185

фантазьори

преди 5 години

до 179 Има още надежда за ... - това е празна надежда

184

ONION

преди 5 години

Е БРЕ ЛУКОВИ ГЛАВИ ! С ПРОСТОТИЯТА СИ ПОГРЕБВАТЕ И МАЛКОТО НАЦИОНАЛНА СВЯСТ В БЪЛГАРИЯ ! ОСВЕН ГОЛ ПАТРИОТИЗЪМ СЕ ИСКА И ПАМЕТ И ОБЕКТИВНОСТ ПА И МАЛЦЕ КУЛТУРА. ДА ВИ ИМАМ КУМИРА....НА ВСИЧКОТО ОТГОРЕ ДАВАТЕ ХЛЯБ И НА ДЖЕНДЕРИТЕ ЧЕ И НА ЕРДОГАНОВИТЕ ОРТАЦИ.

183

Мозъчен Лекар

преди 5 години

на луковджиите трябва повече кондоми, за да ....

182

ГЕНЕРАЛ-ОВЧАР

преди 5 години

обичам овчарска салата и шкембе чорба

181

ГЕНЕРАЛ-ОВЧАР

преди 5 години

".а той привикал селяни овчари от съседните села само да му подават снарядите..."ОВЧАРСКА АРМИЯ

180

луд козар

преди 5 години

До Анонимен 187 -нацистка жълта земна ***. Аз съм участвам в Чесън марш,той е гордост за мен.

179

Анонимен

преди 5 години

Аз ще участвам в Луков марш, той е гордост за мен!

178

Факт

преди 5 години

След 09.09.1944 г. се полагат големи усилия, за да се втълпи на българина, че е овчедушен, търпелив, пасивен, с незначителна "селска" култура и без фамилна памет (правят опит дори да ни лишат от фамилни имена!), внушават на българина, че е неспособен да постигне нещо, ако не го бе освободила една конкретна държава, която в края на Втората св.война отново го била "освободила". Такива инсинуации се правят и днес.Затова хора като ген.Луков са неудобни за някои, пречат на плановете им.

177

До Анонимен 181

преди 5 години

Не е само този негов подвиг причината да бъде уважаван ген.Луков.Той реформира, модернизира и числено увеличава армията ни, осакатена след несправедливия Ньойски договор.Също така, ген.Луков прави много за патриотичното възпитание на младежта по онова време. Има огромен принос за изграждане в съзнанието на младите българи на достойна представа относно българския народ, неговата история, качествата и перспективите му. Това има голямо значение за самочувствието на младежта и вярата й себе си.

176

Кубрат

преди 5 години

Луков марш не е нацистки!!! Тея дето мажат плакатчета са тотално неграмотни и невежи!

175

БКП

преди 5 години

Народ без историческа памет е обречен на изчезване. Да кажем НЕ на комунистите и джендърите и да почетем паметта на един национален герой.

174

Анонимен

преди 5 години

Генералът е работил на 4 оръдия сам...цяла нощ - щото войската му я няма. Обстрелва с 30кг снаряди сръбската армия и онея не вдяват, че там е само един човек, който си ... душата за България. Сърбите мислят, че насреща е войска...а той привикал селяни овчари от съседните села само да му подават снарядите... Това, ако не е БЪЛАГАРИН ПАТРИОТ, тогава какво е? Азис, може би?

173

БГ

преди 5 години

Благодарение на генерала ,сега Кюстендил е в пределите на България.А ДПС да заминава за Турция.

172

чекист

преди 5 години

Типично- лукови кухи кратуни

171

Гледах Култура Бг

преди 5 години

на 13.02.2019 г., по нац.терлевизия.Дотогава имах добро мнение за Харалан Александров, но вчера той ме възмути. Коментарът му относно участниците в Луковмарш бе недостоен.И този соц.антрополог ли е купен? За да говори това, което е угодно някому? Така ли е забогатял?

170

Символичната война

преди 5 години

Тя България си е била включена във войната със САЩ и Великобритания от правителството на Богдан Филов на 14.12.1941 г. и затова няма заслуги ген. Луков.

169

БЕЗ, БЕЗ, БЕЗ...

преди 5 години

Без комунисти, социалисти, социал-демократи, неправителствени организации подкрепяни от циониста Сорос, либерали, либерал-демократи и цялата пасмина ренегати не само по улиците, а навсякъде, където са- в президенства, правителства, министерства, местна власт, агенции !!!

168

Анонимен

преди 5 години

Луковмарш никога не е предизвиквал напрежение и сблъсъци по улиците на София.Но все пак апелирам към организаторите на това шествие да се погрижат редом с шествието, отстрани да се движат като обикновени минувачи поне 2-3 групи от по няколко здрави момчета, които да са готови да възпрепятстват всяка провокация. Нищо чудно някои да се опитат да инсценират сбиване или нещо подобно, за дискредитират инициативата.

167

Анонимен

преди 5 години

Остри негативни реакции сред българското общество ли?Нямам такива впечатления.И искам да попитам, Митка Гръбчева и Виолета Якова по-големи патриоти ли са в сравнение с ген.Луков и повече ли са направили за България?Прекаленото слагачество не е издигнало ничий авторитет. Неслучайно народът казва, че прекаленият светец и Богу не е драг.

166

Българино,събуди се!

преди 5 години

Националист не е мр.ъсна дума!