8

Анонимен

преди 5 години

Както се очертава в не толкова далечно бъдеще Албания ще стане регионална сила и ще доминира на балканите

7

спомени от Сливница.

преди 5 години

Няма случай Сърбия да е била приятел на Б-я и аз точно за това не ги обичам нашите дядовци са ги гонили и трепали по чукарите ,след като те вероломно на нападнаха --те мачкат всичко българско пример Босилеград ,аз ще им се навеждам и викам ,,братя християни,, това са ни врагове с тях трябва да внимаваме ние искаме Македония и те я искат и нон стоп говорят на македонците гадости за нас...албанците ще им сипят да ядат защото им знаят номерата.

6

Анонимен

преди 5 години

Западните страни са свикнали да имат колонии ! Те не са преживели робство като нас ,а винаги са смукали от слабите като *** !

5

Анонимен

преди 5 години

Защо за Княжество България и Източна Румелия да може, а за Косово и Албания да не може?

4

Анонимен

преди 5 години

Поредният русофилски брътвеж.

3

Българин

преди 5 години

Вечна Слава за ген. Анте Готовина!Прешево, Буяновац и Медведжа са Косово!Войводина - Унгарско,а Западните покрайнини - България!

2

Западни Ценности

преди 5 години

1) референдумв Крим и Каталония - незаконнив Косово - законни 2) присъединяванеКрим се присъедини към Русия - незаконноКосово се присъедини към Албания - законноето това са Западните Ценности в действие - квото ние изгодно е законно, квото не ни изнася е незаконно - това сам им ценностите

1

Василев

преди 5 години

Косово е ционистки проект!!!Югославия я разбиха, защото беше неудобна както за СССР, така и за Запада!В България има много разбирачи,анализатори и лизатори,професори,историци!!!Бежанските потоци от Африка и Близкия изток към ЕС и от Латинска и Централна Америка към САЩ са ционистки проекти!!!България през 1944 година, вече е окупирана държава от световния финансов еврейски елит, та така до наши дни!Агент Фуейн Маркъс!ЦРУ!!!