65

Анонимен

преди 5 години

Чувствам се комфортно в Мюнхен

64

АНТИ

преди 5 години

Плюете по соца, но хората с една заплата си плащаха кредита.Сега виждам, блъскат на 2 работи, но после ги гледам същите, често по некролозите.И за какво се преработват ?!Дават здравето и живота си за пари.

63

Филибето

преди 5 години

В Пловдив и околията заплатите са около 600 и малко над нея обичайни и в повечето фирми, добра заплата е 1200 и над нея, даже получаващите я се чувстват патрони, а цените в магазините са като в цяла Европа дори и по-високи. Смешното е, че качеството на живота не се определя само от парите, а и от качеството на средата, сигурността, спокойствието и предвидимостта на близкото бъдеще, което удобно се пропуска.

62

благоевградчанин

преди 5 години

Спокойно, колеги, всички сте след нас по мизерия

61

антиджендар

преди 5 години

София я намразих само заради сороските жендери-протестери иначе си е добър град.

60

Анонимен

преди 5 години

Високите доходи не са единствен критерии за добър живот.Като сложиш мръсния въздух, късането на нервите по задръстените булеварди, високата престъпност и др. подобни, май в един тих неголям град животът може да се окаже по- добър

59

провинцията

преди 5 години

Заради тоа скапан град софия съсипаха почти цяла българия. През софия минавам само теанзит, мразя този град.

58

Анонимен

преди 5 години

Много ми харесва да съм в София !За ,около ден и половина !...2 дни ми идват в повечко !!

57

АНТИ

преди 5 години

В БЪЛГАРИЯ, ЕДИН ЗА ДА Е ДОБРЕ, ДРУГИ ТРЯБВА ДА СА ЗЛЕ.Това е системата (сбъркана), която убива.

56

Анонимен

преди 5 години

До АНТИПитали радио Ереван:- Кога ще дойде добрия живот в България ?Отговорили им :- Той вече мина.Ереван да се застреля! - Опашка за карантия. - как звучи а?Баси хубавия живот.Никога, ама никога до сега живота в България не е бил по-добър.

55

Провинциалист

преди 5 години

В софия им е добре само на програмистчетата.трябва да се отворят ИТ фирми и в провинцията - хем и заплатите няма да са такъв разход ,като в софия.Защо не се допуска развитието на ИТ в провинцията?

54

Анонимен

преди 5 години

*** сам си е виновен за централизацията!София та София!Може в София да плаща наем 800лв ама няма да се върне в родното си място, защото там заплатата му била по-ниска нищо, че като плати наема и даже не взима и толкова колкото като си е бил в родното място и няма молове в които да се шляе. Наскоро една колежка напусна и тя да ходи у София града голяма и какво?Заряза си къщата да ходи да плаща наем и пак да й остават същите пари.Простотия българска.

53

Явор

преди 5 години

От кога това, че произвеждаш повече означава по-добър живот?

52

Дедо

преди 5 години

До ВарненецЩото мойто момче в София има мноооого за метене.Там трябва да заиграе метлата че дано сред пушилката най накрая намерим верния път

51

АНТИ

преди 5 години

Хитри българи, още преди години, изпратиха децата си висшисти, да работят в София.Вътрешна миграция.Но не е спасение за всеки.

50

Анонимен

преди 5 години

Все кметове на ГЕРБ в градовете с добър стандарт за живот...Трябва повече да станат след изборите...

49

Добро утро

преди 5 години

По - идиотска и олигофренична статия едва ли ще цъфне в тоя сайт. Ама това новина ли е ? Нивото на живота в София най-високо? Как да е като унищожиха абсолютно всичко в *** държава и набутаха целия народ в един град , в който е концентрирано всичко. Обезкървиха провинциалните градове за сметка на "столицата'. Кое му е столично , че точно не става ясно ?! Стандартът бил по-висок: айде платете си кредитите, сметките и всичко останало и сравнете заплатите и разходите. Абе комедия, ама трагична

48

Средногорец

преди 5 години

След Стара Загора се нарежда София област, с 15,5 хил. лв. БВП на човек, но този стандарт се дължи до близостта до Столицата.Баси простия журналяст съчинил тая глупост.Дължи се на това, че в София област са Дънди Прешъс, Аурубис България и Елаците.Тези фирми дават работа и препитание на други по-малки фирми, които ги обслужват и дават вече доста солидни заплати.Като излезе обява за работа и софиянци си трошат краката да се явяват на интервюта за работа в тези фирми.

47

сф

преди 5 години

Ех, чакам да се запролети, та да почнат пак да растат пари по софийските дървета. Сега с 5000 от общината за софийска регистрация почти забравих вкуса на хайвера от белуга, а шампанското Дом Периньон само го пия, не мога една вана да си напълня.Разделай и владей ! Лъжи човека, че другия незаслужено живее по-добре от него !Нищо старо не е забравено и нищо ново не е научено.

46

Браво

преди 5 години

"БВП не определя стандарта на живот"- хахахаахаха . Само виж кой са с най-висок(скандинавските) и най-нисък (африка и лат. америка) но както казваш ти няма никаква връзка :)