166

ПЕНКО

преди 5 години

ЗАГЛАВИЕТО Е АБСОЛЮТНА ИСТИНА !!! ВЛОШАВАТ СЕ НЕЩАТА ,НО НЯМА КАК ДА СЕ ВЛОШАТ ЗА ВСИЧКИ И ЗА ВСЕКИ !?!? ВЛОШАВАНЕТО Е ОТСРЕЩА НА ПОДОБРЯВАНЕТО - /ФИЛОСОВСКВА ИСТИНА / !?? ТА ЗА КОГО СЕ ВЛОШАВАТ И ЗА КОГО СЕ ПОДОБРЯВАТ ??? ВЛОШАВАТ СЕ ЗА "ПИЛИГРИМИТЕ-ЦИОНИСТИ" И ЗЕ ЕВРОПЕЙСКИТЕ ГОСПОДАРИ /ИСКАЩИ СЛУГИ И РОБИ/ !!! ЗА ПРОИЗВЕЖДАЩИТЕ ЧОВЕЦИ ЩЕ СЕ ПОДОБРЯВАТ -ВЕНСЕРЕМУС!!!

165

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен За твое сведение най-големият геноцид в историята досега е избиването на индианците в Америка- над 120 милиона. Избили са и основната им храна-бизоните. Сега жалките резервати са "паметник" на свършеното зло.

164

Чичо Тони

преди 5 години

***, "надпревара в разоръжаването" никога не е имало. Има такава във въоръжаването.

163

до 210

преди 5 години

Сънуваш ли или си изкукуригал?

162

ЕВРОПЕЕЦ

преди 5 години

Злините винаги идват от америка.

161

Анонимен

преди 5 години

1: Подводници от Норвеж. и Средиз. море ликвидарат чадърите в Калининград и Крим2: С невиждан град от томахавки "Роналд Рейган" от Балтийско море, довършва чадъра Калининград, а "Доналд кук" от Одеса довършват Крим и чупи моста3: Масиран удар с В52 от Авиано, и с "пепелянки" и "мълнии" на група Армии-Юг в Румъния, България и Турция- парализират опорните стратегически точки5. 6 девизии "Амбармси" и "Леорапарди" нахлуват през Прибалтика, Украйна и Румъния .. мАсква е на бинокъл разстояние ))

160

БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР

преди 5 години

До За 206Там в камуняшкия рай вечерят със сърпове и чукове вместо с вилици...и винаги са дежурни по кухня Сталин и Ленин. Там също се говори на руски език защото са задължени да четат книгите ,,Аз путинистът ,,на Путин и ,,Руханми,, на Туркменбаши

159

Ставри

преди 5 години

До Футуролог-ЧНГАбе, байно каква тъмночервена държава, бе ***?! След първия милион всички са вече КАПИТАЛИСТИ! И понеже не сме минали основния курс на обучение по капитализъм (50-те години преди 2 Св. война не са достатъчни) - сега си доучваме пропуснатия материал. Това с 500 хил. еднолични търгоци не става! Когато сме в състояние да създадем жизнеспособни български фирми, които да мерят сила със западните, тогава ще ЗАПОЧНЕМ ДА СЕ ОПРАВЯМЕ. Може би никога.

158

До 199

преди 5 години

До *** саТръмп обаче е друга бира.Да, много слаба бира, затова неговите ще го ритнат отзад с един импийчмънт и то скоро! Ще излеят прокисналата бира в канализацията. И то зарази смешната измислица за "руските хакери"! Ташшак!Днес един го нарече "новият Нерон". Сполучливо!Сам ты ***!

157

За 202

преди 5 години

Те и мужиците МУ вярватОсобено след като ги уреди всички в Рая им, където От чешмите ще тече Боярщник;)

156

За 204 еби се у гъзо

преди 5 години

Пияно русначе ;)Не само вие имате ракети

155

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 196Виждам насирана атака от Норвежско и Средиземно море, комбинирана с групово гмуркане в Черно море на "пепелянки" и "мълнии" от Румъния, *** и Турция и потъването на "Доналд Кук" в пристанището на Одеса. Гаранти: "Бал", "Яхонт", "Кинжал", "Калибр", "Искандер", С-400 и "Москва" със 7 мълчаливи подводници клас "Варшавянка - модернизирана".

154

ЕС САЩ НАТО

преди 5 години

КАКТО ИМ КАЗА ЕДИН ВЕЛИК ПРЕЗИДЕНТ ЩЕ ЯДЪТ ПУШКИ

153

БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР

преди 5 години

Така става когато върховния Гомнокомандващ на Руската *** си е повярвал че е Бог Отец.....

152

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен Какви имперски мераци, бе ... мислител?! :))) Империя е била Англия - 300 години е цицала суровините на целия свят, империя е САЩ по същата причина, макар и от по-малко време, но пък в пъти по-голям обем. Русия за какво да завоюва Запада, като няма да има кой да й плаща за горивата и суровините?

151

Анонимен

преди 5 години

УжасТ!

150

Блядовете са

преди 5 години

Нарушили договора за средни ракети преди много годиниМеката черна Мария Обама си е траел защото му е било през чернио за ЕвропаТези ракети не са опасни за САЩТръмп обаче е друга бира. Жужака много сбърка с хакерите си

149

Кой?

преди 5 години

Надпревара в разоръжаването!Кой го измисли това?

148

Анонимен

преди 5 години

Целта е ясна - Големият Кладенец ! )Виждам масирана атака от Норвежско и Средиземно море, комбинирана с групов удар с "пепелянки" и "мълнии" от Румъния, България и Турция, и "Доналд Кук", базиран в Одеса))

147

Анонимен

преди 5 години

Тръмп имитира Рейгън. Рейгън с превъоръжаването и програма "Звездни войни" съсипа СССР, сега Тръмп иска да го повтори. Като се вземе в предвид че сега разликата в икономиките е по-голяма от тогава няма да е никакъв проблем. От което кяри Китай, в китайските учебници "истинските" граници на Китай включват Байкал, Амур, Владивосток... горе-долу половин Сибир.