73

Анонимен

преди 5 години

На площада май бяхме сами- пак за смях! А Бареков и Джамбаски ударно започнаха кампанията си!

72

dramaqueen

преди 5 години

До Анонимен 70виждам много се радваш ,че ти казват кога да се къпеш , скоро ще ти казват и други неща кога да правиш -явно сам не можеш да се сетиш , трябва някой да ти каже.

71

Анонимен

преди 5 години

Така наречените " работодатели" в бг да спрат с грабежа на работника и да му дадат реалното възнаграждение! Защо правят циркове из Брюксел, използвайки същите работници, които ограбват реално! Защо шофьорите да нямат командировъчни, хотел и т.н? Аааа щото ще намалее далаверата ясно!

70

Анонимен

преди 5 години

Излезе така, че Джамбаски си направи пиар,а след него и президента написа глупаво писмо до Таяни!

69

Анонимен

преди 5 години

Ай ся всички като се върнат да отидат с камионите да питат Бокича кво стана! Нали преди няколко месеца се хвалеше,как при успешното ни европредседателство е преборил пакета Макрон.

68

Анонимен

преди 5 години

Някой представя ли си след месеци по паркинги и кабини как смърди такъв човек! Не чете,не гледа телевизия,без жена,без деца! За какво са тези протести?

67

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 68Българинът изобщо не е приритал за ТИР-ве пълни с 30 годишно замразено месо от военния резерв на Ирландия, или консерви с доматено пюре от Италия, нито пък ТИР-ве пълни с дрехи от Франция, шити в БГ или Китай, с които пълнят веригите и унищожават българското производство. Внос на стоки, които нито са по- качествени, нито са по- евтини. Но ни ги натрапват от ЕС, щото ни използват само за консуматори на тяхното производство. Обричайки ни на унищожение на българското производство.

66

Анонимен

преди 5 години

Ще ни отрежат разбира се.Никой не взема на сериозно палячото дето ни управлява, той е само послушен пудел за западна Европа, хвърлят му пръчката , той я носи и получава бисквитка , а за нас от трите най-големи дългия.

65

sofeto

преди 5 години

Скота си остава скот дори когато му подобряват условията на живот и работа!

64

Анонимен

преди 5 години

Бизнеса в бг е свикнал да дере по пет кожи от работниците, и да *** с пълни шепи от фондовете в Европа! Целия цирк сега е да не се дадат още пари на обикновените шофьори. Мани другото ми на същите " хотела" им е кабината на камиона, а тоалетна- шубраците край пътя! Българска работа никога няма да се оправихме!

63

Анонимен

преди 5 години

Имахме уникално европредседателсто-хранихме ги,поихме ги,тупахме ги по гърбовете и накрая ни таковаха майката.Разбрахте ли сега какво е обединена Европа и обединени Балкани?Евалла Баце

62

Анонимен

преди 5 години

Искат в Западна Европа да си пълнят касичките за сметка на българите.

61

Анонимен

преди 5 години

До dramaqueenАди ади отивай да удариш един душ ..че скоро по закон ще го праиш щеш-нещеш

60

Топгънър!!!

преди 5 години

Леле леле,кви ттъпаци драскат по форумите!Пакета на Макрон цели РАВНОПОСТАВЕНОСТ на всички тираджии в Европа!!!

59

Анонимен

преди 5 години

До Калеко АлекоКачи се ти на тира, връщай се в България за почивка, тогава почивката ти няма да е 45 часа а 45 минути и тогава говори за двойни стандарти и общи правила. А на тези, който ще кажат да не са станали шофьори, ще отговоря, че ако не са те да ти доставят храна ще умреш от глад, защото нищо не можеш да си произведеш Калеко Алеко.

58

dramaqueen

преди 5 години

До Анонимен 63ти виждал ли си българските транспортни фирми какви камиони имат ,или пишеш тука колкото да не заспиш. платил ли си един лев заплата на някого - като гледам не си и няма и да платиш , щото не можеш . има български превозвачи с над 3000 камиона във фирма, добре че е бабофила да им каже да ползват бани - французите са една от най-нечистоплътните нации - ако четеше малко ,можеше и да знаеш

57

Анонимен

преди 5 години

Защо шефовете на транспортни фирми САМИ не си отстояват правата, а накарали подчинените си да протестират?Нали работодателите са в сговор с Правителството? Заедно коват законите и управляват страната? Защо работодателите и Правителството не уредят тези неща или не отиват да протестират в Брюксел?

56

Анонимен

преди 5 години

Истината е че бг " бизнеса" е криминален и ние в България го виждаме ежедневно! Нелогично е да мислим, че " превозвачите" правят изключение от общото правило! Има един въпрос: Защо не фалират всички останали транспортни фирми в ЕС, а само българските?

55

Анонимен

преди 5 години

Изолирани сме и неравнопоставени. Свиквайте! И по- лошо ще става.Колониална държава сме. Равни права няма да имаме никога. Сами го пожелахме. И като приемем еврото ще станем още по- "равнопоставени".В собствената си страна сме роби и се радваме на издевателствата върху нас, плюем по протестите в Бг, пък тръгнали да протестират в Брюксел.

54

Анонимен

преди 5 години

До dramaqueenБългарския транспортен бизнес ха хаааа бил заплаха хахаааа ти знаеш ли че онези имат фирми с хиляди камиони??? Това е закон да ви вкарат в банята бе оу! Толкова ли не разбираш че друг начин не са видели!