27

-10

преди 5 години

Какво точно ще се реши с тази поредна герберо-патриотична тъпня освен, че новите шофьори ще чакат 6 месеца преди да започнат да шофират, през което време ще губят от придобитите навици?

26

-10

преди 5 години

Онези 40 и кусур процента запитали ли са ги те биха ли били придружител на млад шофьор и шофират ли въобще редовно?

25

-10

преди 5 години

До АнонименОграниченията и мерките се взимат, защото законите ги творят хора с нисък интелектуален капацитет!

24

Анонимен

преди 5 години

ценностна системаОт 20 години съм по пътищата и най-големите сакатлъци стават от комбинацията "младо *** + мощна кола".Ние с теб можеш да си говорим за манталитети и системи, колкото си искаме, но масово младият БГ водач не е за мощен автомобил. 67 к.с. е смехория, факт, но 9 от 10 с автомобил 285 к.с. няма да доживеят до 25 г. възраст.

23

Анонимен

преди 5 години

Ограниченията и мерките които се взимат са или по евро препоръка или с цел да се одруса и без това бедния народ.

22

Анонимен

преди 5 години

Абсолютни глупости. Всичко е в манталитета. Първата ми кола беше Тойота Селика. 4х4 285 к.с.. Бях на 18. Карам умно от дете. Културно- давам предимство на пешеходци, не наглея по светофари да правя втора лента за ляв завой, толерантен съм, имам златен талон. В момента съм на 31. Нямам нито едно нарушение (признавам, карам извън ограниченията, харесвам мощни коли). В момента имам почти нов автомобил 300+ к.с., манталитетът ми е същият както преди. Просто така съм възпитан, ценностна система.

21

д-р Дрегер

преди 5 години

Основен принцип на българина е че на чужд гръб и 100 тояги са малко

20

Фалшива новина

преди 5 години

Не познавам човек, който да е "за" тези ограничения, които ограничения очевидно ще навредят на безопасността на движението.

19

Не на ограниченията

преди 5 години

Пълни безмислици предлагат от КАТ и едва ли има нормален човек, който да одобрява ограниченията за младите шофьори.Единственото, което помага за спазването на правилата, независимо за какви правила става дума, това е контролът. Проблемът в слчуая е, че за да има контрол, КАТ трябва да работи,а не да спи под храстите.

18

Ф.С.В.

преди 5 години

БРАВО- ТОЧНО ТАКА

17

Анонимен

преди 5 години

До анонимен 13Аз съм засичал да карат без регистрационни табели ти преглед чакаш да минават.

16

един друг

преди 5 години

Абе да идват изборите, че как ми се е догласувало.....

15

Анонимен

преди 5 години

Даже за млад човек е препоръчително да кара голяма кола. Най добре комби или още по добре джип.Та, та ако обърка нещо, след него да е като Армагедон.

14

...

преди 5 години

Ще сложим хора склонни да изпреварват поради нетърпение в коли с които изпреварването отнема 12 минути. Гарантирам увеличение на катастрофите с 18 годишни пикльовци с поне 900%

13

Анонимен

преди 5 години

тези явно са недосегаеми от законитеНе от законите, човек, а от органите :)

12

анонимен

преди 5 години

имам познат на годишните прегледи на мпс от 20 години казва съм тук нито един ромеин не е минал преглед при нас смятайте а нас българите за най малкото провинение глоби тези явно са недосегаеми от законите

11

Анонимен

преди 5 години

Преди 2 седмици ме блъсна една е 5 месеца шофьорски стаж.

10

ПИТАНКА

преди 5 години

защо полицаите допускат движение на роми с коли.Отвсекаде в нарушение ,карат опасни брички скапани отвсякъде,без застраховки,с купени книжки.Негарамотни,не знаят правилника,правят убийства.Защо не ги спират а само българите?Защооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооо?

9

трият

преди 5 години

ателно коментарипромиват ни мозъците

8

Отново безсмилица

преди 5 години

Точно пък малките коли изобщо НЕ са по безопасни от големите и мощните!Голямата и мощна кола има по здрава конструкция, по големи и широки гуми, по добро сцепление, по силни спирачки и разбира се има много аербеци ако е по нова.Даже за млад човек е препоръчително да кара голяма кола. Най добре комби или още по добре джип. Тия малките коли по 60 коня също вдигат над 150км/ч което е напълно достатъчно да се претрепеш от раз. И вероятността е много по голяма. Малката кола е нестабилна и опасна