93

евреин миньор

преди 5 години

Язък за баруто!

92

Зозо

преди 5 години

С европейците сме партньори само когато трябва да ни наеват, иначе се правят, че не ни познават. А гербавите се овлажняват всеки път като Юнкер разкопчае ципа

91

Тъп шофьор

преди 5 години

Даскалите да си гледат доматите на село, а не да коментират неща-за,които и идея си нямат.. И до анонимните господа! Мога да се обзаложа,че в кабините е много по чисто от вашите домове.Баня има на всяка бензиностанция+паркинг, ако имаш изграден навик да го ползваш.Хотел не е проблем за никоя транспортна фирма(проблем е след ХОТЕЛА)Нещата ще се оправят някак.. Моите доходи може би ще паднат леко, а вашите разходи ще се увеличат леко... Кой схвана схвана, туй то

90

Бу - бу

преди 5 години

И кой мислите , ще плати всичко това? Всички ние, чрез увеличение на транспортираните стоки .

89

Монката

преди 5 години

Пореден провал на тиквеното правителство. Оставка!!!!!!

88

Анонимен

преди 5 години

Vive la France! Винаги на страната на огнетените.

87

Анонимен

преди 5 години

Шофьорите подготвяме декларация до ЕК и Макрон с която благодарим, че се застъпват за нашите права.

86

Анонимен

преди 5 години

Нормално е да откажат, щото в съзнанието им на тия чиновници в Брюксел- асоциацията с България е всичко най-лошо и ще продължат да ни имат за трети сорт хора, на никой там не им пука и занапред ще е така. Това даа ни е за урок, не вярвам на наше управленци че България се чува нейния глас в европейското семейство. Всичко кото кажат наще е парлама да ви умият очите с празни приказки, ама с приказки боб чорбата не ще се сготви.

85

Стравогин

преди 5 години

Този протест няма нищо общо с истинските жълти жилетки. Във Франция протестират онеправданите, а не експлоататорите.

84

Чичо Уили

преди 5 години

Не съм убеден, че интересите на българските превозвачи съвпада с този на обикновенния шофьор. Защо перво не им вдигнат заплатите, а после да протестират?!

83

Трябва да се горди!

преди 5 години

Ние, Българите пишем история! За първи път в света някой протестира срещу това че искат да му вдигнат заплатата и подобрят условията на труд!

82

Анонимен

преди 5 години

До 89. Тук става въпрос за трудово печелене не за отпуска Нещо се отклоняваш от съдържанието. При отпуска харчиш в страната в която си. Тия шофьори - наште, взимат хляба на ония с удари зад гърба. Западния шофьор собственик на камиона ако се строши в България е за негова сметка. Нашия шофьор пари печели като кара по качествен пет и си е, в комфорта в страните на ЕС. А ПЕЧАЛБАТА Вкарва в България. За това става на въпрос.

81

Анонимен

преди 5 години

То и заради това Турция не иска да е в евросъюза. По скоро българските шофьори ще работят в европейски фирми и пак ще си

80

Даниел

преди 5 години

До гошКакво общо имат доходите с амортизацията на пътищата? За пътищата си има винетки/тол такси. Ако аз отида лятото на почивка в Гърция, трябва ли понеже им ползвам магистралите да плащам ДОД и осигуровки там ?

79

Анонимен

преди 5 години

84 Ти сам посочваше проблема- без непазарни БОНУСЧЕТА бг. " бизнеса" щял да фалира. Жалко за такъм крими " бизнес" и ако бг. шофьорите ще са по-добре като социален пакет работейки в Германия примерно- нека идат! Реалността у нас е че във всяка сфера на икономиката е като при " превозвачите"!

78

Антибоко

преди 5 години

Макрон е прав. 1. подбиваме им цените. 2. Държим работниците ни в скотски условия, мамим доколкото можем и всичко това в интерес не на бизнеса, а на личното облагодетелстване на някой си. 3. Ниските работни заплати в БГ никога няма да се променят , ако не се борим за това. ДОБРЕ, ЧЕ Е МАКРОН ДА ПОКАЖЕ НА НАШ,ТЕ "СИНДИКАТИ", КАКВО Е ЗАЩИТА НА РАБОТНИКА.

77

Анонимен

преди 5 години

83 а дано

76

Анонимен

преди 5 години

На площада в Брюксел бяха само бг " официални" лица, защитаващи ненаяли се босове- " превозвачи" експлоатиращи собствените си работници. Нито Румъния, нито Полша, никоя уважаваща себе си страна няма да подкрепи грабеж на работник в който и да е бранш. При това явно и безсрамно, Бг е изключение...от всичко!

75

бай ганю

преди 5 години

оставете ни намира бе лоши западно европейци не разбрахте ли че ние си обичаме балканския начин по който да се случват нещата ама че сте лоши ние сме *** не сме меки китки като вас в брюксел и за нас нови неща и правила не важат както и у нас нашите правила не важат за *** така и ние не сме съгласни с европейските практики

74

До 77

преди 5 години

Ами тези протести са защото като платят хотела на шофьора,прибирането на камиона в България и другите нови изисквания,няма да могат да предложат по-евтин превоз от французите и фирмите ще фалират. И ако ми кажеш,че не ти пука за фирмите,то се замисли,че тези шофьори,като останат без работа ще отидат в чужбина,после ще си изтеглят и семействата. Никой няма да остане тук.