55

бързат да краднат

преди 5 години

Абе усвоиха едни 180 Милиона - Нали?Нищо не пречеше да се купуват винетки по стария начин .

54

Програмист

преди 5 години

Моментът, в който купиш система за електронни винетки за 180 милиона лева, която не може да прави проверка за валидни символи! Честно, единствения изход е да хванем сопите и да почваме наред, няма друг шанс.

53

За много пари

преди 5 години

"Оказва се, че всеки може да купи и валидира винетка на несъществуващи номера."--Добре де, след като НЕ съществува определен номер, защо системата го приема?!

52

:-)

преди 5 години

До MitkoНе си прав, не забравяй, че и много чуждестранни водачи си купуват винетки, те какво ще правят тогава - избирайки V системата ще им въвежда служебно B ли?

51

Анонимен

преди 5 години

Почти всяка държава е излъчвала мис свят. Българките били не знам си колко красиви, но пък хората по света явно не го оценяват - истината е че жените ни са кpoкoдили няма какво да се лъжем

50

Пендел Бахор

преди 5 години

А ако ми откраднат номерата ко прайм?КАТ няма дами издадът същите....

49

Анонимен

преди 5 години

Прости хора ще има винаги. Системата няколко пъти ги пита дали са сигурни за данните те потвърждават тъпотиите дето са въвеждали и после реват, че системата е грешна... Ама лошото е те че я в повечето случай дават и акъл как държава да се оправя. Даже се учудвам, че са само 150

48

Kamikaze

преди 5 години

Мозъчни инвалиди, които не мога да попълнят правилно регистрационния номер на автомобила си, трябва да им се отнема правото да шофират! ***!

47

Mitko

преди 5 години

Има вариант при попълване да не ти позволява да попълниш клавишите "V, G, H..." и т.н. Изисква се 5 минути програмиране. Вярно, че и потребителят трябва да внимава. Но в същото време трябва да се помисли и невнимателните, а не просто да подхвърлиш нещо и "оправяйте се". Глупави хора на глупави позиции!

46

:-)

преди 5 години

За да получиш правоспособност като водач трябва да си завършил основно образование. Ако пък си го завърши и бъркаш B и V, проблема е редно да си остане само твой, а не на цялото общество. Не е задължително да си умен, но обикновено е от полза в живота!

45

Гост

преди 5 години

Ела в София и като паркираш си въведи номера на колата с SV ,или сгреши една цифра!После ще си изгледаш колата как я возят на паяка.хахаха

44

АНОНИМЕН

преди 5 години

И аз съм за ,,акциз,, върху горивата.10-15 ст отгоре върху горивата и тези пари отиват за винетка и застраховка.Който кара повече повече износва пътя. Същото и за застраховките.Който повече кара,повече има вероятност да участва в катастрофа.Лесно може да се изчисли колко пари ще постъпят в АПИ в общините и за застраховка.

43

Кристина

преди 5 години

След като е държавна такса ние гражданите що чиним да й вършим работата на държавата.. който има зор да си събира таксите

42

радомир

преди 5 години

До КонстатиращХич не е трудно да сбъркаш, защото все още ползваме кирилицата, като останка от комунизма. Време е за реформа, за да не сме *** на Русия, а на САЩ.

41

Като за суджука

преди 5 години

До КонстатиращАми така е!Колко УЧЕНИЦИ, например, не знаят азбуката?Колко българи употребяват символи / вместо кирилица /, при писане на някакъв текст?

40

Даааа

преди 5 години

Да въведеш V вместо В, това вече е признак на малоумие!

39

Констатиращ

преди 5 години

Наистина, трябва да си МНОООООООГО - т*ъ*п -, за да сбъркаш номера на колата си!П.П.Лошото е, че нацията като цяло почна да бърка ..............!!!!!

38

гербисто-патриот

преди 5 години

Така е, защото още пишем на шлоавска кирилица. Време е да се направи реформа и да се приеме латиницата и у нас, нека само рашките си ползват кирилицата, а ние да минем най-накрая на съвременна евроатлантическа латиница.

37

Анонимен

преди 5 години

Като всички се правят на интернет специалисти така ще е! Отиваш за винетка където се плаща в кеш, хората те питат 2-3 пъти за номера и дори ти го написват на лист да потвърдиш и чак тогава ти взимат парите! Колко по просто от това да го направят?!!!

36

Анонимен

преди 5 години

сега БОРИКА ли е виновна за двойното таксуване :))) а защоо, те имат ли достъп до базата с винетките, защо им е даден такъв, всеки платежен оператор ли има такъв