186

BROWN POWER MEXICO

преди 5 години

БЯЛАТА РАСА СА САМО В:ЕВРОПА,САЩ,КАНАДА,АВСТРАЛИЯ,НОВА ЗЕЛАНДИЯ,ЧАСТИ ОТ РУСИЯ!!! И ТОВА ПРАВИ ГРУБО ОКОЛО 500-600 МИЛИОНА ОБЩО....... КАФЯВАТА РАСА СА В:ЛАТИНСКА АМЕРИКА,СЕВЕРНА АФРИКА,АФРИКАНСКИЯ РОГ,БАЛКАНИТЕ,АНАДОЛА И КАВКАЗ,БЛИЗКИЯ ИЗТОК,ЮЖНА И ЮГОИЗТОЧНА АЗИЯ,ОКЕАНИЯ,ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ КИТАЙ(ХОРАТА С ТЮРКСКИ,ТАЙСКИ,КХМЕРСКИ,БИРМАНСКИ ПРОИЗХОД),ЦЕНТРАЛНА АЗИЯ,ТОВА ПРАВИ ГРУБО ОКОЛО 5 МИЛИАРДА НАСЕЛЕНИЕ,ЧЕРНИТЕ СА В СУБ-САХАРСКА АФРИКА И ЧАСТИ ОТ САЩ И ЛАТИНСКА АМЕРИКА(КАРИБСКИЯ БАСЕЙН НАЙ ВЕЧЕ)

185

;-)

преди 5 години

До БиологКогато достигнеш едно определено ниво на развитие, важно е качеството, а не количеството. И *** са много, но минава един *** с пръскачка, и *** ги няма. А д-р Джеймс Уотсън заслужава поздравления за смелостта да е честен вместо лицемерно да премълчи истината. Това е открил, това твърди. Факт.

184

Анонимен

преди 5 години

До икономистЩом така си се загрижил за изгвърлената храна, вземаш 10 кокошки или едно прасе.Никога няма да изхвърлиш храна.И го казвам без ирония.

183

Анонимен

преди 5 години

От статията се разбира, че ако човек казва истината, неминуемо ще пострада. Браво на Уотсън,който е не само брилянтен учен, но и достоен човек. Името му ще остане в историята. А мижитурките, които искат да му отнемат отличията са световно НЕизвестни. А истината рано или късно, винаги излиза на яве.

182

Анонимен

преди 5 години

Умните хора звучат като луди за простаците . Юлий Цезар

181

Анонимен

преди 5 години

До икономист Икономиката не е наука , а религия за грабеж ..Точно мизерията и войната калява волята на човека..

180

Ами

преди 5 години

Браво на д-р Уотсън! Не си криви душата с политкоректност. Чистата истина.

179

До браун пауър

преди 5 години

Латиносите нямат нищо общо с индусите, камо ли с Виетнам, Тайланд и т.н. Виетнам и Тайланд не са индуси. Ти не си много интелигентен. Забрави аборигеноте в сметките си. Май си от тях.

178

Анонимен

преди 5 години

Джеймс Уотсън е истински учен и не би си позволил да изкривява истината, за да прави кефа на неолибералната со_осоидна общност. Да се сещате за известни афроамериканци физици, математици, биолози, откриватели, изобретатели и т.н.? Затова пък пък че,рните умеят други неща!Прекрасни музиканти са. Стига вече политкоректност и лицемерие. Нещата трябва да се казват такива, каквито са.

177

Анонимен

преди 5 години

КАКВО Е ОПРАВДАНИЕТО ЧЕ БЪЛГАРИЯ Е БЕДНА?????

176

Kiki

преди 5 години

Професоре какво да ви черпя ?

175

Анонимен

преди 5 години

Африка е бедна, а България каква е? Цветуща страна, пълна с 99% руси, синеоки арийци. Африканците са тъпu, а българите какви са? След като са в ЕС и НАТО и пак са бананова република?

174

икономист

преди 5 години

До Биолог Това, че в Европа не се раждат много деца, се дължи на високото цивилизационно ниво, до което сме достигнали и на пренаселеността... Харата виждат, че е много трудно да имаш голямо семейство при съвременните условия на живот. Градовете са се разрастнали до неузнаваемост и се пръскат по шевовете. Вече няма свободни места за ново строителство... В бъдеще ще се наложи да строим по-високи сгради, за да поберем увеличаващият се брой на човечеството.

173

Анонимен

преди 5 години

Ми то по Дискавъри това го показват ката ден.Предавания за технологии и иновации въпросните не присъстват никъде.Виж в бозите са навсякъде.

172

Моето мнение

преди 5 години

Сега ще ви кажа защо Африка е бедна. Защото дедите на този от снимката са ги експлоатирали в продължение на векове. И са им начертали измислени държави/колонии без да се взима предвид етноси и религии. Което впоследствие е предизвикало граждански войни между различните племена. Все едно да натъпчат персиец, саудитец, палестинец, евреин, българин, ром в една държава и да им кажат живейте заедно. Ами не става така. И до ден днешен им източват ресурсите. НАС КАК НИ ДЪРЖАТ БЕДНИ ВЕЧЕ 30 ГОДИНИ????

171

Анонимен до 176

преди 5 години

Напълно си прав, досети се кой ти е сложил минуси тези *** от НПО. Това което казва Джеймс Уотсън е абсолютно вярно, това са и моите 20 годишни наблюдения с хората от Африка.

170

майкъл жексън

преди 5 години

пъкбелите не могат да скачат и да танцуват

169

икономист

преди 5 години

Няма значение, кои раси са по-умни и кои по-глупави. Важният въпрос, който трябва да си зададем е, защо едни хора все още живеят в мизерия, въпреки че произвеждаме много певече продукти, отколкото някога сме произвеждали в човешката история? И най-важното е, че изхвърляме близо половината хранителни продукти на ***! Защо, тези, които живеят в недоимък, да не се възползват от тези огромни излишъци? Защото робството продължава и в наши дни, маскирано като демокрация!

168

Биолог

преди 5 години

За какво ти е интелект , ако не можеш да оцелееш , не се размножаваш, сам си правиш геноцид , значи нямаш никакъв интелект , колко и задачи по математика да решиш..

167

Лекар

преди 5 години

Черните африканци не са от човешкия вид Хомо Сапиенс - органи не се присаждат от черен на бял всички биват отхвърляни..Черните африканци не са човеци . а абразивен за човека вид..