507

Анонимен

преди 5 години

А бе те и Асад искаха да свалят, пък к`во стана?Елате да плачем.Така ще е и с този американски масон.

506

Стамат

преди 5 години

Бай ви Стамат се самообявява за Цар на България.Ай ся гласувайте, ващо ***!

505

Анонимен

преди 5 години

Каква велика "държава" сме зад гърба на който ни..............Нашето мнение се слуша и уважава........га петлите наклуецат лъвиците!

504

Анонимен

преди 5 години

Скандално.нет? Ти ненормален ли си? Не разбирате ли че всички ви се смеят на глупостите, като изключим разни хора на по50-60, които ползват фейсбук от скоро и са очевидно неадекватни? Смешки

503

Анонимен

преди 5 години

Тази статия е пълна лъжа,в "скандално.нет" друго пише,никой не го е признал в България,само Захариева на своя собствена глава ги плещи,дори и ООН-ето не са го признали.

502

Анонимен

преди 5 години

Не България бе изрУУди,а управляващата банда,залепена за г**за на американските убийци,заринали света с военни бази!!!Ама т***п народ,стадо от овце,на чиито гръб стоварват всичко,а стадото блее и го поема и поема!

501

до всички слепи

преди 5 години

До До всички гърбави - Италия, Ирландия,Малта, Словакия, Словения, Гърция и т.н. не споделят...Ще го споделят, всяко нещо с времето си!

500

До всички гърбави

преди 5 години

Италия, Ирландия,Малта, Словакия, Словения, Гърция и т.н. не споделят мнението на нашето правителство.И те ли са предатели или напротив,като нашия президент мислят са суверенитета на своите държави,а не се навеждат като нашите продажни политици.

499

Анонимен

преди 5 години

В САЩ живеят около милион българи и нашите деца. Да не подкрепяте САЩ значи да плюете по децата си. Ако трябва нашата армия също може да им помогне! :)

498

Анонимен

преди 5 години

За какво изобщо е този рев! Иска се Гуайдо, който също като вас е комунист-марксист, да свика президентски избори. Народът венецуелски да си каже думата. Заревали сякаш Мадурото им е някакъв роднина!

497

сиромах

преди 5 години

Само един кон с капаци не може да види резултата от донесената на крилете на американските бомбардировачи демокрация в Либия,Сирия,Ирак,и на още стотици други точки където има т.н. американски жизнени интереси!Само,че не забравяйте ,че от много лапане може и да се задавиш!А колкото до наведените ни политици на които ако утре оня неуравновесеният каже може да обявим война и на Русия и тогава със сигурност ще гризнем невъзвратимо дръвцето!!!

496

Анонимен

преди 5 години

До Морскичемодан, вакзал, масква бе каскет смачкан

495

Анонимен

преди 5 години

До nikiА какви са националните интереси на България свързани с Венецуела, че хич не ми е ясно?не ги ли пише на листчето на руското посолство?

494

Анонимен

преди 5 години

Позицията не е подкрепена от представителите на президента Радевна кого му пука за клепоухия ***? Пак ни изложи пред целия свят тоя мaлoyмник.

493

ЕСъюз

преди 5 години

Това е най-логичното ние сме в евросъюза и си подкрепяме партньорите! За русофилите-предатели е малко тъжно защото те винаги са зад интересите на евразийската ***!

492

до всички

преди 5 години

Значи, когато има убийства на демонстранти защото искат хляб, ние трябва да гледаме отстрани--а когато Русия нападна Украйна - да не налагаме санкции....т.нар. президент Радев, завербуван от КГБ още преди десетилетия, е откровен и гнусен....

491

Анонимен

преди 5 години

Става дума за принципи в международната политика, които трябва да се защитават.Кой точно принцип е погазен в случая?

490

интересно

преди 5 години

Потърсете и гледайте клипче на сатирикът Лий Кемп за опита за преврат, който Съединените щати се опитват да направят във Венецуела.Комик е, но нещата, които казва не са смешни.За репортажите на СНН, къде е учил Гуайдо и кой за какво го е подготвял и т.н.

489

тълковен речник

преди 5 години

1.Демократ-*** на американски задни части.2.Убеден демократ-точка 1+обслужване от обратната страна.3.Международна демократична общност-сборище, в което по-бедните държави обслужват началниците от по-богатите. За процедурата виж т.т.1,2.

488

niki

преди 5 години

А какви са националните интереси на България свързани с Венецуела, че хич не ми е ясно?