166

Анонимен

преди 5 години

И по този случай вчера в Лондон беше арестуван на метростанция черен с мачете. А можеше просто да му дадат Нобелова награда и да се чувства като Вальо Михов, даже и без да е бил в управлението на българския футбол.

165

ined

преди 5 години

Афроамериканците са най-големите расисти, какво е виновен човека, че е констатирал неоспоримия факт, че не стават за някой работи.

164

до 172

преди 5 години

В глобален свят живеем, няма как да се скрият достиженията в науката от другите нации. Примерно азиатците (китайци, японци, корейци) по нищо не отстъпват на белите - не може да им се отрече, че са доста развити. За африканците...там работата е зле...не знам дали е генетика или социална среда, но и на тестовете за интелигентност са все последни.За САЩ имай предвид, че и обикновените бели в юга са били против робството, тъй като кой богаташ ще ги наеме, като може да си купи роб да му бачка.

163

1

преди 5 години

"За да научиш кой властва над теб, разбери кой ти е забранено да критикуваш". И тъй като тези не могат да властват над нищо, дори и над себе си, май трябва да се обърнем към тези, които ги довлякоха насам. Има си причина да можеш да се подиграваш на всичко и да си вреш носа в много работи, но не и в каквото и да е свързано с един дългонос етнос, дето много обича златото.

162

Анонимен

преди 5 години

Същото е и при половете. Осреднено мъжете са по интелигентни от жените. А когато говорим за гении абсолютно всички гении и изключително умни хора са до един бели мъже. Жените и черните имат таван на интелектуалните възможности затова няма жени откриватели въпреки че жените са доста по усърдни в учението и влагат повече труд от мъжете не могат да направят нито едно важно откритие.

161

Либерал

преди 5 години

Никой не оспорва цивилизационните постижения на Рим и Елада. Проблема е, че те не са арийски нации... в главите на расистите цивилизацията започна в Северна Европа и свършва там. Колкото по-бял, толкова по-умен. Въпроса е защо най-великите цивилизации са все от региони с население с преобладаващ "средиземноморски тен" или направо тъмна кожа? Фактите са, че Северна Европа става фактор едва от 18 век нататък. Преди това явно са били "с ниско айкю"? Питайте набора на Хитлер от снимката.

160

Биолог

преди 5 години

Умен този който се размножава , така че неговата раса превземе света..Това е биологичен ум .. Всичко друго е дегенерация..Бялата раса е дегенерирала .. Така , че най-умни са африканците защото се размножават и са превзели най-много територия за най-кратко време..

159

Анонимен

преди 5 години

Африка, ако не беше открита от белите сега населението там щеше да е като изолираните племена в Амазония и иния сентинали ли кви бяха дето изпапкаха американски свещенник наскоро.

158

ККК

преди 5 години

Нег!ри, ром!и, индийци, и т.н. НА всички е ясно, че тези хора са с различно ДНК. НЕ ни трябва мнението на професор Уотсън, за да стигнем до това заключение. Груба грешка е тези раси да живеят в равни условия както бялата раса, нужна е сагрегация - черните да се занимават с физическа работа на полето, а белите да извършват интелектуален труд. Както е било в САЩ преди 60-70 години. Не виждам какво лошо има в това. Те са здрави физически и глупави, което е резултат на еволюцията и различното ДНК.

157

Гробокопач

преди 5 години

До мхмАко я разбираме като част от древнобългарската, да. Значи, когато говорим за древнобългарски цивилизационен и културен модел, нека не си представяме днешното състояние на Дунавска България и индивидите, които я населяват;))) Ние сме във възмножно най-ниската точка, която можем да достигнем, в своята брутално хилядолетна история. В нея, все е имало падения и то жестоки, но, като това, все още не сме преживявали. Въпросът сега е, как да се измъкнем от тоя батак.

156

Анонимен

преди 5 години

Случайност ли е, че цял континент, доминиран от бели хора (Европа) създава най-великите човешки постижения и изгражда съвременната цивилизация? Случайност ли е, че в Северна Америка се случва същото, след като е колонизирана и доминирана от белите хора?

155

икономист

преди 5 години

Проблемът е, че и при другите раси, има огромни различия в интелектуалното ниво на отделните индивиди от обществото. Там също трябва да се преосмислят социалните политики, и като цяло отношението към тези индивиди с по-ниска интелигентност. Не може да се очаква, че в условията на четвъртата индустриална революция, хората, които по една или друга причина са около средното или под средното ниво на интелигентност, ще се конкурират равностойно с всички останали, за все по-оскъдните работни места.

154

Четвъртия елемент

преди 5 години

Бялата раса НАИСТИНА е по-интелигентната, но направи една огромна грешка. Реши че на останалите раси също трябва да им се даде шанс и от толерастията на белите управляващи сега сме на тоя хал . На *** човек само му подай ръка в желание да му помогнеш и той ще ти я отхапе. НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ЕДНО : В САЩ не черните а БЕЛИТЕ въстанаха и премахнаха робството . Черните още щяха да опъват врат на памуковите плантации ако белите от северните щати не бяха излезли да воюват за свободата им .

153

ККК

преди 5 години

Жалко, още един разумен и честен човек, който базира твъеденията си на научни изследвания, пада в неравната битка с либерастията. Какво, и този ли е неук redneck? Какво ще кажете сега либерастчета с меки китки? И този професор ли е заблуден и незнае какво говори? Носител на нобелова награда, пионер в изследването на ДНК. Казва в прав текаст нещо, което повечето разумни хора знаят - нег!рите стават само за роби и трябва да работят по плантациите, а не да ги гледаме навсякъде - ТВ, фирми, и т.н.

152

аз-ът

преди 5 години

За расистите и доктор Менгеле е велик учен. Но Цивилизацията е на друго мнение---тва ви е проблема на вас либе-тата. Затова и съвсем скоро навсякъде ще ядете дървото. Вие смятате че сте най0умните, най-красивите и прочие. КОГА ПЪК ТОЧНА ПА НА ТЕБЕ БЕ ЦИВИЛИЗАЦИЯТА ТИ ПОДПИСА ГЕНЕРАЛНО ПЪЛНОМОЩНО ДА ГОВОРИШ ОТ НЕЙНО ИМЕ ?

151

мхм

преди 5 години

До ГробокопачСигурен ли си, че е македонската цивилизация не е първообраза?

150

Трудовакъ

преди 5 години

Моите най - дълбоки уважения към този велик учен, но той не казва по този повод нищо ново. Достатъчно е човек да прочете разказът "Неизбежният бял" на Джек Лондон (имаше го в "Читанка инфо", ако още не са го изтрили). Там е казано на максимално разбираем език каква е разликата между белия човек и някои други представители на хомо сапиенс. При това авторът според мен се изразява изключително деликатно. Добре е да се прочете и за дейността на министър - председателя на ЮАР д-р Хендрик Фервурд...

149

Анонимен

преди 5 години

Само математиката решава кой е по умен - черен африканец досега математик нещо да е открил няма..

148

Анонимен

преди 5 години

Човечеството е еволюирало в Европа, справка- Древна Гърция и Рим...Преди тях е древен Египет.

147

Арсений

преди 5 години

Поредната неудобна истина!