447

Анонимен

преди 5 години

след като скапаха всички производства в българияако утре изчезнат китайските комунистически стоки ще ходите боси и голия ми покажи нещо дето не е китайско на пазаратиквенициуправлява ги червената гербава кал и те плюят комунестетуами савлете ги бре - че да се отдалечим от дъното

446

Анонимен

преди 5 години

До ЗозоОт Америка пратиха 200 тона отровна ГМО-царевица.............помним и това!!!!

445

за Венецуела

преди 5 години

Истинската цел на този преврат е следната:Държавната нефтена компания на Венецуела ще бъде унищожена и ще се изкупи от западните нефтени корпорации като British Petrolium- англичани, франсета и американци, а за България и Борисов ще остане едно потупване по рамото за солидарността в ЕС!България ще продължи да бъде най-бедната държава в ЕС, със стандарт на живот, по-нисък от този в Албания!!!

444

Зозо

преди 5 години

На червените путино-фашисти все някой им е крив - евреите, сорос, НАТО, ЕС, Костов...Абе Сорос ли дойде и изнесе житото даже от държавния резерв? Или бяха Жан Виденов, Кр. Премянов и В. Чичибаба? Добре, че от Америка пратиха 200 хил. тона фураж. Иначе щеше да измре от глад и малкото останал ***. А от Полша ни пратиха пшеница за да имаме какво да ядем! АМАН ОТ ЛЪЖЛИВИ ***!!!

443

демокрация

преди 5 години

Демокрацията е една фантасмагория, с която лъжат децата , както навремето ни лъжеха с приказки за комунизма и светлото бъдеще!!!Голямо промиване на мозъци...............истинската цел е кой да открадне нефта от държави като Либия и Венецуела!!!Добър вечер, селяни прости!!!Кога ще поумнеете???

442

?

преди 5 години

Макарона праща полиция да бие "демократично" протестърите в Париж.................но е демократ......................хаха!!!!Мадуро иска разговори и диалог с опозицията, но е диктатор....................хаха!!!!Докога ще ни правите на маймуни????

441

за Франция

преди 5 години

Президентът Макрон е човек на клана Ротшилд(най-влиятелния мафиотски клан в световното правителство), затова той има право да налага демокрация във Франция както намери за добре............много бой по протестърите в Париж и жълтите жилетки!!!Венецуела има нефт, но тоя нефт трябва "демократично" да бъде откраднат от народа на Венецуела и с него да се разпореждат западните нефтени корпорации!Ето ви един нагледен урок от новия световен ред!!!!

440

Анонимен

преди 5 години

Глобалистката световна мафия в действие.................Венецуела е само една част от цялата катринка!!!После ми кажете, че конспирацията е само теория!!!!

439

Au

преди 5 години

И аз не признавам Макарона за легитимен президент на Франция, но никой не ме пита , а една френко-канадаска фирма продължава да краде БГ-злато, по-точно да го купува за жълти стотинки.........това се знае от БГ-политици, знае се и кой подписа тая концесия..................позор за България!!!Тръгнали да се месят БГ-политици във вътрешните работи на една суверенна държава.................голямо падение!!!

438

Анонимен

преди 5 години

червената кал плюе камуниститеа света вече е зялят със стоки от комунистически китайот това по-ярък пример има лии това дали е резултат от либералните технологии които не пробутват в българия 30 години

437

преврат

преди 5 години

Това е 100 % преврат, пуч, незаконно вземане на властта след уличен натиск................я по тая логика Франция да избере президент от "жълтите жилетки" и да обяват Макарона за нелегитимен президент!Или Франция е в ЕС, демокрация, а ония диваци във Венецуела да се избиват в гражданска война , така ли. господа демократи???Лицемери долни сте вие..............нищо друго!!!

436

за Венецуела

преди 5 години

Венецуела ще бъде поредната провалена държава след Либия, Сирия, Украйна и други!!!Това е реалност, не е теория на конспирацията...............това е практика и технология за световно господство..............янките му казват Нов световен ред........New World Order!!!Докога ще бъдете слепи??Докога???

435

?

преди 5 години

Макарона във Франция праща полицията да бие протестърите и жълтите жилетки , но е демократ, нали??Мадуро иска да преговаря с опозицията,но го изкарват по-черен и от дявола!!!Това двоен стандарт ли е или западна демокрация????

434

Анонимен

преди 5 години

Слушах нахилената Захариева, която ясно обясни, че България няма интереси във Венецуела, но сме длъжни да отвърнем на страни-партньорки в ЕС, с които си менкаме подкрепа!!!! И какво става с "горкия народ" на Венецуела? Сделчици значи? ОТВРАТ! ПРОСТИТУЦИЯ НА ДЪРЖАВНО НИВВО!

433

До Ж.В.

преди 5 години

Сега обясни на нас глу паците как през Жан Виденовата зима всичко беше супер и от тогава само назад вървим??? Очевидно никаква идея нямаш какво представлява "Ран-Ът" плана за преход от планова към пазарна икономика камо ли да си го чел. Не е трудно да провериш и данните на БНБ за състоянието на икономиката преди, по време на и след соца и Жан Виденов. Естествено по стар соц обичай и на нашите социалисти някой друг им е виновен.

432

Анонимен

преди 5 години

Какъв преврат, кви пет лева? Мадуро е некадърен и нагъл като предшественика си. Още с първите соц реформи и национализации на Чавес 90% от икономистите по света казаха какво ще се случи. Останалите 10% от икономистите се прехласнаха да ни обясняват че това било гениална политика и ги чака светло бъдеще. Естествено соца във Венецуела се провали точно в момента когато се проваля всеки соц - КОГАТО КИНТИТЕ СВЪРШАТ!!! И като на всеки соц диктатор и на този някой външен или вътрешен враг му е виновен

431

Анонимен

преди 5 години

Колкото повече ги нацвъкватиздънките нашите. толкова по съм сигурен в резултатите реалните .на бъдещите избори.

430

Анонимен

преди 5 години

Тая наша държава население няма ли?Само политици ли останаха .

429

Анонимен

преди 5 години

Какво ни дреме за Гайдуро или Мадуро!? Едвам удържаме ***!

428

Ж.В.

преди 5 години

Жан Виденов го изработиха по класическата технология с хиперинфалцията, защото отказа да продаде България на западните политици, отказа да подпише плана Ран-Ът с анекса за унищожението за България...............един достоен политик излезе Жан Виденов.Иван Косотов след него свърши мръзната работа и предаде родината си с разбойническата приватизация!!И не само той........имаше и други "интелектуалци" и "професори"........продажни душички!!!