71

Нерадостен, унижаващ

преди 5 години

ФАКТ за РБългария.Вчера бе Мария на 15 с две деца,оня ден бе Шукрие или не помня на 16 с 3,като 4-то удавила.1.Законодатели, НС, Президент, БСП, харесва ли ВИ да се МНОЖАТ БЪЛГАРСКИ НЕГРАМОТНИ, НЕОБРАЗОВАНИ, НЕРАБОТЕЩИ граждани? Издържаме ги ние и се ВЪЗПРОИЗВЕЖДАТ.2.СПЕШНИ ЗАКОНИ и ОТКРИТО ГОВОРЕНЕ за нужда от ОБРАЗОВАНИЕ,да се РАБОТИ и че НЕ Е ГОРДОСТ да не говориш бълг., да нямаш образование,за да РАБОТИШ, но да ИМАШ ДЕЦА.ДЕЦАТА искат ГРИЖИ,за да се образоват и да работят.2.ТОВА е спешно

70

ии

преди 5 години

1) Бабата ще получава ли помощи за 12 годишната млада майка?2) Бабата има ли нужда от майчиснки ако може да си позволи да отглежда 8 деца.3) Прокуратурата може ли да направи ДНК тест внучето за да разберем дали случайно на майтап няма насилие на 11 годишно момиченце вътре в семейството?

69

Анонимен

преди 5 години

Само ромите борят демогравската криза, но Радев не намери две добри думи да ги похвали в Новогодишната нощ !

68

Рембо

преди 5 години

А репортажа е озаглавен "Най-голямата трагедия", точно защото описва демографската криза, като нещо което ще ни заличи от лицето на тая земя. Прочетете репортажчето, кратичко е и много неща са обяснени там - пак повтарям, през далечната 1972 година!

67

Анонимен

преди 5 години

А така! А вие чакайте тази държава да се оправи... ще се оправи, ама друг път! И в други държави има такива "героини", но има една подробност, там властите взимат мерки и бащата и родителите отиват в затвора за педофилия. А тук пишат в новините като един вид национална гордост! Да не говорим, че първото дете на 2019 ще получи и куп подаръци, нищо, че майка му е на 15 и вече има 2 деца... е, после защо да не пробва да роди и първото бебе на 2020? След като получава бонуси.

66

НОВИТЕ БЪЛГАРИ

преди 5 години

в смисъл, че имат български паспорти , но не и българско самосъзнание са бъдещето на тази ТЕРИТОРИЯ - КОЛОНИЯ на САЩ, НАТО, ЕС и СОРОС. Не знам кой по-първо да изправим до стената от нашите политици - НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ

65

Циник до Рембо

преди 5 години

Чукча не читатель!Он писатель!

64

Рембо

преди 5 години

Момчета, въпреки че виждам, че четенето на книги не ви е сред любимите занимания, горещо ви съветвам да си набавите копие на "Задочни репортажи за България" на Георги Марков, и да прочетете "Най-голямата трагедия". Там Марков пише през далечната 1972 година, че в средата на 60-те Боян Българанов (тогавашен секретар на ЦК на БКП) го пита "Давате ли си сметка, че след двайсет години ние ще бъдем тypcко-*иганска държава!. Това го пише черно - на бяло през 1972 година! Как ще го обясните?!

63

ТЕНКЮ

преди 5 години

ТЕНКЮ КОСТОФФ, Тенкю СДС,БСП, НДСВ и ГЕРБ. За ДПС не - те не са българска партия

62

Циник до Рембо

преди 5 години

Колега , какво обясняваш на фанатизирани посттекезесари???Те са неуки - но вярващи!Иначе щяха да знаят , че влашкия ром - Тодор Замфиревь Живков внасяше кaтуни от Сърбия и Румъния ... е сега - резултатите от "експеримента му" са налице!РБ - Абревиатурата на РомскаБългария - скоро ще е факт!Румянка и 39 годишната и баба с 8те таанета - работят по въпроса!

61

59,

преди 5 години

1990 година бяхме почти 9 милиона.От тогава 2 милиона млади и образовани българи бяха изгонени от страната от всички правителства досега и вече раждат децата си в други държави,където са им осигурили нормални условия на живот.И едва ли ще се върнат някога.Затова не си измисляй,че тогава е имало демографска криза.А ромите реаботеха и не се размножаваха като зайци,както сега.

60

До 61

преди 5 години

Бъркаш или лъжеш!Демографски проблем, не е демографска катастрофа, а демографска катастрофа в България има само в последните 29 години. "Болните амбиции" на оня от Правец бяха да накара всички да спазват законите и да се трудят и горе-долу успя. После дойде демокрацията и пазарната икономика и всичко се разпадна.

59

Анонимен

преди 5 години

Aми точно затова толкова българи бягат от тази държава.Защото с нащите пари,които и без това не достигат трябва да отглеждаме подобни майки и подобни деца.С нашите пари.Откъде накъде?Подобни деца много често са недоразвити.Превръщат се в грижа за родителите,за държавата,за всички.Който роди малолетен да полага 5 години общественополезен труд и да не взема помощи за дете.Да видите как набързо ще секне тази практика!

58

До Рашко

преди 5 години

Рашко ли си,Рошко ли си не знам,но да направиш бебе на 11 годишно дете е престъпление,а не особености на етноса и трябва виновника да бъде съден,а на бабата да се отнемат детските,щом дъщеря и вече е родила.А когато станете много и то неграмотни,няма да има кой да ви плаща ни детски,ни майчински.Та затова ти се замисли!

57

Рембо

преди 5 години

До Фалшива новинаДемографската криза датира от средата на 60-те години, на миналия век. Между другото ромския проблем също е оня период - болната амбиция на един овчар от Правец, да направи България 10 милиона, без значение от етнос и вяра.

56

Анонимен

преди 5 години

Помощи за такива, само ако може да смятат с обикновени и десетични дроби. Когато попълва молбата за детските, трябва да сама да сметне с точност до стотинка месечния размер на сумата (подробно разписана)

55

Фалшива новина

преди 5 години

Демографска катастрофа в България има от 1990 година и това е повече от очевидно. Някакви учени, чак сега разбрали, че има демографска катастрофа.

54

Анонимен

преди 5 години

Бащата няма ли да го съдят за педофилия,или и той е на 12 и съд не го лови????

53

анонимен

преди 5 години

Роми роми роми

52

Анонимен

преди 5 години

До ЦонкоКъде точно видя завист? Още едно гърло храним всичките освен родителите му. И така всеки ден.