13

Анонимен

преди 5 години

Повече са алкохолиците..........поне 400 000 човека, по селата половината мъже са алкохолици!!

12

Анонимен

преди 5 години

Алкохолиците се делят на две друпи: известни алкохолици и анонимни алкохолици.

11

баба мара

преди 5 години

много повече са по селата е пълно но не са регистрирани

10

Василев

преди 5 години

Има хора употребяват алкохол от мъка и да избягат от проблемите, има хора, които искат леко да си проповдигнат настроението, а има такива, които пият, защото се имат за гениални и велики, но когато не ги оценява обществото, тогава чашката им говори всеки път колко са велики!Това са всички гениални хора на изкуството или науката, които са се затрили от мания за величие!Човешкият мозък е нещо много странно нещо и медицината и науката не го познават на 99%, знам го от личен опит!Алекс Долф!ЦРУ!!

9

Анонимен

преди 5 години

Малка бира не се предлага. Колко трябва да излеем от голямата бира?

8

Анонимен

преди 5 години

Алкохола поскъпна много спрямо доходите на хората, ако една бира стане 20 кинта ама заплатати ти е 200 кинта и отделяш 10% от доходите си за 1 бира веднъж месечно това прави ли те пиянде ?

7

img456123

преди 5 години

Довечера ще опъна една водка, после биричка:)

6

Анонимен

преди 5 години

Колко харчат англичаните и швабите и краварите за алкохол ? В кравaрника доли има общества наречени Анонимни алкохолици, защото държавата не смогва да издири всички алкаши и да ги излекува.

5

Алкохолик

преди 5 години

Аз пия по чаша - две вино всеки ден ... немога да кажа ,че съм алкохолик . СЗО е пълно с пиянки - ГАРАНтиРАМ

4

Анонимен

преди 5 години

До ГoшуЕДВА ЛИ имаш жена бе ***

3

Bluesky1

преди 5 години

Не пия грам, ама пуша....

2

Гoшу

преди 5 години

"СЗО определя като злоупотреба всяко количество алкохол над една малка ракия, една чаша вино или една малка бира на денонощие. Колко от нас надвишават това количество?"----Според СЗО излиза, че в България всички до един, без изключение, без значение дали си мъж или жена са алкохолици. Дори бившата ми обича и пие по една бира не ден (половинка), значи е алкохолик. А тя концентрат не лизва и мрази

1

д-р Ох Боли

преди 5 години

СЗО се манипулира от *** и либерасти! Много ви се ще да ни превърнете българите в ста-до от метросексуални, хомосексуалисти, трезвени безмозъчни вегани , но няма да успеете! Ай сик-тир ви казва д-р Ох Боли, хетеросексуален, консервативен, харесващ пищни и естествени жени, като неговата, и пиещ ракия българин!