46

Анонимен

преди 2 месеца

Нищо няма да се промени само осложнявате живота на хората

45

Митко

преди 3 месеца

младия шофьор греши младия шофьор греши вземат му книжката Окей може да убие някой а лекари когато убие някой Защо не му вземат дипломата

44

Щирлиц

преди 3 месеца

Да ограничим законово дозата на кварталните наркомани,с цел намаляване разпространението на наркотици.Смех!

43

neon

преди 3 месеца

до 43
Да даваме с каруците викаш а и то само с по едно магаре че ако са чифт коне пак ще е много. Що не си пиете хапчетата ве да го ева!!

42

Така е ..

преди 3 месеца

До SS 38 Идеята ти е отлична , но какво ще правят авто инструкторите. И те хляб трябва да ядат.Нали така ?

41

Анонимен

преди 3 месеца

Решението е едно и единствено: пълна забрана на всички автомобили над 130к.с
Та да изчезнат всички фукачии.
За какво ви трябва по мощна кола като ограничението е 50 в града и 130 по магистралата?
Даже ако се забранят и бмв,ауди и мерцедес пътищата ни ще станат доста по безопасни.

40

-

преди 3 месеца

Куките с новите камери се крият като мишки! Следващия парламент да промени закона и да върнат знаците за контрол на скоростта!

39

Гец

преди 3 месеца

аз поддържам електрокари. Някои модели имат режим за на4инаещи

38

Анонимен

преди 3 месеца

Странни са анкетите на днес бг - на мен на практика никога не ми дава възможност да гласувам, вероятно считат, че вече съм гласувал, което не е така. Сега има анкета за каракачанов - пак не мога да глаусва. Преди това не можах да кажа НЕ за тези ограничения.

37

SS

преди 3 месеца

държавата трябва да въведе още с започване на средното образование часове по безопасност на движението както и шофьорски часове , теория и практика, всички да минават през цялото средно образование както учат математика така да учат и да карат коли, мотори. 3 4 години колкото им е средното обучение, според мен само така ще се нормализират нещата. само с основно да не може да станеш шофьор. а тия дето са без книжки и карат, солени глоби и наказания. това са нещата от деца трябва да учат правилник

36

Мистър Уейн

преди 3 месеца

До 9
Първо е всеобща илюзия, че джиповете са по-безопасни. А по мое мнение за млад шофьор, който ще натиска колата е дори по-опасно поради високия център на тежест и по-големият шанс да се обърне в завой, защото не е преценил че шофира нещо, което тежи колкото хотел Плиска :)

35

Питам

преди 3 месеца

Ако млад шофьор 6 м. не кара кола по редица причини , след това излиза на пътя като стар шофьор без никакъв опит.Ще има ли километраж на дупето , да докаже че е шофирал ?

34

Анонимен

преди 3 месеца

еее тъкмо ще продам старият форд с надценка, че никой не го ще. Идеален за млади шофьори 62 коня!

33

Кратун

преди 3 месеца

И кой е този българин, дето е "за"? Всеки умен човек ще види, че тези предложения са абсолютна глупост. Напъни на интелектуални импотенти да симулират дейност.

32

спиро

преди 3 месеца

Каране с придружител - абсолютно "за". Коли с до 67 кс - абсолютно безсмислено. Фокусът трябва да е на поведението и уменията на шофьора, а не на колата.

31

???

преди 3 месеца

И кои са тези дето са за ограниченията?
Сещам се само за едни - търговци на много-много стари коли, които сега ще започнат да се търсят, тъй като няма по-нови коли под 67 к.с.

30

Реалист

преди 3 месеца

Коли до 67 к.с. - това вече го коментирахме. Такива коли вече няма. Има разни доста стари модели, които са с толкова малка мощност - над 20 годишни. Взима книжка новият шофьор (на 20, 40 или на 60 години) и 6 месеца не шофира, защото няма такава кола. После се качва на колата си, изпозабравил всичко, което е учил на шофьорския курс и сакатлъците започват.

29

-10

преди 3 месеца

С колко намаляха жертвите на ПТП откакто караме с включени светлини през деня? Ха, те май са повече от преди?

28

-10

преди 3 месеца

Какво точно ще се реши с тази поредна герберо-патриотична тъпня освен, че новите шофьори ще чакат 6 месеца преди да започнат да шофират, през което време ще губят от придобитите навици?

27

-10

преди 3 месеца

Онези 40 и кусур процента запитали ли са ги те биха ли били придружител на млад шофьор и шофират ли въобще редовно?