46

Анонимен

преди 5 години

Хората сме егоисти , факт е че в държавите където се живее най-добре, ФРГ, Финландия, Испания - прирастът е отрицателен и единствено галимациите да включват новопристигналите в общата бройка , дава положителен прираст.

45

*_*

преди 5 години

До 2060, я камилата, я камиларя.

44

Бау

преди 5 години

Пак ли тази глупост? Вчера явно не е било достатъчно... Предлагам и утре да се пусне, три за късмет!

43

Ауууууу.. Така ли...

преди 5 години

Ами, да се изнася е вече, докато е време, бее.....После може и превоз да Нема вече, като закрият Държавата!!!!!

42

Анонимен

преди 5 години

Което се разбира е че ще се пенсионираме на 80, иначе от къде пари за социални разходи!?

41

Анонимен

преди 5 години

ЗАПОМНЕТЕ ВИЕ ПРОДАЖНИ ПОЛИТИЦИИ ВСИЧКИ СКAПАНИ ДЖEНДЪPИБЪЛГАРИЯ НЕ СЕ ПРЕДАВА !БЪЛГАРИЯ НЕ СЕ ПРОДАВА !БЪЛГАРИЯ ТОВА Е СЛАВА !

40

Анонимен

преди 5 години

Ако всеки трети ще е 65 г., забравете за пенсии :) България ще бъде закрита най-късно 2040-та

39

бездомен негър

преди 5 години

извинявам се, но при -6.5 промила отрицателен прираст за 2017 - според официалната саттистика на ЕС за България, то до 2060 ще са останали 144 000 българи - проверено с популационен калкулатор в Интернет, та от тези 144 000 колко ще са над 65 години не знам. България замина отдавна, т.е. ние демографски сме да точка от която връщане назад няма - динозаври в последните си дни. Тан Ю Бо Тин Вун за 10 годишно успешно управлени!!!!

38

БЪЛГАРИЯ Е ВЕЛИКА

преди 5 години

БЪЛГАРИЯ няма да yмpe! Най-старата държава в света! Колко пъти са ни разправяли че ще се разпаднем.. това го чуваме от 1000 години насам и нас все ни има просто ако нас ни няма света няма да съществува!

37

Анонимен

преди 5 години

До АнонименПотърси с гугъл и ще намериш.

36

Добре измислено!

преди 5 години

Българите работят в Германия за мизерни заплати, пращат каквото могат да отделят от залъка на близките си в България които там купуват вносни немски стоки и парите пак се връщат в Германия да плащат с тях на българските черноработници и цикълът продължава.

35

Анонимен

преди 5 години

До АнонименПреди '89г. хранехме СССР.Вярно, в Русия всеки ден на трапезата всяко руско семейство имаха бъларски консервирани домати и лютеница, много руснаци още си го спомнят. Русия изкупуваше на добри цени българската продукция и имаше работа за много хора. Допълнително от СССР получавахме нефт и технологии, бензинът беше стотинки.

34

Анонимен

преди 5 години

Преди '89г. хранехме СССР. След '89г плащаме милиарди на Русия.От Освобождението до днес изливаме милиони и милиарди в хазната на Русия, накрая виновна демокрацията на САЩ.

33

Професор Тюхчеф

преди 5 години

Ако здравеопазването ни беше на ниво, още 2025-та 50% ще са над 65г. Работата е че за сега МЗ води активна политика ПРОТИВ застаряването , като ни помага да "гушнем букета" преди навършването на пенсионна възраст.

32

Анонимен

преди 5 години

До Демократ 15Каква демокрация ти е донесла САЩ, като всичко в държавата е обвързано с Кремъл?Енергетиката ти обвързана с Кремъл, бизнесът- Златев, Домусчиев- обвързани с Кремъл, партиите в Парламента обвързани с Кремъл... още?

31

Анонимен

преди 5 години

От 89-година сме в преход към Балкански полуостров без България. До 2060 г. преходът ще е свършил, така че това няма да се случи - българи няма да има.

30

До 30

преди 5 години

Пак не си разбрал ,над 7 млн. са живеещите извън границата! Тук останалите сме ок 6половина, ако не и 5 вече!

29

Анонимен

преди 5 години

Дайте линк към официална статистика, показваща НРБ на 27-мо място по качество на живот. Аман от ***-папагали

28

Наблюдател

преди 5 години

През 2060-година всеки трети ще е истински българин.

27

Анонимен

преди 5 години

През 2060 г. няма да ми пука дори ако ще черна дупка да погълне земята заедно със слънчевата система.