5

Анонимен

преди 5 години

А ние от провинцията кучета ни яли..То затова и всичко живо се изнася по София...Ще кажете - по-евтино ви е наеми, транспорт, ама само това ли е?Хляба ни е скъп, тока ни е скъп, водата...лекарствата, дрехите,....емиии, не се търпи.А гну.сните управляващи не случайно имат изкривено виждане- в София е 4-5 пъти п-висок стандарта и си мислят, че европата е дошла тук...Елате и вижте

4

Shark

преди 5 години

Най-важното в цялата статия е това: Въпреки ръста на икономиката през последните години България остана на последно място в ЕС по БВП на човек от населението с 7300 евро. Това е четири пъти и половина по-малко от средното ниво за ЕС от 30 хил. евро.!!!!!! Повече сравнения не са нужни!!! И нека да не започваме с плюенето на градски принцип и да не се поддаваме на опитите за разделение. Истината е, че всички, навсякъде сме зле!

3

Азъ

преди 5 години

Добре де в Пловдив е най-голямата и бързо растяща индустриална зона в България. Откриват се постоянно предприятия и накрая е на 7-мо място. Може ли да кажете как го изчислихте. Как успя Габрово да изпревари Пловдив. Хубава е информацията, но може ли повече инфо как е достигната до нея.

2

Анонимен

преди 5 години

От София съм.Не знам какво му викат `софийски стандарт` ама сме си гола вода. А в провинцията как живеят хората щом са по-зле от нас - живи да ги ожалиш.

1

Банишорец

преди 5 години

За Стара Загора са много прави от Труд, но в София 30000 на година получават много малко!! Повечето са на 1200-1800 бруто !!Ако погледнем Стара Загора там цените са по ниски , наеми и ресторанти , така че май най-добре да се изнасям на там :)