12

Анонимен

преди 5 години

До СандоСамо ли си ??????????

11

АТАКИСТ

преди 5 години

В България няма как да на изместят роботите защото никой робот няма да иска да работи за 600 лв :+)

10

ай чай

преди 5 години

Решението е ББД за всеки защото те настъпват няма време!ББД - Безословен Базов Доход!

9

Анонимен

преди 5 години

Нормално е при демокрацията да се развива конкурентоспобност, работникът е стока на пазара на труда и за да се продава една стока трябва да е конкурентоспособна.

8

Кратун

преди 5 години

"голяма част о човешкия вид няма да бъде нужна" . моля? На кого няма да бъде нужна? Чия е тази гледна точка? Хората не съществуват, за да обслужват някого, който не е споменат в статията! Някой се опитва да ни накара да мислим за себе си като материал - средство за производство и консумация на продукти!

7

Милен Илиев Минков

преди 5 години

Създаден, с- любов,...Зада- носй, наслада ,....Прйвет, казват- руснаците....

6

Айне Фраге ?

преди 5 години

А Баце с какви роботи ще се бори ?

5

Деди

преди 5 години

Прогресът не е лошо нещо, ама за всеки случай си вземете къща на село - бунар, мазенце, дръвца, място да посадите нещо при нужда; генераторче, аптечка, сечива разни, сол, чувал-два брашно и оризец......КАРТЕЧНИЦА В ЗАДНИЯ ДВОР. 2-3-4 души на вашия акъл, ей така, за всеки случай, да знаете да се търсите, ако нещо... Пък по добре да ги има и да не ви трябва, отколкото да трябва и да няма. Важно е да има къде да отстъпи човек. Така мисля, пък може и да съм само един изкуфял дъртак.

4

шматка

преди 5 години

Глупости.Я стига сте плашили хората с научна фатастика.Първо създайте ИИ пък тогава ни пращайте на борсата

3

Анонимен

преди 5 години

Няма лошо в роботизирането, но трябва да се облагат с данъци според колко производителност в човекочасове дават. А средствата да се разпраделят в последствие от държавата. А не както е сега да се обогатяват неимоверно единици собственици или акционери, а хората, които губят работни места да мизерстват

2

Сандо

преди 5 години

държавните служители трябва да ги е страх дори от вентилаторите защото въшат същата работа

1

Анонимен

преди 5 години

Няма лошо, а на роботите трябват ли им храна, дрехи, автомобили, петрол телефони и прочие, нека роботите произвежащи стоки да почакат другите роботи да им купят стоките и да си купят също жилища на кредит. Като бонус могат да си завpат винетките при ДДС-то, човека не е нужен на никой нека го заместим с роботи това е демократично и либерално и европейско. Нет человек нет проблем, искаме роботи със големи розови хоботи.