206

Анонимен

преди 5 години

До BROWN POWER MEXICOЕ, и? Това, че кафевите *** сте много какво трябва да значи? Лесно можем да ви редуцираме бройката, особено както сте се скупчили на едно място. ;-) Ама сте ни нужни като евтин ресурс. Факт.

205

HASTA LA VICTORIA

преди 5 години

КАФЯВАТА РАСА Е ИЗМИСЛИЛА ПАРИТЕ, АЗБУКАТА, ЧИСЛАТА, ПАПИРУСА, ВСИЧКИ СВЕТОВНИ РЕЛИГИИ, ПРАВОТО, КУЛТУРАТА, ВСИЧКИ ВЕЛИКИ ЦИВИЛИЗАЦИИ СА ОТ КАФЯВАТА РАСА, НАЙ-ВЕЛИКИТЕ ФИЛОСОФИ, ХУДОЖНИЦИ, МАТЕМАТИЦИ, ПОЕТИ, УЧЕНИ, ГЛАВНОКОМАНДВАЩИ, НАЙ-ВЕЛИКИТЕ АРХИТЕКТУРНИ ДОСТИЖЕНИЯ. 80% ОТ СВЕТОВНОТО НАСЕЛЕНИЕ ИЛИ НАД 5 МИЛИАРДА Е НА ВЕЛИКАТА БОГОПОДОБНА КАФЯВА РАСА!!! НЕФТА Е НАШ, ПАРИТЕ СА НАШИ (ЧРЕЗ ЕВРЕИТЕ). БЕЛИТЕ КОКИЧЕТА ИЗЧЕЗВАТ, ТЕ СА ВРЕМЕННО ЯВЛЕНИЕ!!! ЕДИН МИГ ОТ ИСТОРИЯТA! СЛАВА НА КАФЯВАТА РАСА

204

Бау

преди 5 години

Е според последното изследване, което четох онзи ден най-умни са азиатците. Така, че драги, когато обединяваме смело, може да се окажем не на върха...

203

Анонимен

преди 5 години

Браун пауера явно спами за да пречи на разумната дискусия...

202

Анонимен

преди 5 години

До231 икономиста. А ти какво правиш. Не победили капиталиста да му вземеш парите и за го удариш на живот.

201

;-)

преди 5 години

Тук някакъв КАФЯВ защитава КАФЯВАТА РАСА. Да си я защитава! Нямам против, но така само доказва заключенията на д-р Уотсън.

200

Анонимен

преди 5 години

До BROWN POWER MEXICOСвета принадлежи на умните,глупчо!И няма значение дали си кафяв,червен или ултравиолетов!

199

HASTA LA VICTORIA

преди 5 години

400 милиона бели кокичета са ДОМИНИРАНИ ОТ 5 МИЛИАРДНАТА КАФЯВА ГОСПОДАРСКА РАСА!!! Над 80% от свеновноно население е КАФЯВО!!!

198

икономист

преди 5 години

Защо работим за да произвеждаме продукт, който накрая изобщо не достига до нас, защото нямаме достатъчно средства да си го купим? Освен това, нашите възможности за потребление си имат някакъв таван. И след като не можем да потребяваме повече, капиталистите направиха така, че стоките, които се произвеждат да бъдат с по-кратък срок на годност, за да се развалят по-бързо и ние пак да купуваме. Но така ще работим много повече и ще разходваме много повече ресурси, за да угодим на капиталиста.

197

Сата НАТО

преди 5 години

Искате ли да си поговорим кои са генетично по-качествени - руснаците или блъгарите? Или примерно кои са по-големи е бачи?

196

икономист

преди 5 години

До Анонимен 211Не става въпрост за това... Ние, въпреки че имаме претенциите да сме част от едно развито общество, продължаваме да работим като роби, на едни все по-богати капиталистически бизнесмени, които никога не могат да похарчат огромните богатства, които имат. В същото време, съществува феномена на "работещите бедни", които се лишават от някои блага, въпреки че накрая тези блага си остават по рафтовете в магазините и биват изхвърлени. А нали точно за нас са били предназначени те!

195

Чичо Сам

преди 5 години

Почти убиха свободата на словото. Вече да се казва истината е "некоректно". Америка лъже най-вече себе си.

194

Гадняр

преди 5 години

Белите по-умни от черните. Черните пък имат по-големи паламарки. Честно казано, предпочитам да си общувам с хората с по-развити мозъци. Може това да ме прави расист, но пък не ми пука.

193

Истина

преди 5 години

И да карат ски ,да вдигат тежести черните не могат!Но все пак науката говори ,не може да се излъже прав е човека какво му се сърдят.Да не би черен да е измислил класическата музика и ред други глобални открития на нашия свят!

192

До браун пауър

преди 5 години

Пак се изказа неподготвен. Теорията ти е инвалид.

191

BROWN POWER MEXICO

преди 5 години

СЛАВЯНИТЕ СА С ГЕН ОТ МОНГОЛИЯ ТОЕСТ СА МОНГОЛЦИ.... ГЕНЪТ Р1 ИДВА ОТ СИБИР(ИЗКОННО МОНГОЛСКА ЗЕМЯ) И Е СПОДЕЛЯН ОТ ТЮРКИ И СЛАВЯНИ МАСОВО ТАКА ЧЕ СЛАВЯНИТЕ СА БЯЛО-ЖЪЛТО-КАФЯВ ХИБРИД МЕЖДУ НАРОДИ ОТ ИЗТОЧНА ЕВРОПА,ЦЕНТРАЛНА АЗИЯ,МОНГОЛИЯ,КАВКАЗ,ИРАН,ИНДИЯ И ПРОЧИЕ КАКТО И ОТ НАТУРАЛНИТЕ ЖИТЕЛИ ОТ СЕВЕРНА РУСИЯ

190

Оффффф!

преди 5 години

Черните не блестят с интелигентност, но имат други качества - могат да играят баскетбол, да бягат, да танцуват, да пеят... Не могат обаче да плуват. Всеки с таланта си. Айде всеки да прави това, което умее!

189

Анонимен

преди 5 години

Този дъртaк да не се прави, на 100% съм убеден, че има лошо мнение и за източноевропейците (славяните). В очите на западноевропейците до ден днешен славяните са нисша раса. Общо взето за тях само белите северняци са висши. Всичко останало е слугинаж с ниско IQ.

188

Анонимен

преди 5 години

Толкова много коментари, предполагаемо на бели хора напълно опровергават твърденията на учения.

187

Гадняр

преди 5 години

Знам кои са Уотсън и Крик, но за пръв път чувам за лабораторията "Колд Спринг Харбър". Човекът е нобелов лауреат, а лабораторията е нищо без хора като него. Нещастници!