427

Руски червен глупак

преди 5 години

До ГрубиянЖан що го работиха, щот България има петрол ли?

426

Грубиян

преди 5 години

Мадуро го работят по старата "цветна" технология, с която отстраниха и Жан Виденов. Но човекът има корави топки, все пак се казва Мадуро. Я изглежда и процентът на продажните душици там е по-малък.

425

Зоолог

преди 5 години

До extremistКакто и всеки червенодупест макак може да е комунист. А шимпанзето е по-умно от всички членове на БСП ,взети заедно ! (последно проучване на Галъп )

424

Анонимен

преди 5 години

България - ветропоказател! Придобивка - БГ родолюбци!

423

рубашка

преди 5 години

Венецуела е последният и най-ярък пример какво може да ви донесе социализЪмът.

422

Анонимен

преди 5 години

Венецуелските служби се оказаха неподготвени за организирания отвън от западните служби и пълзящ преврат!!!Голяма грешка на Мадуро..............трябваше да действа по-рано и по - твърдо.............бой и затвори, а не демокрация и анархия!!!!

421

www2

преди 5 години

Да не си мислите, че африканските държави не ги източват по друг начин???Колониализмът и грабежът на суровини никога не е спирал от страна на Англия, Франция, старите империи и в последните 300 години и от САЩ!!!Франция например още краде уран от бившите си колонии за ядрената си енергетика!!Но сега всичко става по-рафинирано и по -изтънчено!!!

420

Au

преди 5 години

Какво стана с българското злато???Още ли го краде една канадско-френска фирма???Кой БГ-политик подписа договора за концесия???Имаме послушни политици................затова няма страшно да стане гражданска война или хиперинфлация в България!!!! Спокойно!!!

419

www2

преди 5 години

Точно така, имаш нефт или злато, правят ти един майдан и слагат президент - марионетка, да слуша и да се отчита на западните си господари............правят ти "демокрация"..............тоя филм вече сме го гледали............Либия, Сирия и т.н.!!!

418

Анонимен

преди 5 години

Слабо разузнаване има Мадуро................... на негово място досега да бях изловил и вкарал всички западни агенти в затворите ..............и да са станали храна за венецуелските плъхове.................твърда ръка трябва, а не измислена демокрация и анархия!!!

417

www

преди 5 години

ЦЕЛТА НА АМЕРИКА - ДА ИЗСМУЧЕ ПЕТРОЛА И НИЩО ДРУГО - КАКТО ПРАВИ СЪС ВСИЧКИ ДЪРЖАВИ ПО СВЕТА .. ЗАЩО НЯМАТ ИНТЕРЕС КЪМ НЯКОЯ БЕДНА АФРИКАНСКА ДЪРЖАВА???

416

Анонимен

преди 5 години

Бай ***...............беден и гладен................България е по-изостанала от Албания, ама барабар Петко с мъжете..........да каже как да се решават проблемите по света!!!!Поредната герберска глупост ................ да казват кой да командва Венецуела!!!

415

Р.Р.

преди 5 години

Единствено президентът Румен Радев взе правилната позиция за Венецуела.България да не се бърка, където не й е работата...............България е нулев фактор в геополитиката................гарантирано от ГЕРБ.Най бедната държава в ЕС..............дава акъл за Венецуела..............върховна глупост е това!!!

414

демокрация

преди 5 години

Хубаво нещо било демокрацията....................ако те изберат с избори.................добре..................ако не..............опонентът ти е дикататор, дават ти няколко милиарда и пак си на власт!!Кой ли вярва на тия демократични глупости...........даже професорите-икономисти и политолози от УНСС и те не вярват в приказките, с които лъжат горките студенти!!!!

413

Кремълският капут

преди 5 години

Радеф е позор за Отечеството!Оставка и нови избори за истински президент!България за Българите!

412

Еротично си е

преди 5 години

Путин крепи Мадуро......и наша *** приглася...Еротика си е това другарки и другари!

411

за Венецуела

преди 5 години

Голяма грешка направи Мадуро, на негово място щях да вкарам тоя самозванец Гуайдо в някой хубав затвор ЗА НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО .............сигурно има такива затвори във Венецуела...................а за най-верните му привържвници...............много бой, докато им доиде акъла в главите................как се продава народ и родина!!!

410

демокрация

преди 5 години

Слушаш.................ставаш президент и си нашия човек!Не слушаш................хиперинфлация и гражданска война.............може и военна намеса от доброто НАТО!Ей на това викам аз западна демокрация!!!!

409

Анонимен

преди 5 години

В света има над 190 държави и едва30тина признават Гуайдо за президент!Еми ,че то Гуайдо е по-зле и от македонците ,на които държавата с констуционното име Република Македония ,беше признато от над 160 държави!

408

за Венецуела

преди 5 години

Мадуро изпусна момента да смачка предателите в собствената си държава и партия, не се поучи от това, което направи Ердоган в Турция.....................като резултат идват лоши времена за изстрадалия народ на Венецуела...............хиперинфлация................не дай си боже гражданска война!!!!само бой и затвори за Гуайдо и хората му................това беше решението за Мадуро!!