226

Един от Дивия Запад

преди 5 години

Двама умни хора, единият от които е бял имат много повече общо от двама бели, единият от които е умен.

225

Анонимен

преди 5 години

Виждам, че "ученият" е със сини очи. Интересно, дали на младини е бил рус?

224

Анонимен

преди 5 години

Това, което твърди чики-рики ученият, очеизвадно не е вярно. Проблемът е другаде - че изобщо му е хрумнало да прави такива изследвания. И не от вчера. Тоя "учен" е крайно съмнителен.

223

Анонимен

преди 5 години

Няма по-глупави хора от учените.

222

Аспарух

преди 5 години

Значи научните среди са сбъркани!Защото човекът вече е на 90 и решил да каже истината!Взели му титлите,Ха,Ха.Той е дал каквото трябва на Света,другото е бюрокрация и диктат,на Глобалистите,които искат да омешат Света,така,че да няма нации,хората да изгубят корените си и да бъдат една лесно манипулирана сива маса.

221

Тео

преди 5 години

Колелото се върти. Той и Джордано Бруно каза, че земята е кръгла, и го изгориха. На този само му отнеха титлите, но за един учен това е равносилно на убийство. Нищо чудно след няколко века, когато,надявам се,нещата бъдат по-спокойни да бъде признат за новия Джордано Бруно.Всички раси си имат предимства и недостатъци-негроидната раса,например са физически силни,с чувство за хумор,добри певци и спортисти.Всестранно развитата личност е отживелица.Западната идеология регресира.Следват пътя на СССР!

220

Присмехулник

преди 5 години

не расизмът, а диктатурата на джендърите на истанбулската конвенция отнеха нещо, което не може да се отнема. не може, защото няма как. но добре познавайки гените на тази прослойка и тяхната нездрава склонност за манипулации, то можем да кажем, че няма да се учудим, ако след няколко години по принадлежащите им медии чуем, че в същност съоткривателят на двойната спирала на ДНК е един кениец, бивш президент на сащ...

219

Стамат

преди 5 години

Ах тези "учени". Само ако знаят колко големи слуги на сатаната са...

218

Анонимен

преди 5 години

Дядо, учен от най-висок ранг в САЩ, който цял живот се е къпел в долари, привилегии и четкане, изръсил едно столетия старо, т*по клише за бедни. Получил очакван хейт, отлюспили го и го пенсионирали. Същите бедни от там до тук се плюнчат в интернет, защото са бедни, но непременно искат да се знае, че са по-висши от некой черен беден. И че хейтът към привилегирования дядо е по-страшно нещо от всички зверства на Сталин. Жалко е.

217

юбералес

преди 5 години

Още през 1944г. учени от Аненербе доказаха този факт с много опити с различни раси, но после тези учени ги обявиха за много -много лоши хора. Не бих се учудил ако този доктор е стажувал при някой от тях.

216

Анонимен

преди 5 години

Според мен заглавието на горния материал е некоректно, защото не "расизмът" е отнел научните титли на именития професор Уотсън, а това гротескно деяние е сторено от политическата коректност, която все повече заема ролята на съвременна Инквизиция.

215

юбералес

преди 5 години

До BROWN POWER MEXICOТо и *** в контейнера за *** са много, ама това не е повод за гордост.

214

14/88

преди 5 години

Той наистина е бил прав.

213

ПроСоТо

преди 5 години

ама разлика в менталните капацитети на отделните раси е толкова естествена,колкото разликата във външния им вид!И двете са продукт на еволюцията,никой не си го "изсмуква от пръстите".Факт!..например..:-Само вижте къде са Бетовен,Паганини,Леонардо да Винчи,Шопен,Чайковски,Ал.Дюма,Рубенс,Микеланджело,Ломоносов,Айнщайн,Чаплин,Нютон,Циолковски,Вазов,Гюзелев,...няма да ми стигнат и две страници,..и.."извиняващия се ром" от нашумялия клип!..викате:-"Нема разлика!"?!?!

212

Анонимен

преди 5 години

" И все пак тя се върти! "

211

Анонимен

преди 5 години

За истинският учен истината и научните факти са много по-важни от политкоректните лъжи и измислици на т.нар. "прогресивни леви сили". Това не можаха да му простят - че беше честен, че не правеше компромиси. И не целуваше ръка никому. Все едно колко награди може да му отнемат - интелектът му и постиженията никой не може да му ги отнеме. Само си вкараха автогол с цялата тази кампания.

210

Анонимен

преди 5 години

Срещу науката не може да се върви!

209

хвощ

преди 5 години

До ЕвразиецИмето е Richard Fuerle и книгата не е научно изследване, а негова интерпретация.

208

Евразиец

преди 5 години

Автор: Ричард ФерлеЗаглавие: Еректус броди сред насТема: научно изследване разликите между раситеЕзици: издадена на английски и рускиИзточник: електронна книга

207

Анонимен

преди 5 години

Това е съдбата на гениите, говорещи истината! Поклон пред тебе, Докторе!