31

Анонимен

преди 5 години

Румяна* -> името е променено. Истинското е Бойка!

30

Коце кмета

преди 5 години

Супер! Нека има гориво за ТЕЦ-а! Хвала на ГРОБ, откак Тиквата влезе във властта, *** се размножиха и осигуриха енергийната ни независимост от Русия!

29

Цонко

преди 5 години

Чети коментарите по-долу и се сещам за онова стихче на Радой Ралин:Срещнали се на полянка, прабългарин и славянка. Цуни-гуни, вади-тури, народили чукундури. Хем *бливи, хем крадливи, но най-вече завистливи. Излиза, че и на ромите намерихме за какво да им завиждаме! Ние сме велика нация - кисело млЕко, с*кс и демокрация!

28

До 35

преди 5 години

Само да те светна,щом непълнолетно момиче роди детските за същото се спират...

27

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 34Да бе да ги набутат да лежат и да ги храним. Една кариера да чукат камък докато се самокастрират. За нена**ли се нерези - това!

26

Анонимен

преди 5 години

Предлагам на майки, родили преди 18г. възраст да не се изплащат детски. Да им се изплащат при навършване на 18г.

25

Анонимен

преди 5 години

В щатите и по света , ако отидеш с огнестрелна рана в болницата и звънят на полицията, същото е и ако има следи за насилствена смърт, сексуално насилие, Защо това 12- годишно дете не е отнето от родителите му веднага след като са го разбрали че е изнасилено, - по закон до 14 г тя не може да даде съгласие за секс. Да набутат 50-100 човека за по 20 години в затвора за изнасилване ище се кротнат.

24

До Иванова

преди 5 години

Иванова недей лъга,този етнос винаги са раждали непълнолетни и никога не са влизали в затвора затова,даже едно време и българките са раждали на по 16г,не търсете проблемите в другите,а вижте първо себе си...

23

Наблюдател

преди 5 години

Сарасвати - президент!

22

Анонимен

преди 5 години

ДПС ще плати майчинството от някоя фирма.

21

Иванова

преди 5 години

Защо при тях не се прилагат законите ? До кога ще продължават деца да раждат деца .По Живково време се лежеше в затвора. Това е традиция на този етнос и управляващите се оправдават, защото това са избиратели и лесно се манипулират.

20

Анонимен

преди 5 години

Стига сте писали глупости,тяхната популация винаги е била една и съща-и преди и сега,проблема е че ние не искаме деца и бягаме от страната си,но мисля че и това с времето ще се оправи...

19

Гост

преди 5 години

Ха , да са ни честити ! БЪДЕЩЕТО НА БЪЛГАРИЯ !

18

Анонимен

преди 5 години

Къде е тая, която замести Симеонов като вице по демографските въпроси и каква работа върши? Деца раждат деца, нали има Закон за защита на детето, кой ще се размърда най-накрая да сложи край на това! Авторът да зададе на нея въпроса "И сега, какво?"!

17

Закривай...

преди 5 години

...социалното и здравното министерство. Веднага! Само за една година ромският бум на бебета ще бъде сведен до нулев! ***- серията да влиза ударно и да извадят кръвни досиета на всички мъже и да се вземе ДНК от бебето! Бащата да строи магистрали без пари!

16

Мислеща

преди 5 години

"И двете с Румяна са по майчинство." За да си по майчинство трябва да имаш работодател и да си плащал осигуровки. Тези двете едва ли са от тия, особено 12 годишната пикла, дето даже не разбрала, че е бременна! Няма лошо да се раждат деца, но това трябва де е осмислен процес, свързан с осъзната отговорност пред семейство и общество!

15

истина е

преди 5 години

След 5-6 год. шведите ще станат повече от българите !! До там ни докараха крадливите политици !!

14

God

преди 5 години

Да се спрат детските надбавки за непълнолетни майки и сами ще се научат да ползват презерватив.

13

Aha

преди 5 години

До ГостТе тука за друго не мислят

12

Бау

преди 5 години

От Дойче веле го преписахте, нали?