14

До хана

преди 5 години

ЗАЩО ЛЪЖЕТЕ БЕ ОТ 30Г.БЪЛГАРИЯ Е ОКУПИРАНА СТРАНА ОТ АМЕРИКАНСКИ ТЕРОРИСТИЧНИ ВОЙСКИ.НАТО Е ТЕРОРИСТИЧНА ОРГАНИЗАЦИЯ НАПАДА НЕЗАВИСИМИ СТРАНИ ИЗБИВА НАСЕЛЕНИЕТО И ПОСТАВЯ НА ВЛАСТ ПРОДАЖНИЦИ НАРИЧАНИ ОЩЕ АНТИНАРОДНА ВЛАСТ СЪЩАТА ТАЗИ ВЛАСТ ТЯСНО СЪТРУДНИЧИ С ТЕРОРИСТИЧНИТЕ ОКУПАЦИООНИ ВОЙСКИ КАТО ПРОДАВА ДЪРЖАВНОСТТА И НАСЕЛЕНИЕТО .ИНКВИЗИРА РЕПРЕСИРА И УБИВА ДРУГОМИСЛЕЩИ НЕУДОБНИ ЗА ПРОДАЖНАТА ВЛАСТ.!!!БЪЛГАРИЯ НЕ Е СВОБОДНА ОТ 30Г...НА САМ ...ФАКТ ЧУЖДИ ОКУПАТОРСКИ ВОЙСКИ ....

13

Хан Омуртаг

преди 5 години

Не може да бъде национален празник ден който разделя хората. Национален празник е ден който обединява. Моят национални празник е 6- ти септември- ден на българското съединение.

12

Анонимен

преди 5 години

Голямата Северна *** не може да даде свобода на собствения си народ, та камо ли на други народи. Докога ше плащаме "ДАНЪК РУСИЯ" всяка година по няколко милиарда. е сега Тиквоний е приготвил на Димон 3 милиарда армаган...

11

шашко

преди 5 години

Честит празник на всички ! Поклон пред загиналите за свободата ни !Да пребъде България !!!

10

Анонимен

преди 5 години

Горд съм, че имаме за братя именно руснаците! Поклон!

9

Хан Омуртаг

преди 5 години

Да ама Не. Възкръсва на 13 юли в Берлин. Възкръсва с подписите на всички велики сили- Великобритания, Германия, Франция, Италия,Австро- Унгария и Русия.Договорът от 3- ти март е ПРЕДВАРИТЕЛЕН. Окончателният договор е на 13 юли в Берлин.3- ти март е ден на българското раболепие. Няма друг народ на земята който да празнува като национален празник такъв ден-краят на една чужда война между Руската и Османската империи.

8

Честит Празник

преди 5 години

Да живей България!

7

Анонимен

преди 5 години

Едва ли има друга такава силна любов в света между два народа каквато е между нас и братушките! Най-големите са!

6

Супер

преди 5 години

Честит празник, вечна слава,и просперитет на нашият закрилник Русия!

5

Сенсей Ага

преди 5 години

Вечна Слава на Русия и народа Руски ! Ако не бяха те щяхме да сме на дереджето на кюрдите изтезавани и избивани !

4

Анонимен

преди 5 години

Огромна благодарност и вечна признателност към братята руснаци- нашите освободители от турската сгaн!Честит празник на всички българи!

3

Анонимен

преди 5 години

Благодаря на Русия, че днес не говоря турски и не съм в джамия!

2

..

преди 5 години

За свободата на България са дали живота си много хора.Сега шайка изедници разпродават всичко!СРАМ ме е, че съм Българин!

1

Анонимен

преди 5 години

Възкръсва и никой от патрЕотите ни не помни историята ни преди това...