286

Анонимен

преди 5 години

До До БЯЛЗа да си експлоататор не би ли трябвало по някакъв начин да си завладял другия и да го използваш? А ако си го завладял, не означава ли, че си по-добър и хитър от него за да го експлоатираш? Означава. За това все още хората впрягат животните да ги обслужват, не обратното.

285

Владимир

преди 5 години

Има ли някакви научни доводи, с които да се опровергават заключенията, направени от професор Уотсън, или просто те не отговарят на настроенията на политкоректорите? Добре, че те не разполагат с пълномощията на Инквизицията, че иначе щяха да го изджорданобрунят!

284

До БЯЛ

преди 5 години

До Бял Европа е най жестокия експлоататор на робовладелство в света. Греховете на Англия, Франция, Испания, Португалия .. са толкова много че трябва семейно да влизат доживотно в затвора. Не може да се говори така. Европейците не са смятали за хора чернокожите, и индианците и индийците и китайците. Така, че е нормално да са комплексирани. Само до преди 60 г. чернокож не е можел да се къпе в обществена баня, да се вози в градския транспорт, да патува с влак и т.н. Човека е най жестокото същество

283

Анонимен

преди 5 години

Тя нобеловата награда след Обама не струва и пукната пара. Парите да не му вземат - те са важното от наградата.

282

Анонимен

преди 5 години

За хората, които работят с черни работници, човека е прав. Който не е опитвал, той не знае. Той оспорва.

281

Анонимен

преди 5 години

Грешно е да бъде наказан този човек така. Всеки има собствен поглед. Дайте да го цензурираме. Аз също смятам че генетично и процентно белите са по надарени умствено. Обаче пък всички чернокожи смятам че пък са надарени физически/процентно/. Света е цветен не е черно бял. Всеки човек има различен потенциал и може да има изключения. Не значи че като е слаб ученик е лош човек. Аз имах съученик, голям слабак в училище и сега е перфектен монтьор на коли.

280

Бял

преди 5 години

Черните избиват собствените си комплекси чрез белите . Затова така се получава . каквото и да стане, каквито и глупости да направят - все белите им били виновни . Били сме ги експлоатирали в миналото .... ами сега ? Когато почти всички африкански държави си имат африкански президенти ? Дори е по-зле. Черните им лидери живеят в супер разкош а другите умират от глад . И корупцията е чудовищна . За това някой черен казва ли нещо ? Или щом не е бял , а черен може да им дере кожата както си иска .

279

Бял

преди 5 години

Черните са най-комплексираната раса на земята . Срам ги е от косата им, срам ги е от цвета им, срам ги е от историята им , срам ги е от обичаите им. И НЯМА друга раса като БЯЛАТА която да ти толерира повече . Пример : На този професор ТИТЛИТЕ СА ОТНЕТИ ОТ бели НЕГОВИ КОЛЕГИ от лабораторията . В миналото единствено Европа е пращала мисионери да ги учат ....пък те ги изяждали . Днес Европа е най-големия дарител за помощи към Африканския континент ...

278

Майната

преди 5 години

Нека да започнем с Индия, след това се прехвърлим в Пакистан, Бангладеш, арабския свят като минем през Африка и стигнем до така мечтаната за всички от тези всички които изброих Европа и си зададем въпроса , защо си взехте обратно играчките от създателя на ДНК сърдити малки човечета ! Едва ли имате геномите, за да промените тази горчива истина и едвали някога ще постигнете някакви крайни резултати, освен да рушите. И ако белите не можеха да скачат, защо още не сте подобрили рекорда на една българка поставен преди много години .

277

Анонимен

преди 5 години

Прав ли е или не е човека? Ами, има си статистики. Няма нужда да се спори. Въпроса е дали се дължи на генетични разлики или на влиянието на обкръжението. Човека изказал мнение и му взели наградата. На статистиките какво ще им вземат???

276

точка

преди 5 години

Никакви научни титли и награди не струват и пукната пара пред ИСТИНАТА.

275

Анонимен

преди 5 години

Абе глупости! Една баба на пазара, рече е няма геном. това е заговор на учените, да ни бастисат доматите.

274

Анонимен

преди 5 години

По времето на Джордано Бруно, изгаряха на клада. Днес - падение във всичко! Накъде оди светът!

273

акъл

преди 5 години

Американската и Европейска полит-коректност (преджвана от леваци и комунисти) в действие - отнемане на нобелови награди за правилни коментари, просто защото тези коментари са обидни.

272

Ф

преди 5 години

До BROWN POWER MEXICO"Тоя лудия" е Нобелов лауреат, а ти си един кафяв екскремент. Факт.

271

Илия

преди 5 години

Правилно така се прави в цивилизованите страни,закона трябва да се спазва до последната запетая

270

Ангел

преди 5 години

Преди няколко века горяхме на клада хора чиито открития по късно са напълно доказани.Сега отнемаме Титли на хора чиито открития са доказани още от хилядолетия!!!

269

Дарвин

преди 5 години

Друга ,различна но много вярна теория е терията за тренировката. Мозъка е като просто един мускул.Колкото повече го тренираш той се развива все повече.Средностатистическия начин на живот на един Африканец е доста по различен от живота на един бял.Белите хора имат много по добро образоване,повече възможности което им допринася за по добър начин на живот. Просто е нужно да погледнете начина на живот на едните и на другите и ще разберете кой е по умен!!

268

Mentos

преди 5 години

Честито връщане в 17 век. Науката казва какво е открила - а църквата (днес политнекоректността) го обявява за ерес и наказва. Скоро ще се борим за свободата да си изразяваме мислите. Ужас!!!

267

Баба Генка

преди 5 години

Най-големият расист е Хитлер,след това е филма Белите не могат да скачат,даваха го по кабелната.