135

Без име

преди 5 години

Комбинацията между тариката и *** е днешна България.

134

Az

преди 5 години

И в покера е така , кьорав карти не играе! Да сте гледали кратуни, няма с вас да се занимават, това да не е НАРКОП-а.

133

иван

преди 5 години

Няма такава държава като България. Не мислим за хората никога. нали се вижда от кой са изпратени парите.Трябва да има начин за оправянето на грешките. Тогава по тая логика на държавата ако купуваш винетки със крадени данни на чужда карта . няма право човек да блокира тези транзакции.

132

Анонимен

преди 5 години

До ДртПрчНе всички щракаме по цял ден по компютрите. Някой хора не са толкова на ти и се случват дребни грешки ...

131

ДртПрч

преди 5 години

За *** не жаля.

130

ДртПрч

преди 5 години

Колко трябва да си ***, че да въведеш "V" вместо "В"?!

129

stilko

преди 5 години

Е нали от някъде трябва да се избият парите за А1 де е....а мошениците..дават комисионни а пътищата с тоя воден асфалт за никакъв *** не става..но сега събирам пари за хеликоптер е там ще ме хванат за карабината.нема да плащам винетка проблеми с паркоместа няма 6точки..айде лека

128

Атанас Колев

преди 5 години

До э23Абе не е точно така аз също взех винетка на друг номер всичко си проверих два пъти и накрая излезе друг номер а аз карам камион и винаги проверявам по 2 пати минимум но имаше бъгове в началото и сега ги има пак.В Европа не можеш да закупиш винетка на едно МПС две винетки системата не ти дава но в БГ става това е с цел да се съберат повече пари. Защо имаше оставки защо се махнаха тия началници от АПИ. Аз като бях в София в централата на АПИ имаше над 200 молби за объркани номера.

127

Анонимен

преди 5 години

Никой не е виновен на хора, които не са се научили да пишат. Като са неграмотни да отидат на бензиностанция и там ще им вкарат данните в системата. Но и там искат на хартия да изпишеш номера, та ако си неграмотен и това не работи. В този случай най-добър вариант е да се запише някое вечерно училище.

126

БГ

преди 5 години

В началото првих експеримент. Въведох номер на който вместо букви слажих само въпросителни. Прие го. И като нищо ще издадат винека на ,,въпросителен,, номер.

125

БГ

преди 5 години

Всеки ученик от математическа гимназия може да вкара няколко реда код за изключване на определени латински букви. Не са толкова много. Всеки обикновен търговски сайт за каквото и да е има такава. А система за 180 милиона не може. А как в края на годината ще ги осчеводят тези пари?!?! Като премии на същите ***.

124

э23

преди 5 години

Колко трябва да си глупав, за да сгрешиш номера на колата си?!! Ама така е то - *** народ, слаба държава.

123

Анонимен

преди 5 години

2 пъти ти се изписва номера иска и потвърждение човек който може да чете не може да го обърка то дете в 1 клас да накарате ще види разликата

122

Анонимен

преди 5 години

POLVIN BALGARIA NE ZNAE DA 4ETE I PISHE VIE ZA ELEKTONNI VINETKI RAZPRAVIATE

121

Анонимен

преди 5 години

Хах! Българи и компютри ... Това звучи, като борец и художествена литература. :)

120

От парламента..и зад

преди 5 години

Айде жегнаха се и почнаха да пишат.. два коментара вече, давайте още

119

Анонимен

преди 5 години

Хах ... Това цялата им система е с грешки и проблеми, които всеки 18 годишен, който се е интересувал, ще знае как да избегне и коригира ... Ама ЙОООООК!

118

Анонимен

преди 5 години

Да, някой ми плати винтеката. Да е жив и здрав, ще го почерпя една биричка, ако го видя :)

117

Проста държава

преди 5 години

Хора, стреснете се малко. Днес са 150 човека, но утре могат да станат 1500 и вие да сте сред тях. Не ви ли пука за парите ви. Докога ще захранваме апи и онези мазници по редовете на парламента? Протест трябва, да се върне старият начин. А тези, които гушнаха пари от сделката с машинките, да плащаъ сега неустойки.

116

Питам

преди 5 години

А къде отиват парите от платените винетки за автомобили с несъществуващи номера? Явно никой не контролира това, както се разбира от приказките на АПИ? Или някой администратор на програмата си ги делка със шефа на АПИ-то?