26

Анонимен

преди 5 години

Това е заради предателите емигранти , предатели бъдете проклети вие и семката ви , нека черни африканци да ви викат дядо..

25

Анонимен

преди 5 години

Защо няма статия за оттеглянето от пазара на инвеститор като Нестле?

24

Наблюдател

преди 5 години

През 2060-та всеки ще е българин.

23

Анонимен

преди 5 години

До лошо 29Айде, де! Къде са ти българите в Украйна? Що не дойдоха досега?

22

лошо

преди 5 години

Изчезваме като държава и народ в нея. Иначе българският народ ще пребъде, българите в Украйна са силна общност, в тях ни е надеждата!

21

Анонимен

преди 5 години

България потъва като кораб, защото нищо не се променя към по-добро, а само се гледа, някои да са добре пред други.Никой не си дава сметка,че ако не се развиват нещата във всички сфери нищо няма да се промени.

20

Анонимен

преди 5 години

След 13 години "Нестле" затваря фабриката за сладолед във Варна. Швейцарската компания преструктурира бизнеса си в България. През 2019 много компании ще преструктурират бизнеса си и много хора ще бъдат прструктурирани, а от преструктурирането до улицата пътят е кратък ако преструктурираният не се структурира на каквато и да е работа да си плаща сметките. Но работа няма.

19

Анонимен

преди 5 години

С жилищата при демокрацията взимаш кредит на безумно висока лихва, оставаш без работа, идва частен съдия изпълнител и те извхърля на улицата.

18

Анонимен

преди 5 години

На какво основание твърдиш, че хората били живели по-добре от сега? Освен, че са били по-млади де. Социализмът беше един концлагер.

17

Tr

преди 5 години

А през 2050-та, над 55

16

Паметлив

преди 5 години

До АнонименС жилищата през комунизма/социализма не беше като с колите.Също се чакаше,но редът се определяше от лихвоточките.Те пък зависеха от размера на вноската и годините-голяма вноска(до стойността на самия апартамент) означаваше бързо излизане на реда.Обратно-малка вноска=дълго чакане.При колите вноската бе фиксирана,а чакането-незнайно.Може би защото жилищата бяха приоритет,а колите-считани за лукс.

15

РадиоЕреван отговаря

преди 5 години

И всеки трети българин ще е българин.

14

Ха-ха

преди 5 години

Спокойно,през 2060г България просто няма да съществува и качеството на населението ще е проблем на друга държава,най-вероятно Турция.Хубаво-лошо,това е бъдещето.

13

Анонимен

преди 5 години

Виновен е Жан Виденов.

12

Демократ

преди 5 години

Няма страшно, това е заради ГЕРБ, ГЕРБ и Бойко Борисов са виновни. Но за щастие, приятли мои, ние живеем в Демолрацията която ни донесоха САЩ и можем да си ги менкаме на изборите, и сега ще си изберем БСП и всичко ще се опрви, ще дойдат добри времена и хората ще почнат да раждат поняколко деца в семейството. Това можем да го направим благодарение на Демокрацията която ни донесоха САЩ, Демокрацията е най-висшето благо дадено на Човека.

11

До бг

преди 5 години

То май е по добре да няма 3лaтkи и 3лaтkовци в тази част на галактиката!!!!!!!!!!!!!

10

Анонимен

преди 5 години

До нмер 5: За жилища се чакаше 10 години, но хората имаха парите поне повечето, а сега, млади хора вземат кредит и купуват, *** не е тяхно, чак каро го изпкатят скед 20-30 години. То тогава са на 55-60, то клонят към пенсия. Най-хубавите години бачкане яко и притеснения, дали ще го изплатят.

9

бг

преди 5 години

До 2060та може да няма българи по тези земи. Кафевите ще станат мнозинство преди 2060та и българите ще се изнесат от тук. ЕС иска да унищожи белия човек като го заблуждава с добър материален живот, НО го трови с храни, ваксини увреждащи нервната система, разпространение на наркотици, хомосексуализъм.....ЕС е организация на юдомасоните-сатанисти целящи намаляване на населението на Земята до 500 милиона души и тотален контрол над човека. Повечето телевизии са техни включително и българските ефирни

8

БГ филм на ужасите

преди 5 години

То и сега е само бабички по улиците и лелки в общините!

7

*_*

преди 5 години

То преди 41 г и комунистите ни предсказваха светло бъдеще и комунизъм, ама на! Ни едното, ни другото. Хахаха!