193

Жоро Макарона

преди 5 години

Сутрин в трамвая помирисвам много повече от 200 хиляди. На трима души двама са хапвали джибрито предната вечер.

192

Люлин 6

преди 5 години

Аз през седмицата се въздържам. По две-три бири най-много на вечеря. От двулитровите кюпаци. Но уикенда си се пие мъжки с комшиите. И всички сме на мнение че това е нормално и така трябва да се живее. В блока имаме един заклет трезвеник. Освен за майтап този човек за друго не става.

191

Анонимен

преди 5 години

200 000 може да са само в София.Всеки втори вечерта е мокър.В България ако не пиеш,минаваш за чудак,че нещо не ти е чист косъма.

190

Анонимен

преди 5 години

Като жена, чийто бивш съпруг пиеше много,казвам на всички жени-бягайте и не поглеждайте назад,освен ако не искате да свършите в някоя психиатрия.Това е някакъв кошмар,който ще ви съсипе.

189

Спиро дамаджаната

преди 5 години

,, алкохолизма"е понятие измислено от трезвеняците за оправдание че не са нормални като останалите хора!

188

Опит

преди 5 години

От моя дядо знам че до 300 гр. ракия на вечер и до литър вино след това не е опасно. Той така си живя до 94 години. Комшията не посягаше към чашката грам и си отиде на 60 г.

187

ХЕМИНГУЕЙ

преди 5 години

" Действителността е илюзия породена от липсата на алкохол " - Ърнест Милър Хемингуей

186

СС

преди 5 години

По тази статистика, всички в България са алкохолици. :)

185

Таню

преди 5 години

До Анонимен алкохоликАбс. съгласен!!! Наздраве, редакцията!... :)

184

Анонимен алкохолик

преди 5 години

"Път към чашката..."=============================Едно заглавие не може да напишете като хората. Истинският алкохолик пие от бутилката. Май и вие сте глътнали нещичко в понеделник заран. Айде наздраве, Петя!

183

бг

преди 5 години

ами по селата 300л ракия 500л вино за една зима се пият от това че не са заети с работа а плюваме на русия че са пияндета не се глдаме жалката картина

182

Анонимен

преди 5 години

Значи ако на денонощие изпия повече от една бира, то съм алкохолик???Разкарайте тази жалка статия, бре!

181

Таню

преди 5 години

Наздраве! :)

180

Бобъра

преди 5 години

Като всяко друго нещо, знай си мярката...

179

Топгънър!!!

преди 5 години

Алкохолът е прекрасно изобретение на Човечеството!!!Без него света щеше да бъде тъжен и скучен-каквито са например всички трезвеници!Давам веднага пример-пишман "професора" Юли Вучков и тоя с коментара под мене,бре!!!

178

Тъжно

преди 5 години

На 43г. съм, и останах без приятели. Всички се пропиха от неудовлетвореност. Труден живот, без светлина. Тъжно. Аз самия, избрах да работя в чужбина още преди 18 години и може би това ме е спасило от съдбата на моите приятели. Всеки 2 месеца се прибирам за месец и ги заварвам на улицата, по пейките или под дърветата с бутилка в ръка и замъглен поглед. Плаче ми се.

177

Пешо секирата!!!

преди 5 години

Алкохола е ДОБРО,направило щастливи безкрайно много хора и бетонирало милиони семейства,бре!Не случайно мъдрия български народ е казал-"Който пие зло не мисли!"пп-А иначе наздраве на Къро,Църо и братока им Мъро,дето са на отлежала тетевенска в момента!Аз с двама мои авери поркаме отлежал гроздомицин от бургаска изба!Кофти,че сме само по две кила на човек само,но ще ви догоним братоци!!!

176

Анонимен

преди 5 години

Алкохола е Зло почернило много семейства и хора!

175

Църо костотрошача!

преди 5 години

И аз немога да си обясня същото!Как разни трезвеници са се докопали до смартфони и си оставят мнението ей така,заради спорта!То бива бива,ама това на нищо не прилича,бре!Вместо да излочат едно пресно мляко и да се подготвят за бачкане щото днес е понеделник и ги чака яко бачкане!А ние с браточките Къро и Мъро сме вече на по три кила отлежала и люта тетевенска,бре!На човек имам предвид!А нощта е дълга и студена а е само към четири часа сабахлем!Добре,че имаме още единайсет кила ракия за поркане!

174

Hans Rus

преди 5 години

Не мога да разбера защо разни необразовани *** си оставят мнението само, защото са се докопали до компютър?!?! Хей отивайте да си пасете овцете, не се занимавайте с непонятни за Вас неща. ОК?