173

Анонимен

преди 5 години

Дори другарят Ленин го е казал: Парите които не оставиш в кръчмата ще ги оставиш в аптеката.

172

АНТИ

преди 5 години

До АНТИЕ как да няма култура на пиене бе?Салата, мезе, както си му е реда.----------------------------------------------------Женатата му носи и салата и мезе, ама *** се напива и я бие често.

171

Анти-алкохолик

преди 5 години

Алкохолиците в БГ са много повече от 200 хил., поне десет пъти повече, към 2 млн. В моето семейство, Слава Богу, не се пие и нямаме алкохолици. Дядо ми даже е бил председател на дружеството на трезвениците в неговото село. За нас алкохолиците са ***, които пропиляват живота си и карат близките им да страдат. Алкохолът е болест, лекувайте се о време. Иначе, светът няма нужда от вас.

170

Пешо

преди 5 години

Надявам се правите разграничение между пияниците и алкохолиците?!?Пияниците пием защото ни е кеф, а алкохолиците, защото са зависими!!!Пияниците мразим алкохолиците!!!

169

Анонимен

преди 5 години

До АНТИЕ как да няма култура на пиене бе?Салата, мезе, както си му е реда.

168

Анонимен

преди 5 години

Алкохолиците да си направят партия.Ще спечелят изборите и ще управляват България.

167

А А

преди 5 години

Изядох три бонбона с ликьор - за лек сън.

166

Мъро костотрошача!!!

преди 5 години

Но и пак но-наздраве готиния дето е на втора бутилка!Аз съм най-малкия от тримата братоци-алкохолици и костотрошачи на *** и ватенки,бре!Къро и Църо вече са на черешата,а аз като най-млад продължавам да пиша!На 65 години съм и съм изпил повече от батето Славков,*** дано!А братоците ми са изпили шест пъти повече от мен,щото са по дърти,бре!Да живее алкохола-двигател на прогреса!!!

165

АНТИ

преди 5 години

Българина няма култура на пиене.Поне да се пиеше, качествен алкохол.

164

Анонимен

преди 5 години

Дали сме 200 хиляди или поне 2 милиона все едно. Вече на втората съм бутилка арее наздраве всички!!!

163

666

преди 5 години

"Алкохолът в малки дози е полезен във всевъзможни количества" древна сибирска поговорка

162

Анонимен

преди 5 години

Човешката популация е в излишък. Наркоманията и алкохолизмът са едни от най-хуманните начини да се елиминират някакъв брой излишни екземпляри.

161

На коя планета съм

преди 5 години

То цяла България са пияници. Чалгата и купоните , цигарите и сексът е причината. Това са готените хора които се смятат за готини в обществото които не са обхвърлени като мен. Аз съм социален аутсайдер. Не купонясвам. Нямам гадже. Не съм правил секс. Девствен съм. Нямам фейсбук. Не общувам с никой само с близките си. Търся си работа. Никой работодател не ме ще. Всички ми се смеят. Не пуша , пия. Искам да променя обществото за да мога да се интегрирам такъв какъвто съм. И да си намеря гадже , рабо

160

Ъдвайзър33 !

преди 5 години

Няма честен човек,който да не е алкохолик!Да си пияч е удоволствие и невероятно приключение!Алкохолът е дал на Света велики произведения на изкуството,литературата,науката и политиката!!!

159

АНТИ

преди 5 години

Алкохолизма започва като болест на мозъка,следват болести на тялото,бързо-бързо накрая - дървен костюм.

158

ГРУ

преди 5 години

Пеньо Пенев е велик български поет!В Димитровград има музей,паметник и порк посветени на него!!!Той е автор на великата порнопоема за Кънчо,бре!Няма и няма как да има велик гений,който да не е бил алкохолик!Чувал ли си за Хемингуей,за Ван Гог,за Достоевски,за Христо Ботйов,бре???пп-Мога да напиша още около шестотин имена на велики гении-алкохолици!!!

157

Църо костотрошача!

преди 5 години

До некакъв дето ми дава безплатни съвети,бре!Скивай ся консилиере!Да,аз и моите двама братоци сме хронични алкохолици-факт медицински!За нас да си алкохолик и то хроничен е ПРИЗВАНИЕ и ПРИЗНАНИЕ-повод за неистова гордост!На по 65,67 и69 години сме!Финансово сме осигурени до живот или смърт!За нас е вид олимпийски спорт да се надпиваме с ***/ватенки,бре!Тея родени нещастници се напиват от 50-100 грама чист антифриз!Иначе за туристическите дестинации си прав!Аз само съм бил три пъти в Рио!!!

156

Анонимен

преди 5 години

Не знам какво продават по магазините, но 350гр. водка не ми влияят. Същото количество от татювата ракия си е вече осезаемо.

155

Църо

преди 5 години

Нищо лично, но предполагах, че средата ти е такава, строителна, лекувай се, повишавай квалификацията, знанията, виж свят и богати хора.Останал си в XX , няма лошо, ама смени средата, и отиди на лекар, твоето си е хроничен алкохолизъм!Пътувай до Малдивите, Акапулко и ела да видиш руснак какво пие и с какво го пие.Испания е близо.

154

Гост

преди 5 години

Познавам няколко човека, които вечер НЕ пият алкохол, но за сметка на това пият хапчета за да могат да се отпуснат и да спят. Предпочитам 100 мл. ракийка и чашка - две винце пред химията. Явно това е целта на СЗО - да пиеме хапчета!