146

Анонимен

преди 5 години

Рядко има договор, сключен от САЩ, от който те да не се изметнат. В началото на САЩ са сключени около 900 договора с индианците, но са спазени само няколко. Да припомням ли как тази година САЩ излязоха от договора с Иран за ядрената сделка. С тази страна не трябва да се сключват договори. Тя не ги спазва и смята,че всички трябва да ги спазват, но не и тя.

145

бг

преди 5 години

завиждате че в бг няма нещо таково.бай *** плюва или не разбира за това винаги критикува

144

Анонимен

преди 5 години

Хубавото е, че Америка осъзна - няма и не е имало разоръжаване! Русия изобщо не следва такава линия и не спазва въпросните договори. Въоръжава се безогледно, къде от страх, къде от имперски мераци.Обичаме мира, но... Щом има военни армии, трябва да има и въоръжаване! С всички възможни средства! Si vis pacem, para bellum! Природен закон!

143

Анонимен

преди 5 години

До 223 Да,СССР с ядрените си ракети стигнали чак до Куба!Трябва да си обективен и да споменеш,че преди това САЩ разположиха ядрени ракети в Турция,които след договорка с Хрущов за извеждане на съветските ракети от Куба ,щатите демонтираха свойте от Анадола!

142

Анонимен

преди 5 години

ВОЙНАТА Е ЕВРЕЙСКАТА ЖЪТВА-ЦИТАТ ОТ ЕВРЕЙСКИЯ ТАЛМУД.ИСТИНАТА Е,ЧЕ ЗАД ВСИЧКИ ВИЙНИ,КОНФЛИКТИ И МИЗЕРИИ В СВЕТА СТОЯТ ЦИОНИСТИТЕ-САТАНИСТИ,ЗАТОВА ЗА ДА Я ИМА ПЛАНЕТАТА ЗЕМЯ И ЗА ДА ГИ ИМА ХОРАТА НА ТАЗИ ПЛАНЕТА,ТРЯБВА ЕДИН ПЪТ ЗА ВИНАГИ ЦЯЛОТО ЧОВЕЧЕСТВО ДА СЕ ОБЕДИНИМ СРЕЩУ ТАЗИ ЦИОНИСТКА ЗАРАЗА И ЯДРЕНИТЕ РУСИЯ ,КИТАЙ С.КОРЕЯ И ИРАН ДА СИ ИЗСИПЯТ ЯДРЕНИЯ АРСЕНАЛ ВЪРХУ САЩ И ИЗРАЕЛ .И ДА СЕ ПРИКЛЮЧИ С ТОВА ЦИОНИСТКО ЗЛО.

141

До 218

преди 5 години

Защото СССР и Русия не говорят и не ,,работят " вече 100 години за СВЕТОВНА РЕВОЛЮЦИЯ ??? и НИЕ покрай тях.Само пушки и пищови и битки с класовият враг ни беше ежедневието 45 години.Вижте паметниците и лозунгите ,мушмороци млади-всички са въоръжени и с вдигнати юмруци.Възрастните помним кой отиде чак до Куба и Карибската криза-най близо до ядрена война.Пубери ,пубери какво сте видели,какво сте живели ,дечурлига мамини!

140

Един от Северозапада

преди 5 години

До Футуролог Да, демокрация значи народовластие. А как се нарича едноличното управление на Борисов?Който даже променя решения на бнс, само с появяването си?

139

Един от Северозапада

преди 5 години

До Футуролог Народна република беше, да, всичко се правеше за народа.....Сега е република, и се прави всичко за такива като Баневи, Маневи, Ганеви и всички, чието минало е започнало в БкП, а настоящето е продължило в някой от клонингите и.Случайните хора , живеещи в тая държава, са само данъкоплатци, и електорат.По възможност, трябва да си идат от тоя свят, преди пенсионирането, да не тежат на бюджета, да не боледуват, да са прости, безропотни, вярващи в напредъка и светлото бъдеще.

138

Анонимен

преди 5 години

Заглавието е подвеждащо!Не имало НАДПРЕВАРА в разоражаването ,за да му се слага край!А,между другото къде е Китай и какво става с неговата армия?Има ли я,няма ли я,въоражава ли се или не?Заливат ни със статии за Русия ,а всъщност злото ще дойде от Китай!Китай разполага с най-образованата армия 40% са висшисти и подборат е жесток!Критерият им за войници е жесток , най-здравите и умни юноши и младежи се прибират в редиците на китайската армия!

137

Анонимен

преди 5 години

Щатите не могат без война. Тя им е нужна, както слънцето и въздуха за всяко човешко същество. Май накрая ще гръмнат планетата.

136

Анонимен

преди 5 години

С една крачка сме по-близо до ядрена катастрофа и край на цивилизацията.

135

Народна Просвета

преди 5 години

стана осем часа и резко се спре със сиренето, сега е ред на 20 "културни потребители", в случай че некой се сети да прати още един скрийншот до сем, а като се събуди админа, ще почисти екскрементите. читалищна работа.

134

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

става страшно, ама май само за едни.

133

Нострадамус е казал

преди 5 години

2019 ще избухне война, която за щастие няма да засегне западна Европа... така че аз не се притеснявам :)

132

!

преди 5 години

край на надпреварата в разоръжаването?_____________________________________-->Ново творчество в Тикваланд...

131

Бедна Германия

преди 5 години

САЩ все щяха , но немците го сториха.В Германия сега , дори нощна смяна на отдел в магазин си позволява двуетажна къща до града.И я изплаща за 10 години , защото тогава взима още една за детето.Това е социализъм

130

До 183

преди 5 години

Да си чувал за Макс Планк и колко българи творят там.Гугъл или Ейпъл са едно , но квантовата механика е друго.

129

Жалкия русофил

преди 5 години

Щом ми свършат доводите нищожни , започвам с лъжите и троленето.Какво да правя , че лелинко от школото ме извлече( а бях втори клас , след пет години учене) и на нивата ме впрегна с добиче.После тате ме разпечата и Сталин ми показа.Сега разбрах , че Путин също ме обича , особено в гръб и към стената.

128

V

преди 5 години

У наща родина изкуствения интелект никога не е бил проблемен .Проблемите идват изцяло от естествения ;) Там трябва да се поработи.У наще умни ръководители и надупената им поза .Болки в кръста .Козмодиск за управляващи :)))

127

V

преди 5 години

Световните войни са интересна тема .Втората е резултат от първата + заемите на Хитлер за аутобаните и огромната армия + това че Германия вече има по добра индустрия в следствие на въоръжаването ,а не може да изнася стоките си щото света е англииски френски и кви ли не колонии .По интересно е що започва първата световна война??? Шефовете на Англия ,Германя и Русия са първи братовчеди ;)