165

сЕВЕРОМАКЕДОНЕЦ

преди 5 години

До АнонименЕ ТОВА СИ Е ЧИСТО ЛУЗЪРСТВО. ВЗЕЛИ БИЛИ ЮЖНА ДОБРУДЖА. А ОТ ЧЕРНО МОРЕ ДО ОХРИД ,ОТ ТИМОК ДО БЯЛОТО МОРЕ ...??? СЕГА СМЕ В ОСЕМ СЪСЕДНИ ДЪРЖАВИ И ПОВЕЧЕТО И НЕ ИСКАТ ДА СА БЪЛГАРИ. ПЪК ВИЕ МУ КАДЕТЕ ТАМЯН НА ЛУКОВ И ПРОЧИЕ ПАТРИОТАРИ НАЦИСТИ... ОТ ПАТРИОТИЗЪМ ДО ПРЕСТЪПЕН РАСИЗЪМ И НАЦИЗЪМ НЕСВОЙСТВЕН НА БЪЛГАРИТЕ - ГОЛЯМА РАЗЛИКА ИМА. ПИТАЙТЕ СЕ ЩО Я ЗАЛИЧАВАТ С НАЦИСТА ЛУКОВ. НЕ СЕ ЛИ УБИВА ПАТРИОТИЗМА ТАКА, А ?.

164

Анонимен

преди 5 години

Видите ли факелно шествие, значи става дума за сбирка на ***.

163

Анонимен

преди 5 години

Живота е кръговрат,сега на мода са демокрацията,толерантноста към всички раси,хомота и други,не се знае утре какво ще стане,може да дойде модата на националистите,не се знае,не се знае,ще избият бушоните нанякъде!

162

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 177Момче,Толбухин докладва на Сталин след като поема командването на българската армия Септември 1944. Впоследствие са предадени безплатно 344 самолета, 65 танка, 410 оръдия, 115 зенитни оръдия, 370 минохвъргачки, 370 транспортни единици и 30 000 единици леко стрелково оръжие. Точно такива ентусиасти като теб преди години скандираха "Ленин, Сталин, Димитров". Сега смениха лозунга, но манталитета им си е същия.

161

северомакедонец

преди 5 години

До АнонименСръбски не сръбски ама да бомбандират Кюстендил стигат. И Изобщо не е въпросът за сравнение на армията със съседите. Влизаш в световен конфликт и нямаш план как да се измъкнеш. Армията не може да те защити от поне един от съседите. Е по безотговорно поведение на елита и вчастност генералите може ли да се представи...

160

Анонимен

преди 5 години

Сърбия металугическа база и амониций (демек метак фабрика за патрони) а колко е собствена (( или подарак от австроунгарското наследство абе смях ... сръбски бомбандировачи сериозно ? До217 и Хенкелите щото пък едни сръбски ((( впрочем и ние имаме от тях .А как 8 германци взеха в плен белград и 15 000 сръбски гарнизон си е направо класика

159

Северомакедонец

преди 5 години

До дъртЩото е звенар и деветосептемвриец, че и бил на Парада на Победата в Москва. За съвременното патриот - чист камунез.

158

северомакедонец

преди 5 години

До Анонимен 172 - ти със себе си на какъв език си говориш - на идиш или на койсански ? Българският е славянски език, значи сме славяни.

157

дърт

преди 5 години

А защо тези "патриоти" не се сетиха да проведат един марш в памет на ген. Владимир Стойчев?

156

Северомакедонец

преди 5 години

До АнонименСърбите - собствена металургична база, бомбандировачи, собствени боеприпаси.Гърците и флот и транспорт.. и пр. Северна Гърция и Македония са си е още България в тях никой нищо не инвестира.

155

Анонимен

преди 5 години

Ти пък ако мислиш че Българите са славяни си много зле

154

Анонимен

преди 5 години

Джендърски марш, Луков марш - все един дол дренки, няма голяма разлика.

153

Анонимен

преди 5 години

Какви шофьори какви техници пък искаш тогава((( той и вермахта е на 70% на каруци ркка още по зле Само Сащ са почти изцяло моторизираниТулбухин пък изобщо нищо не може да доклада защото скоро след войната умира от болест Спри с бкп лозонгите в ру колхоза може и да минат но дори и те неса чак толкова т,ъпи

152

Анонимен

преди 5 години

Разбирам арийците неонацисти. Но славяните неонацисти не ги разбирам. За какво се борят тези хора? Да бъдат роби на арийците ли? Точно това пише в Майн Кампф. Като победи нацизма, славяните стават роби на немците. Тези деца са наистина много заблудени.

151

Анонимен

преди 5 години

До АнонименДа е бил Луков патриот може да е обяснение, но не е оправдание за нацизма му. Бил патриот ама стигнал до ***. Що не славите генерал Вазов, че напердаши при Дойран и агличаните и сенегалците (французите), а? Или генерал Колев че напердаши власите и руснаците, а, Ще спрат - кинтите на спонсорите. Толкова ви е патриотизма - неграмотен и слугински, Утре ще ви пратят да се биете по улицата патриотично. По какво се различавате от стамбулските джендери? - слуги...

150

Анонимен

преди 5 години

До 172 конкретно пък за сърбите и гърците Те пък какво са имали ?Също са селяни по зле в авияция и офицери .Айде гърция що годе флот да и дотам сърбия пълна леш както винаги каква армия (((...Шумкарите айде стига глупости ((( Страцин се пак бихме знам как но бихме ... И точно пък срещу вермахта да не даваш примери а ...При балатон и ссср се разбяга ние поне одържахме нашия фланг

149

Анонимен

преди 5 години

До Анониме 168Хайде стига лозунги. Основния боен танк е бил Панцер 2, даден безплатно от немците защото вече се е бил доказал като изключително слаб и неефективен. Самолети почти не е имало. Основните ударни сили са били кавалерия, въпреки че ПСВ доказва безсмислеността на кавалерията. След включването във войната на страната на СССР, руснаците правят оценка на техническото обезпечаване. Маршал Толбухин докладва на Сталин че трябва да превъоръжи цялата армия за да има някаква полза.

148

Анонимен

преди 5 години

Луков е спорна личност има расиски забежки факт но пък е поткрепял Да има държава Израел със столица Еросалим И определено е работил за България и нейния интерес поне както той го е разбирал Не е бил слуга на ссср като едни предатели по късно например

147

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 168 момче ти войска си виждал в смартфона, Каквото дадоха немците - щуки и танкове - това беше. С артилерията сме били малко по добре, но по сравнение с гърците и сърбите и гърците- слаба работ Шофьори няма, инжинери няма, ГСМ - няма - селска армия. Офицерите -малко. Царската армия била нещо - патриотарски мечти в кръчмата: хиляда партизани я правеха за резил в Беломорието и Нишко. На Страцин се видя колко могат. Виж да сложи шиптерите и сърбите у ред биваше, ама не повече.

146

Анонимен

преди 5 години

Без комунисти по улиците ще е по добре ...Тия дори Пешев осъдиха за антисеметиъм