7

анонимен

преди 5 години

маалата да нас ромеите карат коли не знае да чете е пише сами го казват нямат граждански нямат винетки полицията си затварят очите спират ги и ти пускат незнам може така да им е наредено даже до нас има един ромеин иска ми 20 лв на заем децата гладни ама кара две коли

6

Анонимен

преди 5 години

Пълен смях.Представете си, че сте млад шофьор. И какво - трябва или семейната ви кола да е до 67 к.с. (което е смешно, колко точно такива коли има?), или постоянно да имате придружител, или специално да си купите кола до 67 к.с.Много по-лесно е шест месеца просто да не карате.И всичко това на фона на хилядите роми, дето си карат без книжки, ГТП, винетки и какво ли още не, срещу които нищо не се прави :)

5

кола

преди 5 години

някой депутатин явно е вкарал доста коли в българия до 67 коня и му застояват и хайде едно бързо законче за да има кой да ги изкупи, после ние сме бизнесмени кви бизнесмени сте като се криете зад фустата на държавата и постигате нещата само с задължения и глоби

4

бмс

преди 5 години

Глоби и пандиз - това му е майката. Всичко останало е имитация че на някой му пука.

3

ss

преди 5 години

от *** законотворци какво може да очакваш, тъпанарщина и пак тъпанарщина, само парите от глоби са им в чутурите, не им пука за хората важно е да има нрушения за щяло и нещяло за да може да се глобяява здраво народа а дупките по изтръмбушените улици няма кой да оправи аа всъщност има и от там се усвояват едни пари за нашите хора и след няколко месеца ремонт на ремонта пак за лапане на пари, това е от ГЕРБ просто толкова си могат не могат да боядисат даже построеното от БКП...и не съм ***!

2

Анонимен

преди 5 години

Може да има ефект от такава мярка ако автомола е с ограничена скорост до 70 км. Даже тази скорост е висока но все пак има шанс да оцелее при катастрофа.

1

Жоро

преди 5 години

Мярката е неприложима, което я прави безсмислена. Коли до 50 kW вече са рядкост. Това, което ще се случи на практика: Младият шофьор няма да кара никаква кола шест месеца, а на седмия месец ще кара, каквото си иска - пак без никакъв опит, но вече забравил и това, което е научил на курса.