51

Родна реч

преди 5 години

1,7 години означава една година и около 8 месеца и половина. Това ли искахте да кажете, или година и седем месеца?

50

Анонимен

преди 5 години

Рашко няма такава сигурност. Децата гарант. Порасне ли има друго време друг живот. Всичко върви всичко се променя.

49

Анонимен

преди 5 години

До47. Правилно. Местната власт не е длъжна да плаща. Детето майка , като неполучи пари 3 4 м. Ще открие бащата.

48

Иванова

преди 5 години

До 25Това, което съм написала е истина, защото съм живяла в това време и съм свидетел как момче от този етнос /пълнолетно/ лежа няколко месеца в затвора за това, че се беше оженил за 15-годишна.

47

Явор

преди 5 години

Още едно гърло за хранене ;)

46

Рашко

преди 5 години

До Анонимен 46Фактите говорят друго, децата са единствения гарант за бъдещето - не парите, не колите, не кариерата. Ние правим деца, пък нека сме примитивни. Вие правете пари и кариера. Въпрос на приоритети! Да родиш първото си и последно дете на 45 е не по-малко сбъркано от това да родиш на 12! Засмисли се!

45

Мен

преди 5 години

При неизвестен баща да не се изплащат детски. Ако се появи бащата (за да вземат детски) да се вкарва в затвора.

44

Мен

преди 5 години

При баща - неизвестен да не се изплащат детски.

43

Анонимен

преди 5 години

До РашкоНе чакаш 30 години. Трябваше ти време да проумееш какво става, но ти не си в състояние да правиш изводи. Съдбата ти е вече предначертана.

42

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 39Ами те и осеменителите им са малолетни бе, пич.затова хората предлагат трудови лагери. Там има място и за малолетни, на които не им се учи.Ти само им гледай сеира как са се разпасали, колко са нагли и самодоволни. Ще видиш как ще свършат и какъв ще бъде краят им, още в рамките на живота на сегашното поколение Рашковци.

41

Рашко

преди 5 години

До Анонимен 44Чакам...вече 30 години :) Почакай и ти...и ти ще видиш :)

40

Анонимен

преди 5 години

До РашкоПочакай и ще видиш.По отношение на ненавистта си спрямо вас българите са единни.

39

Рашко

преди 5 години

До Анонимен 37Не ставай смешен бе. Първо вие сте толкова разединени, че няма никакъв шанс да се консолидирате и да решите някакъв проблем заедно. При вас е всеки за всеки! Второ с тоя темп на "нарастване" - вие сте малцонство в България само след едно поколение. Молете се тогава ромите да не ви пометат като лавина или да ви вкарат в лагери! А това, кой и какво храниш - айде моля те. Вас ви боли сърцето собствените си майки да храните та чуждите деца ли!

38

Анонимен

преди 5 години

Няма вече закони. Сбогом българия. Моля последния да изгаси лампата и да затвори вратата отвън

37

Анонимен

преди 5 години

Рашко никой не завижда на това дете. Способния неможете да стигнете. Живота на тия многодетни е като живот на синджир. Не съм премиер да видиш по какъв хуманен начин ще го реша тоя проблем да се размножават още като деца.

36

Анонимен

преди 5 години

Абе в законите нямаше ли нещо за секс с малолетна ! Защо спи властта! Такиви като ги лишат от помощи разни и ще видите как всичко ще си дойде на мястото!

35

Рашко

преди 5 години

До Анонимен 3630 лева на дете, много пара еййй. Чудя се само защо булгАрите не раждат и те да прибират по толкова много пари. Ами, че направо хващайте гората, дигайте катуни и си живейте царски като ромите бе братя булгАри?! Какво ви спира?! Само не ми казвайте, че е съвестта - вие нямата такава!

34

Анонимен

преди 5 години

До32. Е като дете роди. Детските се спират, но и дете на 12г. Няма право да работи. Тогава , ако взима пари от държавата значи някъде има дупка в закона или някой администратор го нарушава. Така, че има как да се спре тоя цинизъм с детските.

33

Рашко

преди 5 години

Бездетните завиждат на многодетните! Колко благородно! Не*щаст*ни*ци!

32

Защо

преди 5 години

12-годишната Румяна, както и 39-годишната баба на Сарасвати все ощене са въдворени в трудов лагер, където да изработват парите, нужни за издръжка на групата подрастващи, създадена от тях?Ако не ги изолират в такъв лагер, какво ще стане?1. Ще продължат да раждат всяка година, докато имат месечен цикъл.2. Ние ще хрантутим ордата им.3. Ордата ще създава проблеми.Извод: Отваряйте лагерите, докато е време. Защото следващите мерки ще са още по-твърди И НЯМА ДА СЕ РАЗМИНАТ. Ще им дойде времето!