108

до 153

преди 5 години

:) не е необходимо никакво финансиране от никой Необходимо е ракия и салата всяка вечер , и мързел да се гледат бебетаБГ-тата притежават всички тези качества

107

До 114

преди 5 години

Я отвори една книга със словенски, украински, руски, белоруски, чехки и каквито се сетиш славянски народни приказки. Навсякъде я имат приказката и включително Змея Горянин е славянски митичен персонаж. Мартеницата ти я споменаваш сега, не знам в какъв контекст. Нестинарството е тракийска традиция, а кукерите са си чисто славянска. Провери където искаш, има и клипчета. Хора, научете си историята, може нещо в нея да не ви се нрави особено, но това е положението. Абсурдно е да отричате очевидното.

106

До 118

преди 5 години

Паисий какво е написал - "История Славянобългарская". Този артефакт знаеш ли го? Учим го в училище и в музеите ще го намериш. И надписите в музеите са на славянски език, може да се изненадаш, но българският език е славянски.

105

анонимен

преди 5 години

До До 118Къде ги пък видя тия кукери в Русия???Колкото до носиите и те идват от прабългарите, може да се проследи по шевицата. Нали не искаш да ме убедиш че имаме едни и същи народни носии с руснаците, поляците, чехите и останалите "славянски" народи

104

македон

преди 5 години

А какво, на хан Аспарух ли сме потомци

103

cky2kbg

преди 5 години

Скоро ще има Западна България

102

До 118

преди 5 години

Има кукери в Украйна и Русия 100%. Не мога да твърдя за другите, но сигурно и те имат. Народните ни носии какво са? Не са ли артефакт? Навсякъде по света ги има, включително и в българските музеи, които казваш, че си посещавал. *** в НИМ и разгледай хубаво украшенията по витрините, и вземи прочети поне надписите към тях, доста са славянски. И си купи някой учебник по история, явно имаш нужда, а не само да се излагаш по форумите. Поне проверявай преди да пишеш, ако не си сигурен.

101

анонимен

преди 5 години

До македонАбе пич какви сме ние не ти влиза в работата, ами вие какви сте??? Някакви там Българо-сръбски-гръцки *** :) Моля те ни ми казвай че сте потомци на Алексъндър Македонски.

100

До 141 Славянин

преди 5 години

Браво за точния коментар

99

Анонимен

преди 5 години

Дори Александър не е грък, а по-скоро албанец.

98

До 138

преди 5 години

Добре че си ти да ме отвориш колко са православните в Русия.Тази статистика от Турското посолство ли ти я дадоха?

97

Албанец от Пловдив

преди 5 години

По периферията на темата.Територията на днешната Атина, районът около плюс половината Пелопонес също е изконна албанска територия. 1820-те, когато се създава държавата Гърция и избират Атина за столица, същата е било 98% албанско градче с 3000 души население. И второ, гръцкият и албанският са различни езиково групи и намат нищо общо

96

Присмехулник

преди 5 години

"Албанците рано или късно ще извикат: "Да живее Съединението!"не няма да извикат "да живее съединението!", а"да живее велика албания!".

95

македон

преди 5 години

Какви словени сте вие, вие сте татаромонголи

94

Анонимен

преди 5 години

Един австрийски нереализиран художник е смятал славяните за *** и е смятал да ги използва само като обслужващ персонал на човеците.

93

Анонимен

преди 5 години

Българите в Турция,Гърция,Румъния са заличени.Не без активното мълчание на Българската държава.Тези държави изгониха,избиха и преименуваха милионите българи там.А нашата държава не е правила това с техните малцинства тук,напротив-активно ги отглежда(турци,***).Е кой ни е виновен,бе братя българи?Друг ли все ни е виновен за нашите погрешни решения?Говорите за сърбите.И на тях им създадоха изкуствена нация-бошняци.А това са просто сърбимюсулмани.Като нашите помаци.А хърватите са сърби-католици

92

Анонимен

преди 5 години

До121. Да знаеш, че православни в Русия са малко. Над 70% от населението са ислямисти. Църкви православни няма. Още при Сталин в Русия ги разваля.

91

Анонимен

преди 5 години

Как е върбе тежилити сърбе

90

Анонимен

преди 5 години

Славяните в онези времена са били местните диваци. Безконтролно размножаваща се биомаса живееща землянки и ядящи сушени плодове и коренища. Биомаса върху която няколко малобройни държавотворни племена са си изградили племенни владения прераснали в ханства и в последствие държави.

89

Анонимен

преди 5 години

Албанците ну бяха съюзници през войните одавна сме се разбрали до къде сме ние и докъде те Фердинат дори принц Кирил им готвеше за Крал . В москва нека си вият обречени са