145

Северомакедонец

преди 5 години

До Историкъ: Ако не бяха примитивите и слугите на Кобургите като Луков от 1912 до 18 , хич нямаше да се налага да кадят тамян на Хитлер и Дучето за да ни връщат нашето... Върнаха Южна Добруджа и обезбългариха и Карпатите и Добруджа. А Морава, Ниш, Македония и Беломорска Тракия. Тасос и др? И овреме са го очистили, че току виж бяхме влезли с война и със съветите - те тогава Пловдив щеше да е Филипополис, а Кюстендил - Титовград. И не само комунистите са виновни, ами и велосипедистите..

144

Анонимен

преди 5 години

Царската Армия си е напълно модерна сила за времето си в техника тактика командване и подготовка със сигурност е пред ссср просто е много по малка по численост .С вермахта е сложно Тях никой не може ги бие сам ...САЩ са огромна сила не е до армия стабилна средна работа са там в другите неща ...икономика работа техника Там са могъщи

143

Милиционер

преди 5 години

Ще се разходят на това уж шествие. Не забравяйте...Агресията поражда агресия. Ксенофоби ще си покажат новите дрешки. А всъщност живота си върви. Не на расизма!Това е глупава идеология. Не забравяйте втората световна война колко мъка и ужас донесе на човечеството

142

Анонимен

преди 5 години

Интересно как държавите победителки във ВСВ гледат на този фашистки марш в памет на един фашист? САЩ, Великкобритания, Франция, ... какво казват?

141

Анонимен

преди 5 години

Всички комунисти на СЪД на СЪД на СЪД червените в затвора да лежат

140

северномакедонец

преди 5 години

До читател и де ги Добруджа, Македония, Беломорска Тракия ? В Румъния, Северна Македония, Сърбия и Гърция. И каква "съвременна българска армия" ?.На кого е била съвременна - На вермахта ли, на Съветите или на Янките - грънци! Лъжат ви яко. Луков, ако е бил грамотен стратегически военен нямало е да се гъзурчи на нацистите - те не са могли да спечелят войната по определение, - въпрос на икономика и наука. Да заложиш бъдещето на нацията и 71трети път да настъпиш мотиката само *** фашаги го могат

139

Историкъ

преди 5 години

Ако не беше Фюрера, Цар Борисъ и достойните ни министри от кабинета Филовъ и до днес Южна Добруджа щеше да е в Румъния - Тутракан, Добрич, Силистра, Балчик, Генерал Тошево и куп други градчета, паланкини села щяха да последват съдбата на Западните Покрайнини! Слава, Вечна Слава на Героите и Бог да пази Отечеството ни!

138

Анонимен

преди 5 години

Негативните реакции и дали е спорна личност се върти в кратуните на продажната журналистика.И фалшивите новини.Ама това всички го знаем.Луков за нас е патриот.Точка.

137

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен153Чел си комунистическа история.Виж кога и от кого е убит този достоен генерал.Всички изброени загуби са дело на комунистите, плюс 35000 загинали напразно, използвани като човешки щит от м-л Толбухин, за което кръстиха един цял град на негово име. Срам и позор, вечна анатема на комунистите!!

136

Цион Якубович

преди 5 години

И да добавя гоим, следващото ви правителство трябва да има минимум 5 ***-неутрални министри (като сергей станишев) и поне още 5 министри, както и президент, с ислямо-арабски имена. Само така ще докажете, че сте демократична, зачитаща правата на малцинствата държава! Лоши бяхте, но ще се оправите!

135

Анонимен

преди 5 години

Луков си е направо ангелче сравнен с комунистите

134

Анонимен

преди 5 години

Единствената организация от фашиски тип в Бтлгария е БКП

133

Цион Якубович

преди 5 години

Ай ай ай, гоим! Луков е нацист, Луков е фашист, Луков е хитлерист! Заплюйте го и се отречете на него е името на истинския мултикултурализъм и така жадуваната демокрация! Отдайте се на свободата, дайте права на ЛГБТУФХЦЧЩ общността, но истински такива - гей-прайд парад всяка седмица, министерство на джендер-толерантността, ***-неутрални обръщения (вместо г-н и г-жа), гей-образование в програмата на началното училище и приемете поне 1 милион бежанци и им построете джамии!

132

Анонимен

преди 5 години

Резултати от дейността на генарал Луков и подобните му:- България губи окончателно Северна Добружда, губи окончателно Македония, която остава в по-голямата си част в гръцко и сръбско владение, губи окончателно Източна Тракия, губи окончателно западните покрайнини. Като капак на тези загиби, България плаща огромни репарации след ВСВ. Всичко това благодарение на генерал Луков и разни други фашисти.

131

Циник

преди 5 години

Днес си имаме генерали! Борисов и ОСОБЕНО ЧЕРВЕНИЯ СЕРВИЛЕН СЛУГА - РАДЕФ!!!Бихте ли умирали за тях?Съмнявам се !Виж за Луков - са били готови да умират - за кауза по-голяма от "политически пристрастия"

130

Анонимен

преди 5 години

До АнонименХроника:"Полицията разпръскваше гей-парада в София. И участниците, и органите на реда се обиждаха с едни и същи думи..." :)

129

читател

преди 5 години

Г-л Луков е реорганизаторът и строител на съвременната Българската Армия, тази армия, която само с присъствието си тук, върна Добруджа , Тракия и Македония!!Чест и слава на такива генерали.В България не е имало нацистка партия, а само комунистическа, която е разновидност на фашистките, а комунизмът, - развит фашизъм.

128

дон кихот

преди 5 години

Български патриот е всеки който е отгледал две и повече деца, възпитал ги е в български дух и трудолюбие, спазване на закона и обществения ред. Български патриот е всеки който днес е произвел нещо за българската икономика. Патриотизмът се показва всеки ден. Тоз който измисли робот за розобер е сто пъти по-голям българин от сто души с факли и байраци. Това е истинския националсоциализъм.

127

Циник

преди 5 години

По коментарите - ще ги познаете ! Текезесарските унуки на шумкарите, и обирджиите на мандри ! Наследниците на атентаторите от св.Неделя!Много са смели - с болшевишки башибозук зад гърба!В едно съм сигурен - ако бяха на мястото на Хр.Луков - щяха да се заровят в земята като лалугери! България - днес - е *** - само заради тях!От 44 не са сдавали властта!

126

До Додо

преди 5 години

Брилянтен, както винаги колега, поздрави! Наистина Елитите най-много ги е страх от расовото и етно осъзнаване на народите от Европа. Затова смело печатат пари и ги наливат за установяване на мултикултурализъм, което си е кодова дума за ликвидиране на един народ, етно група и дори цяла раса, естествено бялата. Защото мултикултурализма не съществува нито в Азия, нито в Африка. Нека да подкрепим Луков Марш като български израз на протест срещу заличаването ни като народ с хилядолетна история!