66

Смешник

преди 5 години

Няма страшно ще имат повече стаж в чужбина там ще се пенсионират .

65

Анонимен

преди 5 години

А Бойко ще е само на 1,пардон-на 101г

64

Анонимен

преди 5 години

"През 2060-а всеки трети българин ще е над 65 г."А останалите двама от тримата няма да са съвсем българи, но ще имат български лични карти...Соца може и да е бил зле, но не е затрил българите. Демокрацията обаче се справи успешно.

63

Анонимен

преди 5 години

АБЕ МОСКОВСИ ПУДЕЛИ, АЙДЕ ИЗКАРАЙТЕ 1 СТАТИЯ ЗА ПОХВАЛА НА БЪЛГАРИЯ БЕ! ВСЕ ТУК Е ЛОШО, МРАКОБЕСНО, БЕЗПЕРСПЕКТИВНО! АМИ ЧУПЕТЕ СЕ КУМ РАБОТОДАТЕЛЯ СИ В МОСКВА НА ХУБАВО БЕ! КАКВО СТЕ ЗИНАЛИ ЗА РУБЛИ!

62

Анонимен

преди 5 години

Спокойно, в друга новина пишеше, че през 2068 ще ни удари астероид.

61

Анонимен

преди 5 години

Лек трябва за ***

60

Възможно е

преди 5 години

Внасяте за пенсии на по два три дерека а депутатите и техните пирамиди плюскат.Геноцидът на генофонда отделно си тече.

59

ХА-ХА-ХА !!!

преди 5 години

до 74

58

ХА-ХА-ХА !!!

преди 5 години

България е умряла вече, но още не го осъзнаватеВсичко в тази колониална територия е на доизживяване.

57

Българския Обама

преди 5 години

Кога ще дойде българския президент като Барак Обама,цветнокож,който да е президент на всички,да не защитава само българите,но и ромете! В процентно отношение сле двайсет години ще бъдем повече от българите. Не може да нямаме представител в власта който да.ние водач и да си имаме една нормална дътжава. Гарант за това ще ни бъдат европа и сащ най демократичноте нации в света. Русия да си гледа православиет нас дан не ни закача.

56

брексит завинаги

преди 5 години

ЕСССР е равно на Геноцид над белите хора!

55

Анонимен

преди 5 години

руснаци - нeблaгодарни пияни мoнгoлoтaтapcки кaзаци използващи БЪЛГАРСКАТА азбукасърби - цuгaните на Балканиския полустров(вижте им певачицата Цеца, по бетер Софи Маринова) използващи БЪЛГАРСКАТА азбука, но пък и пишещи на маймуница - и двата формата са официални в тази замираща вече 6.5 милионна изчезваща пoмийнa ямaтурция - едни дънки не могат да правят, тръгнали да произвеждат коли.. айде по-сериозно

54

до 65

преди 5 години

ами в България нямаме пари себе си да храним, какво остава за кучета, слезни в реалността!

53

Davigo

преди 5 години

Поне живея отдавна в западна Европа, и мие направило впечатление че тук се одкеждат повече кучета от колкото дечица, а в България не така там и кучета не оглеждат и деца не правят, основния прираз са от друга националност, мислете здравословно, успех ви желая...

52

от диаспората

преди 5 години

тик-так, тик-так... муахаха!

51

Андрешко

преди 5 години

Андрешко ще рабере, че е прецакан, но ще ъде късно. Това, че всеки си гледа в собствената чиния нее довело до нищо хубаво по света. Дребни души, алчност и неуки глави. Когато станат пенсионери ще хленчат като днешните пенсионери, които можеха да променят нещата когато мутрите вилнееха, но предпочетоха да си траят.

50

до 60

преди 5 години

затова ли популацията на Африка се увели 50 пъти в сравнение с времето на ВСВ?!

49

просто биология

преди 5 години

България умира, защото рано или гъсно гостоприемника бива довършен от ***!!

48

до 55

преди 5 години

не е до егоизъм, а до интелект, ролята на интелигентните европейци е да контролират популацията на всички ***, роля която европейците изоставиха 1945 и сега резултатите са видни.

47

до 54

преди 5 години

ами и камилата и камила не могат да бият математиката, за това е израза като числата говорят и боговете мълчат. българия умря, следващите 30-40 години са да обработиме труповете да не се размилише много на ***.