230

Радетел на истината

преди 5 години

Вижте ,парната машина е измислена от Ползунов ,електродвигаттелят от Лодигин ,радиото от Попов ,телевизорът в един московски техникум по електротехника ,а транзисторът си е чисто изобретение на Свердловският кръжок по корабомоделизъм ! Освен това американците 6 пъти излъгаха че са ходили. на луната и са пълни некадърници в ракетостроенето ! И накрая трябва да знаете че с новите безаналогови руски подводници на наследниците на Едисон и Стив Джобс им е спукана работата !

229

Анонимен

преди 5 години

До 275Това е полуистина,защото сътрудничеството с Мерцедес е от 2012 год.,както и с повечето западни фирми участвали в последните модели !А Камаз печели в последните 16год. Париж-Дакар!Сам си задай въпроса ,защо запада участва в Камаз,нали Русия не е в ЕС!Нека тези западните фирми да дойдат в България!

228

Гошо

преди 5 години

защото на Камаз само кабината (ламарината) е руска :) Всичко друго е на западни производители - двигател, окачване, гуми - ВСИЧКО! Дори каските на шофьорите не са руски!Двигателят е на Мерцедес, а шасито е поръчково - изработена е от Рейн Метал в само 5 /пет/ бройки.

227

Анонимен

преди 5 години

До АнонименЗащо не напишете, че КамАЗ спечели рали "Дакар" за 16-ти път!защото на Камаз само кабината (ламарината) е руска :) Всичко друго е на западни производители - двигател, окачване, гуми - ВСИЧКО! Дори каските на шофьорите не са руски!

226

Анонимен

преди 5 години

Със своето въоръжение атомната подводница Борей преодолява всяка ПРО.единствения и проблем е, че досега има точно ЕДИН успешен пуск на ракета Булава и още се чудят защо е бил успешен :)Да не забравя - има и точно ЕДНА подводница от този клас - Дмитрий Донский :)

225

Анонимен

преди 5 години

Дела трябват, а не голи приказки.В боя ще си покаже кой- кого.

224

Станчо

преди 5 години

Русия няма първа дама, защото:а) има Първи пиддераст - путин;б) путин е всичко - и президент, и първа дама, и бог, и цар...в) педрасттът путин няма пишкка и всички жни му бягат

223

Анонимен

преди 5 години

Лада, Уаз, Армата, Курск - част от гръмките провали на Кремъл :)))

222

Мар. Жуков

преди 5 години

Америка е смрад от ***.Но скоро ще ги затрием от лицето на земята.

221

Анонимен

преди 5 години

Вярно си е.Руските тенекии потъват като камъни.По дъното на океаните е пълно с такива като подводницата Курск.

220

Анонимен

преди 5 години

Да започва тази война вече, че отдавна я чакаме.

219

Жиб.

преди 5 години

Войната обаче ще се води в Космоса и от въздуха,а подводниците ще служат само за бягство на провинените диктатори в посока Виетнам и Северна Курея

218

Анонимен

преди 5 години

Те и един страхотен робот показаха руснаците, ама се оказа че вътре е скрит младеж ;)Представяте ли си колко са лъжливи тия ...?!Имат анимационни ракети и проекти, нищо друго.Народ, който пие антифриз и одеколон - не може да е норрмален.

217

Анонимен

преди 5 години

Както казват известни руски блогъри - В Русия не можем да произведем един автомобил или граждански самолет, а лъжем, че имаме превъзходни ракети. Това е невъзможно!

216

Анонимен

преди 5 години

Това са поредните фалшиви новини, измислиците на Кремъл.Никога Русия не е била по-бедна и гладна.Имала подводници и ракети - само голи приказки да плаши гаргите ;)Алкохолицците в Русия имат само това измамно утешение, че ще избият останалия свят :)))

215

Анонимен

преди 5 години

Русоробите пак имат сънища, розови. От глад вече не знаят къде се намират.

214

Анонимен

преди 5 години

Вярно е, и не само там руснаците са по-добри!

213

Анонимен

преди 5 години

За подводниците е ясно! Защо не напишете, че КамАЗ спечели рали "Дакар" за 16-ти път!Къде са Мерседес, MAN, Iveco, Renault и даже DAF, който понякога успяваше да излезе по-напред?Защо някое русомразко Хкрементче не се включи в темата с омръзналото дрънкане за "пияната вата"?

212

Анонимен

преди 5 години

Самальотите на русия много обичат да летят под вода. Само те могат така, безаналогови са.

211

Подводния флот

преди 5 години

На терораша може да бие САЩ само ако се надпиват с Боярщник ...