72

Сандо

преди 5 години

робот тип вентилатор може днеска да замсети всеки втори държавен служител!

71

Изкуство

преди 5 години

Искам робот, с който да се разбирам на Ет. Ако може той да ми почисва и аз ще го поддържам.

70

ДС

преди 5 години

Ако сте гледали Интерстелър. Там хората са го казали след 200 години всички ще се занимаваме със земеделие. Защото само храната ще е важна. Другото ще го вършат роботи. Както и самото земеделие :)

69

Анонимен

преди 5 години

След 100 години ако има още живот на Земята, няма да е останала нито една професия!Всичко ще автоматизирано. А хората най вероятно ще бъдат нещо като домашни любимци на роботите. Ще има и диви хора които ще живеят в резервати.Разликата в интелекта между робот и човек ще е както днес между човек и куче.Роботите ще бъдат като извънземни. Просто на друго ниво на работа със информационния поток + неограничена изчислитена мощ. Роботите ще си имат собствени езици и човека няма да ги разбира.

68

Анонимен

преди 5 години

Битката на трудовия пазар: Между хората и много богатите. "роботите".

67

Анонимен

преди 5 години

Тъй като в ИТ домейна уменията остаряват страшно бързо, смятам да развивам моите само ако ми плащат за това. Не може да карам курсове, да плащам за тях и да си губя времето и силите без дори да знам, че ще ги използвам, когато след 4 -5 години наученото ще е напълно безполезно. Ако искате да имам умнения, които да са ви полезни, ще трябва да ми плащате за да ги придобия.

66

чакаме ги

преди 5 години

Значи да чакам робот-плочкаджия, че банята ни плаче за ремонт. Понеже няма да пие кафета и пр., ще му стопя лагерчетата. За "почивка" цветята, прахосмукачка, прах, бързо, бързо за бира до магазина, а нощем ще прекопава градинката пред блока с една малка чапа или ще го пращам да боядисва бордюри по улиците....

65

Гъъъъ

преди 5 години

Няма как във виртуален Свят да създадеш изчислителна машина,коята да смята по-бързо от "машина" , на която е виртуализиран нашия Свят.Точно затова IBM скоро ще се откажат от КВАНТОВАТА ТЕЛЕПОРТАЦИЯ.Машините отдавна са ни превзели. Живеем в един псевдо свят(матрица) и чакаме Иисус да убие САТАНАТА и да прекрати веднъж за винаги тази робска виртуализация.ТОВА Е ПОЛОЖЕНИЕТО. Религия,технологии,физика...Може да си го обяснявате както си искате. Факт е,че от Вас нищо не зависи. Този Свят се уп

64

Гъъъ

преди 5 години

Когато изтрелят атоми през решетка те винаги се подреждат в правилна форма.Сега, проблема е,че същия тест само,че не на атомно ниво винаги изстреляните частици са разпиляни на случаен принцип.Това един от много тестове,заради които най-големите учени са убедени,че живеем във виртуализация.

63

Гъъ

преди 5 години

Бог създава един "Свят", който не се подчинява на 100% на физичните закони. Не случайно казва:"Ако имате вяра,колкото синапово зърно ще кажете на тази планина да се премести и тя ще го направи".Дефакто живеем във един виртуален Свят,който се подчинява на физически закони и чистата човешката вяра (желание). Истинския Свят е Царството на Христос. Това тук виртуален Свят подчинен на САТАНАТА,защото Бог гони Деница на Земята.Тоест, всички хора отдавна сме роби на роботи(паднали ангели)

62

Анонимен

преди 5 години

Как ще обясните лабораторните резултати на атомно ниво? Не може,защото живеем във виртуален Свят. Точно поради тази причина IBM никога няма да направят работещ квантов компютър.Знам,че няма да го разберете и до края на живота си.

61

Гг

преди 5 години

От къде сте сигурни,че интелигентни машини вече не са поробили хората?Нека да Ви го обясня. Най-великите учени казват, че живеем във виртуален Свят. Физиците доказват това чрез лабораторни резултати.Християнството, ако го разбирате в дълбочина ще разберете,че истинския Свят не е текущия,в който живеем. Христос казва:"Моето Царство не е от този Свят". Нещо повече, говори за човешката вяра и чудесата. Можеш всичко само да вярваш. В Битие ясно е описано,че това е един Свят създаден от

60

Точно за това мразя

преди 5 години

"защото, оказва се, в бъдещето вече няма подобно нещо като "сигурна работа""юдо-масонския нов световен ред !заради тези гадове алчни живота ни се превърна в ад !!!

59

Анонимен

преди 5 години

До ФактНяма такова нещо като " притежават от всички хора" . И в България се наживяхме в развития социализъм , които се провали с трясък . И това произлиза от природата на хората да бъдат индивиди . Нищо не може да се промени колкото и да си мечтаят романтичните комунисти.

58

Анонимен

преди 5 години

Дори картинката показва каква голама измама е това с роботите. Кой робот или машина ще използват сетива подобни на човешките че и ще натискат с пръст . Абсолютна неграмотност измислена някаъде в холивуд. И в съседната статия китай с модерни оръжия базирани на АИ. Само пропаганда за всяване на страх.

57

Анонимен

преди 5 години

И като хората нямат работа и пари, КОЙ ще купува продукцията на роботите?! :)))) Тъпотии на квадрат! Така стават революциите! Аз пък искам да видя робот в моята професия! Да ми е жив и здрав да се катери по покривите:))))))

56

Напротив

преди 5 години

До АнонименТвърди го, и всъщност, има логика! Как е стигнал до този извод преди 150 г.,-това няма сега да си обясняваме.От днешна гледна точка, при масова роботизация на производството, има само 2 варианта-хората стават излишни, но за кого ще произвеждат роботите? Ерго,получаващите според потребностите си хора ще трябва да се концентрират върху собственото си усъвършенстване.

55

Анонимен

преди 5 години

Маркс никъде не твърди подобно нещо.

54

АКО

преди 5 години

сте чели Маркс, не може да не ви е впечатлило твърдението/прозрението му,че след капитализма неминуемо идва комунизмът! Остава да го дочакаме!

53

Анонимен

преди 5 години

А днес когато не сме със СССР и сме членове на ЕС и НАТО защо васалите не ги пускат в САЩ и на летището стрелят на месо ако се опиташ без виза да се промъкнеш и да качиш в самолета за Ню Йорк?