10

armenia pop

преди 5 години

Пиянски блянове на една отминала "империя".Била най-велика. Да. На брой алкохолици на брой от населението. На количество изпит алкохол и одеколон. Айде цъкайте минустите и отивайте да поркате. И без това животът ви няма друг смисъл.А да, утре отидете пияни на работа, защото оня изедник шефа ви, е ***. И не забравяйте да изпиете една биричка сабахлем да можете да се дигнете от леглото.

9

Анонимен

преди 5 години

КОЙ ПЛАЩА ЗА НАДПРЕВАРАТА ВЪВ ВЪОРАЖАВАНЕТО- ПОКЛОН ПРЕД ДОБРИЯ И ТЪРПЕЛИВ РУСКИ НАРОД- МИНИМАЛНА ЗАПЛАТА 280ЛВ- ВИЖТЕ КАКВО СЕ СЛУЧВА ВЪВ ФРАНЦИЯ- ТЕ НЕДОВОЛСТВАТ ОТ ЧИСТАТА МИНИМАЛНА ЗАПЛАТА 1180ЕВРО- 2307ЛВ, ПРИ ТОВА ФРАНЦУЗИТЕ СА СИ ИЗВОЮВАЛИ 13 ЗАПЛАТА С ЛЯТНАТА ОТПУСКА И 14 ЗАПЛАТА ЗА КОЛЕДА.

8

Анонимен

преди 5 години

..Подводницата се задвижва от два атомни реактора и две газови турбини..Това някаква нова технология ли е?При наличието на атомен реактор за какво са газовите турбини работещи на керосин.Обикновено атомните реактори служат за производство на пара и задвижват парни турбини.

7

Петров

преди 5 години

Франция капитулира за месец пред Хитлер. Това е сгащване, да. Останалите "велики" нации за по седмица. Пак така. Русия победи. Та кой кого сгащи.

6

Анонимен

преди 5 години

Пред подводниците самолетонасачите бе вървят. Русия наистина няма самолетоносачи, но пък те залагат на балистичните ракети. Там съотношението е 8:1 в полза на Русия. Именно това възпира агресора САЩ.

5

ХА-ХА-ХА !

преди 5 години

Добро утро !Не пишете неща, които и малките деца знаят.Публична тайна е, че ако Русия не превъзхожда САЩ във военно отношение Руската федерация щеше отдавна да е нападната и унищожена.Така постъпва НАТО с всички неудобни по-слаби.По-добре напишете за резила на *** Мастията !Пак полегна на чернокож. Разбира се "американец" ....Какво да очаква човек обаче от някого, на когото му нареждат дори това с коя жена да бъде и с коя да не бъде ?Явно Агаси ще му е психотерапевт в пътя надолу ...

4

Минко 53 г. ерген

преди 5 години

Русия превъзхожда САЩ и в леглото!

3

Петров

преди 5 години

Т 34 е ново оръжие. Катюша също - реактивни снаряди. Не знам кой кого сгащи.

2

Миро

преди 5 години

Глупости. Русия не превъцхожда САЩ във военно отношение никъде. Нито под вода нито в космоса, никъде. Изостават с години технологично.

1

Анонимен

преди 5 години

Обаче толкова много про стаци, колкото в БГ, начело с ББ и ЦЦ няма нитонпод водата, нито в Космоса.