250

Крим не е руски

преди 5 години

да не забравяме че руските самолети винаги могат да помагат на подводниците..ха.ха много има вече под вода. А подводниците надали ще литнат..ха.ха ще имат съдбата на КУРКС 411

249

AZ

преди 5 години

До Анонимен 284==========================Кажи сега каква е цената на руския газ.на американския втечнен,на азерския,на катарския ,на сирийския,на иракския и иранския,че да сравним и да изберем.

248

ОСТАП

преди 5 години

ТОВА БЪЛГАРИТЕ МНОГО *** НАРОД. ГЛЕДАМ ВИ ТУКА КАК СЕ ДЖАВКАТЕ А ЖИВОТА СИ ВЪРВИ. НЕ СИ ГЛЕДАМЕ НАШИЯ ХАЛ А МИ СМЕ СЕДНАЛИ ХОРСКИТЕ ПОДВОДНИЦИ ДА КРИТИКУВАМЕ.СЪБИРАМЕ КАПАЧКИ ОТ БЕЗАЛКОХОЛНО КУВИОЗИ ДА КУПУВАМЕ АМА ПАРИ ЗА ЗА Ф 16 СЕ НАМИРАТ. ПРОСТИ,МНОГО ПРОСТИ СМЕ!

247

Да прави са

преди 5 години

Това го доказа и Курск.

246

Анонимен

преди 5 години

Най-доброто техническо образованиесе получава в МГТУ Бауман в Москва .бай-бай америка

245

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 259За подводниците е ясно! Защо не напишете, че КамАЗ спечели рали "Дакар" за 16-ти път!Някой преди мен беше писал, че и шасито е Рейн метал.Това не го знаех, но не се изненадвам.Шасито на новия Урал е Донг Фенг - Китай.

244

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 259За подводниците е ясно! Защо не напишете, че КамАЗ спечели рали "Дакар" за 16-ти път!Защото КамАЗ е с двигател Либхер, скорости ZF, съединител Борг Варгнер, окачване Билщайн и финландски диференциали.

243

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 239Великите американци не признават дизеловите подводници и нямат нито една! Руснакът търси евтино, прагматично и...съвършено!И европейците същите *** като американците.Отказват се от съвършения дизелов двигател и постепенно минават на електрички.Глупавите германци даже направиха и подводница задвишвана с батерии.

242

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 193ЯНКИ - ГОУ ХОУМ! СКОРО ЩЕ ПОЧНАТ ОТ ВСИЧКИ СТРАНИ ДА ГИ ГОНЯТ, КАТО бясни п-се-таАма колко скоро, че за сега гонят само руснаци?

241

Вдигни очи

преди 5 години

АМтролове извадете си главите от дирника и се огледайте! Света върви напред а не назад! Вдигни очи АМтроле Вдигни очи.Това е вече края на дългата измислица че сме живели в рая на всички времена. Това е вече края на тази сива приказка, която ни остави на края на света. Отлетелите мечти връщат се при нас. Вдигни очи, вдигни очи... Вдигни очи, виж този свят, животът днес върви напред, а не назад. Вдигни очи, светът е с нас! Вдигни очи и знай, ти имаш шанс

240

МЕНТЕ СТАТИЯ

преди 5 години

РУСКИТЕ БОЛИНИ - НАЙ-ЗДРАВИТЕ БОЛНИ НА СВЕТА!!! СТАТИЯТА ОТ ГОРЕ ДО ДОЛУ Е ПЪЛНА С ФАКТОЛИЧЕСКИ ЛЪЖИ. АЛО, ДНЕС - И ВИЕ ЛИ СКОЧИХТЕ НА КЛОНА ЗА КОПЕЙКИ?

239

Анонимен

преди 5 години

Подводницата "Акула" може да унищожи половината земно кълбо Тая Акула е от преди 40 години.Рашките нямат нищо по-ново.Американците знаят във всяко едно време къде се намират тези Акули.Курск също беше Акула, но американците го свитнаха като едното нищо.

238

През 80те

преди 5 години

Немски самолет кацна на червения площад с пилот любител. Толкова за руската мощ или по точно , безпомощност.

237

Анонимен

преди 5 години

През юли 2012 руската подводница се появи на 1 км. от Манхатън:))))))

236

Анонимен

преди 5 години

На магнитометричните датчици отдавна им е намерена цаката. За да са ефективни трябва да си на дистанция, на която можеш да видиш подводницата с просто око, иначе виждаш колкото кокошка в тъмен курник ще види лисицата ;)))

235

Анонимен

преди 5 години

От около 10 години повтарям: ако някой от вас, необразовани философи, намери по - евтина газ от руската, нека се обади. Аз осигурявам 100% финансирането на доставката, той само да я намери. Делим 50 на 50. Все още нито един укро - полски сланинопитек не ми се е обадил, въпреки свръх изгодните условия, които му предлагам ;))) Що така бе, мимета? Що така не сте навити да изкарате няколко милярда през следващите 10 години? Да ва е.а и в тутурутките сиренясали ;)))

234

Анонимен

преди 5 години

Само *** и лъжи.

233

Бай Петко

преди 5 години

Целия съм във Възторг

232

Анонимен

преди 5 години

До АнонименДа, полковник Гундяев здраво нашшамари Радев по главата :)))Е, ходи купувай газ от Гърция и Турция и бъди щастлив, че Гундяев здраво е нашамаросалбългарския президент. След това поплюй Путин, че изгони ББ, и си плащай сметките щастлив. 80%-тов.

231

Ъ...

преди 5 години

До Русия е лъжаИ веднага създадоха филма Викинг за създаването на Русия и приемането на християнството от ... гърците ;)Патриархът им дойде и още на летището каза, че те дължат на България християнството и азбуката, но премиерът прати благодарствени писма на Литва, Финландия и разни други бивши губернии на Руската империя, но не и на Русия, та му се наложи да обясни на единствения , който го слушаше/президента/ как стоята нещата в исторически план. И сега виете срещу тях, а те са омерзен