205

до българка(82)

преди 5 години

Разстрлът в Ястребино се е случил на 20 декември 1943 година.Генерал Христо Луков е бил убит на 13 февруари 1943 година. Фактите са си факти!

204

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 216Яко си се объркал! От ВМРО физически са резнали главата на Стамболийски! А Луков като министър на войната е посегнал на ВМРО като организация! Иначе Стамболийски е свален от Кимон Георгиев! Премиер, вице и министър след 9.9.1944! През 80-те години съм живял с чилийчета, родителите на които са "обучавани" в лагер край Ботевград и върнати в Чили! На паспортите им имаше само влязъл и излязъл от ФРГ! Та леко с делото на Пиночет. Чили е най-проспериращата държава в Ю.Америка сега!

203

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 216Умико,я прочети истинската история на Ал.Стамболийски!ВМРО са го транжирали,не е Луков!Стамболийски е осъдил,или изгонил от България най-демократично всичките си политически опоненти!На публични места е унижавал и заплашвал български офицери."Оранжевата"му гвардия е всявала демокрация по улиците със сопи!Просто си е просил преврата 9.6.23г.Бил фашиски преврат!В Италия още е нямало фашизъм!А превратаджиятаКимон Георгиев,водач на "Отеч. фронт" е първия мин.председател след 9.9.44!

202

До 214

преди 5 години

Какъв е тоя генерал? Гаден нацист, ксенофоб! Не случайно са му теглили куршума на тоя ***. И никога не забравяйте гадни нацисти как червеноармейците развяха знамето над райхстага. Така че утре като ходите с тия огньове и факли...Помнете Сталин, Толбухин и Жуков как ви смазаха. Отпадъци!

201

Анонимен

преди 5 години

А евроатлантически прайдове може !

200

НОМЕР2

преди 5 години

А кой разреши този контрапротест? Селската даскалица?! Сигурно, по заповед на комунистическите Управници от ГЕРБСП!

199

Анонимен

преди 5 години

До 212 - ГогоГогоЗа турците принципно си прав - не се съоразяват много с това че са в България, а трябва.Но тоя път са прави. Тек става въпрос за луков който е с явно изразено нацистко поведение и който е част от подкрепящите фашизма българи. А те са срам за нас и нацията ни

198

Гого

преди 5 години

увери в писмен отговор на въпрос на депутата от ДПС Джейхан Ибрямов................ КОЙ?!? Откога турците започнаха да забраняват на Българите да отдават почит на националните си герои?!? Може би, откакто обявиха Левски за убиец и турското робство за мултикултурализъм! Нагли, нагли, нагли! Но трижди по-виновни са онези, които им позволяват да размахват арогантното си поведение като мръсно бельо в лицата на народа ни! Бойко, срам имаш ли?! Ти Българи ли си?!

197

Нос като клюн

преди 5 години

Кристалната нощ по времето на Хитлериска Германия===========Нещо за Холокоста и 10-те милиона няма ли да даваш?

196

Ориенталска логика

преди 5 години

Според мюмюните,Генералът не е направил нищо особено.Но цялата турска армия,която 2 години гони 50 кюрдски овчара из Диарбекира е бабаитлък голям!

195

Киро Хикса

преди 5 години

Генерал Луков не е спорна личност, както твърдят (някои от чисто невежество, а други съесем злонамерено)! Генерал Луков е безспорен български герой! Но, истината е като водата и най-накрая все отнякъде избива и вижда бял свят! Все повече българи научават истината за това, кой е бил Генерал Христо Луков и ще дойде ден, когато ще му бъде отделено заслуженото място в Пантеона на българските национални герои!

194

Додо

преди 5 години

Страхливецът винаги ще мрази смелия. Подлецът винаги ще мрази почтения! Така и враговете на България винаги ще мразят Генерал Луков! Богъ да пази душата му! Амин! Един от най-достойните, почтени Българи, който през целия си съзнателен живот упорито е работил за полза на Народа си и вършил добро за Отечеството! Един истински великан, до когото всички са малки! Уви, истината за Него е подло заменяна с лъжи, а народа Ни е лишен от познанието за историята и делото на този най-велик син на България!

193

varna

преди 5 години

6umi mariza

192

Зюмбюла Джеферсън

преди 5 години

Уууу,добре че в моя прекрасен Ню Йорк се наслаждаваме на други неща!Колко сте демоде и ретро българите!Невър няма да се управяте!

191

Друга теорема

преди 5 години

На който България не му харесва-потурите,феса и на Ориент Експреса!

190

Теорема

преди 5 години

Щом комунисти,турци и *** пищят,значи се случва нещо добро!

189

Ангел

преди 5 години

На въпросните анти-нацисти които правят конта протест им пожелавам дъщеря им да роди хомосексуално ислямистче което с нетърпение да чака да порасне за да препаши бонбите на кръста ,ако случайно имат момче им пожелавам да се залюби с ромка която да го дари с тъй желания сифилис или ако има повече късмет ...ХИВ!!!!АНАТЕМА !! ДАЙ БОЖЕ ОТ МОИТЕ ПИСАНИЯ В БОЖИИТЕ УШИ !

188

Анонимен

преди 5 години

Да си маршируват хората , кво се палите .Преди марширувахме на 9 септември , на 7 ноември (по задължение),сега били се организирали .

187

северомакедонец

преди 5 години

До Кубрат ВЕРВАЙ СИ, МНОГО Е УДОБНО, АМА НЕ Е ВЯРНО. ТАКА СЕ УНИЩОЖАВА ИСТИНСКИЯ НАЦИОНАЛИЗЪМ, КАТО ГО ОПРООСТАЧАТ И ФАШИЗИРАТ. ПОСЛЕ ИДВАТ ДЖЕНДЕРИТЕ ИЛИ ЧИСТИТЕ НАЦИСТИ. ДА НЕ Е БИЛО , АЙДЕ, АМА ДА СЕ НАСТЪПВА МОТИКАТА НЯКОЛКО ПЪТИ - КОЛКО БЪЛГАРИ ОСТАНАХМЕ ДА СЕ ВЛАЧИМЕ ПОДИР ЧУЖДИЯ СЛУГИНАЖ...ТЯ ИСТОРИЯТА УЧИ, АМА КОЙТО Я ЗНАЕ А НЕ КОЙТО СЕ ЛИТКА ОТ ЛЕСНИ ЧЕТИВА И СЛАДКИ ПРИКАЗКИ...

186

Ген. ЛИЛАВ

преди 5 години

*** са най-добри войници-бойци в света. Те са непобедими.Преди малко всички луковци "-". Луковците срещу патлажани са мишоци.