467

postradal pasi

преди 5 години

Една овца като изблее от ЕС и останалияте заблейват До Анонимен

466

демокрация

преди 5 години

От изборите не зависи нищо , видя се, и в България 100 пъти да се провеждат избори, ясно кой ще ги спечели.............гереберите и Ц.Ц.................който брои бюлетините!!!На това му викам аз фасадна демокрация!!!

465

Цар Киро

преди 5 години

Аз, цар Киро - цар на всички ц*гани, признавам Бойко Борисов за единствения легитимен, пожизнен цар на всички българи в България и по света! Наздраве!

464

Анонимен

преди 5 години

Досега Русия крадеше нефта на Венецуела.Ако падне комуниста Мъдуро и си изберат демократична власт имат възможност да сключат добри договори за добив и продажба на нефта си - вижте колко са богати Кувейт, Дубай и т.н.Всичко си зависи от венецуелците, само трябва да разкарат комунистите.Но нямам надежда за тази страна, щом от 20 години си живеят в комунизъм ... значи нищо не става от тях.

463

за Венецуела

преди 5 години

Венецуела има много нефт.................кой ще открадне сега нефтените залежи на тая страна...............за хората там никой не мисли..............обявил се за президент..............видите ли..............тоя Гуайдо!!!Кои западни компании ще погълнат венецуелската държавна нефтена компания??Утре може някой друг откачалник да се обяви за Господ или за пророк!!!На всички такива ли ще им признаваме правата???Да се яви на избори и да ги спечели............тогава да се пише президент тоя??

462

Анонимен

преди 5 години

Някой да се е съмнявал чий *** ще оближат герберите?Хайде сега и ние да си изберем Станишев за нов министър-председател!

461

Идеалист

преди 5 години

Няма ли кой да се обяви за нов Министър Председател на България. Тръмп веднага ще го подкрепи. Това дали ще е демократично според брюкселските ***?

460

за Венецуела

преди 5 години

Както и да го наричате..................тече опит за държавен преврат, пуч, незаконно вземане на властта..............дали това ще бъде позволено в САЩ, Китай, Франция или Русия!!!Как мислите???Но тези държави са велики сили..........а Венецуела е само един елемент в мозайката, която се реди в големите столици!!!

459

Анонимен

преди 5 години

Става интересно, Русия и Китай подкрепят Мадуро-Как го подкрепят? С декларации ли? Могат ли да му купят петрола и да си го закарат в Китай? Ще им излезе платинен.

458

Сата НАТО

преди 5 години

Позицията на президента е, че кризата е вътрешен проблем на Венецуела, и трябва да я реши народът на Венецуела, а не външни сили.Ами че да решава, бе!Нали това е европейската позиция - избори, на които народът да решава! Като са двойкаджии и не могат да си решат задачата, ще се явяват на поправителен.

457

Анонимен

преди 5 години

ЕС прави добро на венесуелците, но вие сте прости и не го разбирате. И Радев също е един отчаян ***. Индианците имат втори шанс да изберат правилния човек, иначе ще изпукат от глад под санкциите, които ще им наложат.

456

Венецуела-тъжно е!

преди 5 години

Във Венецуела средната месечна заплата е около 15 долара. Това е голямото постижение след повече от 30 години реален социализъм. Затова хората по-цял свят бягат от социализма, заради беднотията и масовата тъпотия. Сега за пръв път им позволиха да имат частни леки коли и ограничен и контролиран достъп до интернет. Ето докъде води социализмът в чист вид !

455

ognyanz

преди 5 години

До Браво !: Много точно: бедни сме, в партер и ограбени. И, което е най-лошото, изоставаме и от предпоследните в ЕС. Браво!А за Венецуела: Имат си президент, имат си Национално събрание и конституция. Нека народът на Венецуела решава н акого има доверие. Не е наша работа да подкрепяме някого там.

454

Браво !

преди 5 години

Браво на правителството ! Ако беше на предателя , псевдопрезидент Радев вече сме в положение на Венецуела - бедни, в партер и ограбени !

453

ognyanz

преди 5 години

В статията има доста неточности. Първо, няма "общоевропейска позиция" за кризата във Венецуела. Не всички държави в ЕС са на едно и също мнение. Второ, няма позиция на България - това, което е публикувано, е позицията на Министерския съвет. Позицията на президента е, че кризата е вътрешен проблем на Венецуела, и трябва да я реши народът на Венецуела, а не външни сили.

452

Анонимен

преди 5 години

Добре! Веницуела независима държава ли е или не е независима държава? От какъв на какъв държави намиращи се на хиляди километри ще определят кой да управлява в нея? От какъв на какъв! Това е някаква брутална идиотщина! И когато нашите джендъразоиди подкрепят подобно нахлуване във вътрешните работи на друга страна, по същата логика, утре у нас ще тръгнат да ми назначават управляващи. Че ако изберат Дон Цеци. Не, че сегашния е по-малко крадлив.

451

за Венецуела

преди 5 години

Преврат, оранжева революция, пуч, Майдан.................както искате го наричайте..................................но да се взема така власт не е никаква демокрация, ами си е налагане със сила на удобен политик в интерес на западните велики сили!!Става интересно, Русия и Китай подкрепят Мадуро, САЩ, Британия и Франция.........подкрепят един превратаджия и узурпатор!!!!

450

за Венецуела

преди 5 години

До бай ТанасМадуро е президент на Венецуела по всички международни закони .................Гуайдо е узурпатор и самозванец, който иска по насилствен начин да вземе властта БЕЗ ИЗБОРИ , подпомаган логистично и финансово от западните служби ...............такива като Гуайдо по времето на Велика България са ги осъждали на смърт......................умни са били БГ-ханове и царе!!!!

449

демокрация

преди 5 години

Има и провалени държави............т.нар failed states, както казват "братята-американци"..................Либия, Сирия, Украйна.............следващата провалена държава се очаква да е Венецуела!Така иска световната глобалистка мафия!!!!!

448

демокрация

преди 5 години

Няма демокрация и права на човека...................има борба за ресурси- нефт, злато, уран и т.н.Има богати и влиятелни държави (САЩ, Франция, Великобритания , Русия , Китай) и държави с нулево влияние в световната политика (България, Албания, Румъния, Малта и т.н.) !!Добър вечер, селяни прости!!!Кога ще поумнеете??