народ и ги предоставят на хората за да се знает истината ! Такива като Инджев са наричани сорросоиди , еврейски шпиони , българофоби , национални предатели и пр. ! Благодарение на патриоти като Инджев днес знаем за руските извращения над българският народ !