148

До др. Бончев

преди 5 години

С тази фамилия не ми се чини да си протестант, та православието да ти изглежда като схизма.Или бъркам?

147

До Анонимник 205

преди 5 години

За първи път виждам толкова задълбочен анализ. Толкова си задълбал в ***.лиза си, че си на път да промениш цивилизационните теологически схващания и да създадеш ново крило в политическите движения - национал-шовинизъм?!?!Наистина след хубави празници е досадно да влезеш във форума и да установиш, че астралопитекът е не само легенда, но и някак си се е промъкнал през вековете без да закачи ни-най малко от проказата, наречена еволюция.А, и да сигурен съм, че няма да разбереш какво написах!

146

Бончев

преди 5 години

Православието е една схизма и лъжа която се използва от московската юдейска върхушка

145

Adolf Eichmann

преди 5 години

Добрата новина е, че никой в историята не е успял да претопи цивилизована нация а много са се пробвали преди. Хората рано или късно просто им писва и пускат феккалиите по канала, но им трябва лидер за да тръгнат напред иначе са стадо без водач, лесно за контролиране и манипулиране въпреки мрънкането. Лидери чакат удобен момент за акция и когато той дойде, сметките юдейски пак ще излязат криви както винаги. Дано този път Финалното Разрешение успее :))

144

ХА-ХА-ХА !

преди 5 години

Където стъпи американски ботуш започва ислямизация, цигaнизaция и джендъризация. Така е на Балканите, така е в частност и в България.За да намалят обичта към Русия в България, американците и техните западни съюзници избиха, осакатиха и прогониха над 4 000 000 българи за последните 30 години.На тяхно място размножиха ***, които не обичат Русия.Така в резултат на евроатлантическата ислямизация и циraнизация е на път да се появи първата циraнска държава в Европа - ***.

143

Анонимен

преди 5 години

Дл 210И сърбетата като си върнат Косово ,какво ще правят с 1,8млн.албанци от Косово?Ще ги изгонят ли?Ако ,да !Нали уж сърбите са силно православни ,не може така,а и живеем в 21 век!Нищо няма да спечелят сърбите ,най-много албанците да се разпространят до Ниш!

142

СЛАВЯН

преди 5 години

До 197 Да, но официално се водим славяни, писменост, език, князе, фолклор и тн.Те и турците не знаят какви са, ама се пишат за тюрки или там нещо си... А по ми приличат на араби, защото колкото гледам останалите тюрки са монглоидни... А и има и други славянски държави които са били с друго население, но днес са си официално славянски дъ

141

Аркан

преди 5 години

Детски видиш шиптър, го погали със сабя и с куршум от АК 7,62 го посрещни.

140

Анонимен

преди 5 години

Нито един руснак не е пролял кръвта си за тебе, а за имперските амбиции на государят си. Сега откакто султанът и императорът са си дружки руснакът вече няма нужда от тебе, прекалено си незначителен.

139

Анонимен

преди 5 години

Ами само преди малко каза, че прабългари и славяни са били един и същ народ или два, но много близки и имало много доказателства за това, а не даваш нито едно доказателство.

138

Анонимен

преди 5 години

Сега и аз ще ти дам. Кога някой е твърдял, че сме само славяни? Българският народ е само славянски. Отворете някоя книга, да ми се не види! Ние сме българи, славяни и траки.

137

До Змей Горянин

преди 5 години

Ей, момче! Това, че литературни произведения са световна класика, не ги прави по-малко френски, български, руски, сръбски или каквито са там. Питай някой във Франция дали знае нещо за Крали Марко, самодиви, за вампири ще знаят.

136

Анонимен

преди 5 години

България от 30 години насам ударно се индианизира, турцизира и ислямизира .Не бе славянка, дерусифицира се. Ти разбира се може да го наричаш както си искаш. Не е нужно някой да финансира естествени процеси които се случват след отхвърлянето на нечие господство. Просто руският хомот е отхвърлен

135

До 178

преди 5 години

Дай ти едно, за обратното.

134

Анонимен

преди 5 години

Не, нежиздържам вече!Мало умният русофиль си представя Балканската федерация като да се съберем една тайфа балканци с навуща и опинци и да отидем с челобитна молба пред Путин да ни вземе за слуги. Абе, ти п ли си, ве! Че защо да направим държава от 30 милиона - да ставаме на руснаците *** колективно ли?Малее! Аман бе, аман от руски просто тии!

133

Анонимен

преди 5 години

Излизат напоследък обаче все повече доказателства че всъщност прабългари и славяни са един народ,или минимум два много близки народа..Дай едно доказателство от многото, ей така за пример, просто думите да не са ти хвърлени на вятъра. Например ичиргубоилът Мостич прабългарин ли е или славянин?

132

Анонимен

преди 5 години

Балканите са славяни, и ако се обединят естествено е да се ориентират към Русия, от това се страхува Западът. ***, ние ако се обединяваме, ще е за да имаме собствена политика, а не да се ориентираме към някого. Това твоят миниатюрен русофильски мозг обаче не може да асимилира. Твоят софтуер е предвиден само да трепериш от щастие, докато си сваляш гащите, когато руснакът благоволи да те оправи. Русофилска из мет...

131

Анонимен

преди 5 години

И че Българите отначало са живели на Балканите,а после са отишли чак до Алтай и после пак са се върнали.Пътьом минали и през иранското плато от където им е и арийската жилка, нали?

130

Змей Горянин

преди 5 години

До 172Естествено че е на Шарл Перо, нали затова я дадох за пример. Просто фолклора прониква между хората без значение от каква народност са и определено фолклора не е достоверен исторически източник. Защото според фолклора Крали Марко е голям български юнак и герой, но историческата действителност е много различна. Пак ти казвам не бъркай артефактите с фолклора или поне научи каква е разликата и кое какво означава преде да се правиш на компетентна.

129

До Змей Горянин

преди 5 години

Сам си противоречиш! Български е да, но са ни го оставили славянските ни предци.