15

Полвинчати работи

преди 5 години

Система изтъкана от грешки и недомислици.Абсолютно безотговорна държавана работа.Елементарно нагло , не добре обяснено.И вместо да се извинят, че са допуснали разни двусмислици - като възможността да си купиш два пъти винетка, те се ежат.Представяте ли си ако стане някакъв жизненоважен сериозен проблем - аз не искам.

14

BB

преди 5 години

Създателите на системата са от 80%

13

Анонимен

преди 5 години

Е, били пили една студена вода почерпка от държавата, голяма работа!Горанов ще им е вечно благодарен

12

Анонимен

преди 5 години

ами не е трудно да върви няква елементарна проверка, *** то акъл се иска а гербавите го нямат. Свикнали са да слушкат и да изпълняват, за тва им се плаща, да са полсушни - не да мислят

11

БГ

преди 5 години

А ми искат машинно и електронно гласуване те с една тол система не могат да работят

10

ДртПрч

преди 5 години

До 9. Винетки плащат и чужди автомобили, които ползват всички латински букви. Майната им на неграмотните! Да плащат, като им е толкоз акъла!

9

Анонимен

преди 5 години

Точно така един приятел обърка при вкарването на инфото в машината. В номера ку има В накрая, и понеже в клавиатура има само латински букви, по инерция натиска V. Това е малоумщината - значи, защо не са сложили и клавиатура на кирилица? Избираш държава България, пък кбд - латиница ти излиза. И тук всички произнасят номерата си на български - вн, а не БиЕйч...И второ, явно не са им стигнали милионите за да сложат модул за проверка на номера в КАТ (едни мобилни оператори го имат като плащам )

8

Анонимен

преди 5 години

Парите не могат да се връщат ясно, но толкова ли е трудно примерно 24 часа от закупуването да има възможност да се променя номера на който е закупена винетката? Или пък буквите на латиница които не съвпадат с такива на кирилица (v,f,g,s и т.н) да се изписват в червено след въвеждането им в полето. Толкова ли е трудно?

7

ДртПрч

преди 5 години

Е, сега! Какво да направим когато 80% от хората са... Знаете какви.Ама наистина системата не е достатъчно де6ил-френдли.

6

fake news

преди 5 години

всички документи, регистрации да са на латиница. нема друго решение.

5

ай сиктир

преди 5 години

Кръв повръщам пари не връщам така е и с това нещо наречено държава. Колко ли още "дарители" ще има след като явно системата е така направена, че може да се сгреши. Най-смешното е, че вменяват вината е на плащащия, а не на на тези които са направили системата.

4

Според мен

преди 5 години

Държавата нарушава закона за защита на потребителя. Всеки има право да развали сделка сключена по интернет в срок от няколко дни, като върне закупената по интернет стока или услуга и търговецът е длъжен да му преведе парите обратно. Лошото е, че пак няма виновни. Защо никой не се позовава на това? Самата прокуратура трябва да се самосезира.

3

Анонимен

преди 5 години

ОТ КРАЙ ВРЕМЕ ГЛУ.ПАВИТЕ ПЛАЩАТ ПОВЕЧЕ. НА ТУРСКИ СЕ КАЗВА АКЪЛПАРАСЪ.

2

Discovery

преди 5 години

Е толкова па ли е трудно да се прави верификация на номера, дали е валиден, а за посигурно директно справка към КАТ и да показва на чие име е автомобила и тогава да потвърждаваш... за тея милиони дет са зели

1

ИСТИНАТА

преди 5 години

kьорав карти не играе..........