133

Ай, Ай

преди 5 години

Има разлика между алкохолик и пияч, има разлика между истинска жена и лека девойка, има разлика между Лекар и печалбар, има разлика между Моцарт и Салиери.Не раздавайте присъди, радвайте се на живота, ловете риба, плувайте, събирайте се с приятели - веселете се!Радвайте се на живота, и не бързайте да съдите.В спорта има и "биволск сърце", споко!Преди години снимахме клип в Ню Йорк, там има пиана на обществени мести, и един клошар ни "скри шапката", животът не е черно и бяло, има и сиво.

132

Анонимен

преди 5 години

Абе аз забелязвам, че като се напият, тогава хората отиват да таковат чужди булки. Имам един приятел, като пийне половинка, към 3 след полунощ почва да звъни на познати. И му се отваря парашута. Каква работа успява да свърши на 5 ракии не знам.

131

Анонимен

преди 5 години

Снимката е много добра. По разни дискотеки, барове и т.н. да не коментираме. За селата там си го знаеме. Ами когато едно общество няма никакви цели пред себе си и само мрънка и недоволства от всичко, го удря на ядене, пиене и пушене - ден да мине, друг да дойде.

130

Che

преди 5 години

C2H5OH Само това научих по Химия. И H2O, ама тя съдържа микроби.

129

Анонимен

преди 5 години

Пийте ,лошо нема.После не се чудете защо децата ви не приличат на вас.Така е защото някой друг е оправил жената на пияницата.

128

Анонимен

преди 5 години

От пияния и лудият бяга.

127

Анонимен

преди 5 години

90 процента по селата са твърди алкохолици казвам ви го от дългогодишни лични наблюдения

126

Анонимен

преди 5 години

До Чавдар КолбатаПрав си, че алкохолът трябва да се разглежда като необходимост и лкарство за организма. Не съм съгласен, обаче, с дозировката 300 грама.Предписанието е САМО 150 грама. Три пъти дневно! :) (Rx: C2H5OH 150 Х 3 дн.)

125

г-н Алко Б. Холик

преди 5 години

Наздраве!

124

Tronald Dump

преди 5 години

глупости, не са алкохолици, а патриоти!България на три ракии. После изтрезняват и им минава патриотарството до следващата ракия

123

Анонимен

преди 5 години

Те ако са само 200 000 трябва да се радвате. Но уви много повече са. Най лошото е че повечето от алкохолиците немогат да си позволят истински алкохол поради далновидната политика на един сеяни от Банкя, който вдигна акциза за да си напълни празната кратуна и принуди хората да пият ментета забъркани в кофата. Познавам много такива които пият ментета за по 70 ст за 100 грама. Това е да мислиш за здравето на народа както се казва. Тези които могат да си позволят квалитетен алкохол са много малко.

122

Заварчик- Алкохолик

преди 5 години

.........ааааа, ако не пиеш ще ме обидиш!Разбира ли ме някой?

121

:)

преди 5 години

Народът си е казал:Пиян човек-съдран чувал.Т.е за нищо не става.

120

Ай, ай

преди 5 години

След инфаркт самите балносанаториуми, дават на пациентите една чаша червено вино, защо, има литература на тази тема?Пак казвам, *** и трезвено си е ***.Задължително събота, приятели и на планина, веселие, купони, умерено пиене.По евтино излиза, отколкото да плашащ за психотерапевт.Всичко с мярка, наблюдения върху приятели трезвеници - сухари, амбициозни, липса на самокритичност, дълбоко нещастни и комплексирани хора, и понеже ги е срам да отидат на психотерапевт, набиват във фитне

119

Анонимен

преди 5 години

Абе, аман от коментатори-трезвеници, бе-е! :)

118

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен"Много хора се шегуват тук, но алкохолизмът си е жива болест..."---Най-често боледуват артистите и жудожниците... А, и скулпторите, и скулпторите...:)

117

ист

преди 5 години

Без гщрадус няма радост.

116

Анонимен

преди 5 години

Даа, всички русофоби са алкохолици, но съзнаващи собствената си мизерия пишат срещу Русия - може пък и да излъжат някого .

115

Това е истина

преди 5 години

В Индия и Китай затова убиват новородените момичета!Или как половината свят не искат деца от женски пол!За справка вижте съотношение мъже-жени,а за арабите да не говорим там е тотал щета!

114

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен"До Ай, АйМисля, че ти с твоите ежедневни 50грама си алкохолик."---Аз пък съм сигурен, че не можеш да мислиш. 'Щото 50 милилитра 40%-ен концентрат съдържат точно толкова алкохол, колкото една голяма боза.